Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Ради

Слава Севрюкова и Учителя

Recommended Posts

Слава Севрюкова е може би най-голямата българска ясновидка, нарочно избрала анонимността и неизвестността. Бях чел прозренията й, книгите за нея, но какво беше учудването ми, когато в последния брой на списание 8 (брой 10, октомври 2009) видях следното:

Слава се запознава с вече известния по това време Петър Дънов – Учителя на Бялото Братство. Тя поддържа лични контакти с него, двамата често се срещат . Слава Севрюкова разказва за следния случай: при поредната си среща двамата се уговарят Учителя да я посеющава със силата на мисълта (с астралното си тяло). Слава трябва да усети това посещение, да запише деня и часа, без да знае предварително датата и времето, те не са уговорени. Слава усеща безпогрешно присъствието на духа на учителя – обръща се с въпрос към него: „Ти ли си, брат Петре?”; „Аз съм, запиши си деня и часа.” Слава грабва молив и записва. На следващата среща Учителя я пита: „Усети ли присъствието ми, сесстра Слава? В ххх ден и хх час отправих духа си към теб, след силна молитва.” Слава мълчаливо му подава запечатан плик с лист, на който са записани часът и датата на посещението. Времето напълно съвпада. Последователи и ученици на П. Дънов също посещават Слава. Сред тях са Боян Боев и Любомир Лулчев, съветник на цар Борис III.

От тук - Слава Севрюкова, може да си свалите книгите за нея и да получите повече информация. Препоръчвам ви и броя на списание 8, не само защото има моя статия за Боян Мага в него :P

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest pavletA

Моето мнение е, че Слава Севрюкова е голям феномен.Спомням си как моя близка ми  подаде книги за нея и ги изчетох за ден два.Изумителна личност, това е бил нейния път!Помагала е  на учен- физик за строежа на фините частици.Без да е учила конкретно образование, но така чувства нещата и помага на науката.Тя е била от един край с Учителя, по точно по майчина линия на Петър Дънов.Спомням си за това нейно посещение по духовен път от Учителя, направо мистика според мен!Как е имала проблеми със здравето, минавала е и през скалпел т. е. операции и мъдро споделя:"Духът понякога се калява с нож"!Невероятен човек!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×