Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Слава Севрюкова и Учителя


Ради

Recommended Posts

Слава Севрюкова е може би най-голямата българска ясновидка, нарочно избрала анонимността и неизвестността. Бях чел прозренията й, книгите за нея, но какво беше учудването ми, когато в последния брой на списание 8 (брой 10, октомври 2009) видях следното:

Слава се запознава с вече известния по това време Петър Дънов – Учителя на Бялото Братство. Тя поддържа лични контакти с него, двамата често се срещат . Слава Севрюкова разказва за следния случай: при поредната си среща двамата се уговарят Учителя да я посеющава със силата на мисълта (с астралното си тяло). Слава трябва да усети това посещение, да запише деня и часа, без да знае предварително датата и времето, те не са уговорени. Слава усеща безпогрешно присъствието на духа на учителя – обръща се с въпрос към него: „Ти ли си, брат Петре?”; „Аз съм, запиши си деня и часа.” Слава грабва молив и записва. На следващата среща Учителя я пита: „Усети ли присъствието ми, сесстра Слава? В ххх ден и хх час отправих духа си към теб, след силна молитва.” Слава мълчаливо му подава запечатан плик с лист, на който са записани часът и датата на посещението. Времето напълно съвпада. Последователи и ученици на П. Дънов също посещават Слава. Сред тях са Боян Боев и Любомир Лулчев, съветник на цар Борис III.

От тук - Слава Севрюкова, може да си свалите книгите за нея и да получите повече информация. Препоръчвам ви и броя на списание 8, не само защото има моя статия за Боян Мага в него :P

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 months later...

Моето мнение е, че Слава Севрюкова е голям феномен.Спомням си как моя близка ми  подаде книги за нея и ги изчетох за ден два.Изумителна личност, това е бил нейния път!Помагала е  на учен- физик за строежа на фините частици.Без да е учила конкретно образование, но така чувства нещата и помага на науката.Тя е била от един край с Учителя, по точно по майчина линия на Петър Дънов.Спомням си за това нейно посещение по духовен път от Учителя, направо мистика според мен!Как е имала проблеми със здравето, минавала е и през скалпел т. е. операции и мъдро споделя:"Духът понякога се калява с нож"!Невероятен човек!

Линк към коментар
Share on other sites

Днес ми пратиха следния сайт - http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=148&lang=bg има статия и филм за Слава Севрюкова. Изключително любопитно! Досега не бях чувала за нея.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 8 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...