Jump to content
Порталът към съзнателен живот

За трансформацията на материята


Guest Системен

Recommended Posts

Здравейте,

Напоследък стават какви ли не мутации при хората. Появиха се разни индигови деца, кристални и какви ли не други. Но никъде не видях да се споменава за хората, който не се хранят и не пият вода дълги години. Затова сметнах да напиша тема. Те не се хранят с абсолютно никаква материална храна. Знам за доста случай в Индия и по различни други кътчета на света. Това не е като слънчевото хранене на Манек, а е просто повишена вибрационна активност на цялото тяло като по този начин се осъществуват по фини процеси.

Случайно в една книга прочетох за това какви промени са установени във физиологията при тези хора. нарушени функции на изхвърлянето от организма на вода и газове \ бели дробове \ , на защитата на сърцето, на храносмилането и храносмилането, на пречистването на организма... Съзнателната податливост, пластичността ще стане съществен атрибут на супраментализирана материя. Всички други качества произтичат от това основно качество - безсмъртие. \ или най-малкото способност да се видоизменя формата или дори напълно да се променя \ ,лекота, красота и озареност. Те се подмладяват винаги когато поискат. Всички органи, с изключение на свързаните с храносмилането, са с висока вибрационна активност. Това е просто невероятно. И ако подобен човек се усъвършенства примерно с някаква практика по йога, би ли било възможно дематериализирането и създаването на ново тяло. Според мен - да. Но успява да докаже, че духът има власт над материята, и посочва пътя по който трябва да се върви, за да се осигури преходът на човека към нов постчовешки вид. . Знам също така че и обратният преход е възможен.

Волята може да контролира органите, които имат отношение към храносмилането, като автоматично гарантира здравето \ благодарение на такава промяна при някои индивиди имунната система става около 2000 пъти по силна от тази на обикновен човек \ Осъществени са някакви промени в ДНК и болести като СПИН за тях са като един обикновен грип. Ликвидира се алчността \ тези хора не искат да са много богати \ По този начин тялото няма да се нуждае от материална храна и ще продължава напрегната си дейност без умора или прекъсвания за сън или почивка. Значи те могат да спат по 2 часа на денонощие. Аз така го възприемам. Живеят двойно по дълго от един нормален човешки живот. Наслаждават се на повече приключения. Не си харчат парите за храна. Не пият вода. Не ги е страх от болестите.

Описан е случай със жена рускиня, която на 67-годишна възраст излиза от менопауза и се връща към нормален менструален цикъл. Биологичната възраст на жената е определена на 30-годишна.Живееща не в слънчева Австралия, а в студена Русия. Между другото аз доколкото знам и в България има такава жена. ОЗначава ли това че Манек е просто на средата на едно състояние? :D

Има още много случай.

Щом като подобни промени се случват с един човек, значи те по принцип са възможни. Всеки би могъл да го постигне.

Какво мислите по този въпрос. Аз мисля че не е обсъждан и би имало голям интерес.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Да... възможно е, дори непрекъснато се случва. Да попитаме ли транфигуристите и алхимиците как точно се прави...?

Най-интересно е че кръвта им променя своя състав и цвят. И макар да се подмладяват неминуемо косите им са блестящо сребърни... като перуката на Моцарт. И наистина тяхната храна е светлината... но онази, невидимата.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...