Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Хомеопатия за животни


Guest Ивета

Recommended Posts

Освен за хора, хомеопатията е широко използвана и във ветеринарната медицина. Но, не и в България. И по мои лични наблюдения, тя помага и на животните, не на само кучета и котки. На коне, на птици, на гризачи, на всички.

Има един интересн уред, който, за съжаление, го няма в България. Нарича се Vegatest, чрез този апарат се определя липсата на всички вещества и микроелементи в организма, до 95 % се определя заболяването на даден орган или на цяла система от органи. Анализата се прави върху косъм от пациента (човек или животно), само този генетичен материал може да се използва. Изобщо, много е интересно и трябва повече да се знае за това; най-широко се използва този вид диагностика от лекарите-хомеопати в Германия. За уточнение, един подобен уред струва ок. 8000 Евро.

Хомеопатията много добре действа при животни например - те не могат да обяснят нищо, но са най-благодарните пациенти:)))) - показват го с очи и опашка. В един от броевете на в. Хомеопатия съм описала случай на куче, което беше излекувано от рак и копие от протокола с подписите на трима лекари, че след хомеопатичното лечение туморите (три броя с големината на картоф) липсват. Смятам, че освен точното лекарство една от причините за това излекуване беше необходимостта на моя пациентка (кучето беше нейно) от чудо, за да има вярата да се лекува тя. Тъй като тя страдаше от анорексия и беше необходимо доста време и търпение.
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Мона, няма нужда от такива скъпоструващи апарати.

Аз слагам на леглото 4 - 5 с най-близко подобие хо л-ва, и само след минута, котката сама си е намерила нейното си хо л-во и е... легнала в-у него.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...