Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest Ивета

Хомеопатия за животни

Recommended Posts

Guest Мона

Освен за хора, хомеопатията е широко използвана и във ветеринарната медицина. Но, не и в България. И по мои лични наблюдения, тя помага и на животните, не на само кучета и котки. На коне, на птици, на гризачи, на всички.

Има един интересн уред, който, за съжаление, го няма в България. Нарича се Vegatest, чрез този апарат се определя липсата на всички вещества и микроелементи в организма, до 95 % се определя заболяването на даден орган или на цяла система от органи. Анализата се прави върху косъм от пациента (човек или животно), само този генетичен материал може да се използва. Изобщо, много е интересно и трябва повече да се знае за това; най-широко се използва този вид диагностика от лекарите-хомеопати в Германия. За уточнение, един подобен уред струва ок. 8000 Евро.

Хомеопатията много добре действа при животни например - те не могат да обяснят нищо, но са най-благодарните пациенти:)))) - показват го с очи и опашка. В един от броевете на в. Хомеопатия съм описала случай на куче, което беше излекувано от рак и копие от протокола с подписите на трима лекари, че след хомеопатичното лечение туморите (три броя с големината на картоф) липсват. Смятам, че освен точното лекарство една от причините за това излекуване беше необходимостта на моя пациентка (кучето беше нейно) от чудо, за да има вярата да се лекува тя. Тъй като тя страдаше от анорексия и беше необходимо доста време и търпение.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мона, няма нужда от такива скъпоструващи апарати.

Аз слагам на леглото 4 - 5 с най-близко подобие хо л-ва, и само след минута, котката сама си е намерила нейното си хо л-во и е... легнала в-у него.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×