Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Българинът, който откри лек срещу рак


Guest Христо

Recommended Posts

Българинът, който откри лек срещу рак

Верни на традицията си, във всеки сезон Карбовски и екипът му представят на зрителите и една нетипична емигрантска история. В миналия сезон това беше Пламен Иванов от Враца, откривател на Рогозенското съкровище, който се трудеше в каучуков цех край Валенсия. Този път това е Продан Христов - българинът, открил лекарство срещу рак.

orig_310662_bg.jpg

Един ден името на Продан Христов може да стои редом до това на Джон Атанасов. Засега той е низвергнат от родината

Фото "Стандарт" "Защо българин?" - пише немски вестник на първа страница, след като става ясно, че Христов е открил лекарство срещу рака. Той е роден в малко селце до Карлово през 1923 г. Историята за бягството му от комунистическия режим през 1955 г. е сюжет за друг филм, но нашият е за лекарството против рака. "Право да си кажа, аз в началото нямах представа какво е раково заболяване!", признава Продан Христов и разказва как, прилагайки знанията си за билките, стига до активна съставка от див божур и овча опашка, която влияе върху раковите клетки. "Аз открих лекарството за три месеца само! То е и късмет цялата работа!"

Първоначално Продан Христов предлага откритието си на пациенти в Германия. След това заминава за Австрия и решава там да се опита да го регистрира. "Шест години те правеха опити да го откраднат!", разкрива Продан Христов как в Австрия не регистрират лекарството, защото той отказва да даде технологията за производството. В момента го произвежда сам в малка лаборатория във Виена, а формулата я знае само той. От години се опитва да регистрира лекарството в България, като си представя, че производството му у нас ще донесе много икономически облаги за страната. Иска да продаде формулата, а получените пари да инвестира в България. "Искам да оставя нещо след себе си! Това лекарство е целият ми живот!"

Лекарство, което лекува рак - щеше да звучи невероятно, ако не бяхме издирили излекувани с малките количества, които Продан Христов успява да произведе сам. Мъж от София преборва кожен рак след прием в продължение на година и половина: "Аз се излекувах с антималигноцит! Ефектът на лекарството е безспорен! Никой не може да ме убеди в друго, защото аз съм човекът, минал по този път! Продан Христов е създал нещо много просто, а това, че е просто, е потвърждение, че е гениално!", категоричен е той.

Жена получава страшната диагноза тумор в черния дроб с разсейки миналата година и в продължение на шест месеца приема лекарството му. В резултат на това разсейките изчезват, а основната част на тумора се капсулира. Но въпреки тези и стотици други доказателства около откритието на Христов цари мълчание. Всъщност никой не твърди, че то не действа.

Единственото, което се казва, е, че не е регистрирано. Омагьосан кръг от нежеланието на чиновниците и фармацевтичните компании, желанията на онкоболните и условията на Продан Христов, който е готов да отнесе тайната си в гроба.

Независимо дали вярваме или не, независимо дали лекарството има такъв ефект, както всички твърдят, независимо дали би могло да излекува някого, ще бъде голям грях да изгубим неговата тайна съставка. Продан Христов иска да продаде формулата за лекарството си, защото това е целият му живот. Иска да помогне на болните, на хората от улицата, а не на политиците и големите фармацевтични компании. И много иска лекарството да се произвежда в България, въпреки че е убеден, че ако не е бил напуснал родината си, сега лекарството нямало да го има.

в-к "Стандарт", 25 януари, понеделник

Линк към коментар
Share on other sites

Hrisko, поздравления за темата!

Такива начинания имат и моята пълна съпричастност и молба за бъдат реализирани по най-добър начин и в скоро време!

Не само обикновените - богатите и известните също боледуват ... иска се малко далновидност, за да се даде финансово зелена улица на благородното дело на този българин, а и на десетки други, които са направили полезни открития.

Светът се глобализира - надявам се ако не от нас, да бъдат оценени от други добри и загрижени хора!

Линк към коментар
Share on other sites

Това "откритие" от две стрити билки ми напомня за оня българин, който показаха преди години по телевизията. Въртеше се около една тенджера с вода, хвърляше някакъв тайнствен прах в нея и водата пламваше. По-късно под сурдинка се говореше, че бил емигрирал в Америка, но там, видите ли, го убили петролните компании, защото щели да се разорят. С тази логика днес те трябва да убиват конструкторите на електрически автомобили.

Сериозно - няма един вид рак, а много видове и те не се лекуват с елементарни натурални средства. Аз съм билкар и пчелар и мога да ви гарантирам това. Препоръчвам ви през поста и не само през него чистия пчелен мед, клей (прополис), млечице, прашец, които невероятно подобряват имунитета и изобщо здравето. С тях се правят и отлични маски за лицето.

Бъдете здрави,

о. Павел

Линк към коментар
Share on other sites

Късметче, богатите от nай-високо ниво си имат достъп до съвсем друг тип медицина. Никой от тях не е тръгнал на химиотерапия и лъчетерапия - тези варварски убийствени методи. Бях чел статия за лечението на рака - оказва се, че има разработени поне десетина наистина бързи, евтини и безобидни лечения. Всички тези учени, които са ги открили, мистериозно са изчезвали, лабораториите им са били разграбвани и горени, а откритията им потулвани в информационен медиен мрак. Ако се поразтърсите в нета, ще намерите статията, не я знам къде е, но май беше на български. За това дали медицината е хуманна или откровено антихуманна и бизнес медицина, тук.

Линк към коментар
Share on other sites

"Светът се глобализира - надявам се ако не от нас, да бъдат оценени от други добри и загрижени хора!"

Съгласен съм с теб, но ми се ще все пак тук да бъде реализирано лекарството, а в краен случай - другаде.:)

" иска се малко далновидност, за да се даде финансово зелена улица на благородното дело на този българин, а и на десетки други, които са направили полезни открития." - Чакаме:)

Линк към коментар
Share on other sites

Късметче, богатите от nай-високо ниво си имат достъп до съвсем друг тип медицина.

...

А каква по-точно?

Линк към коментар
Share on other sites

Сериозно - няма един вид рак, а много видове и те не се лекуват с елементарни натурални средства.

Многие годы считалось, что рак отличается от других заболеваний. Мы полагали, что действие его подобно пожару, который, начавшись раз, уже не остановить. Поэтому его приходится сразить насмерть ножом или облучением либо химически истребить каждую злокачественную клетку в организме, поскольку ей все равно уже никогда не стать нормальной. НЕТ НИЧЕГО БОЛЕЕ ОШИБОЧНОГО! Мы считали, что разные формы рака, такие как лейкоз и рак молочной железы, имеют разные причины. Снова неверно!

В этой книге вы увидите, что все формы рака имеют единую природу. Все они вызываются паразитом. Одним и тем же паразитом! Название ему - кишечная трематода человека. Если вы ликвидируете паразит - вы остановите рак в тот же момент. Ткань снова станет нормальной. Наличие трематоды - непременное условие возникновения рака.

Исцеление от всех форм рака

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте, по повод на Проданов, в dir.bg в клуба на раково болните има много мнения за неговия продукт. За съжаление и доста теми от типа : "Продавам Антималигноцит", където след прочитането се оказва, че пациента е починал и близките му се опитват да си върнат поне част от парите, които са дали за флакончетата. И тук говорим за много пари - по повод на горе написаното, това лечение също не е за бедни.

Допускам, че може би лекарството му има някакъв ефект, но не върху всеки вид рак и може би само в съвсем начален стадий. Лошото е , че в рекламата, която му се прави звучи сякаш лекува всеки рак, на 100 %, във всеки стадий, едва ли не е универсално лекарство... А факта с починалите в клуба за който споменах показва съвсем друго нещо.

Общо взето избягвам да изказвам мое мнение , давам ви само друга гледна точка.

Бъдете здрави.

Линк към коментар
Share on other sites

Да, има много видове рак, много причини, много алтернативни третирания и лечения.

Важно е, че хората разбират, че диагнозата "Рак" вече не е задължителна смъртна присъда.

И това им дава стимул за промяна и израстване.

А някой прилагал ли е препоръките на Хилда Кларк на практика?

Какви резултати е постигнал?

Линк към коментар
Share on other sites

Аз самата съм с рак на гърдата - шеста година след операциите, химиото и лъчето. От тогава до сега съм прочела всичко което съм намерила по темата, включително и Хилда Кларк. И съм склонна да я подкрепя, защото в следващите две - три години след лечението започнах да откривам, че предишната Светлана я няма, а тази - оцеляващата е много по- различна и може би затова е оцеляваща.

И благодаря на Господ че ми дава още време да се грижа за децата си, да се уча и развивам.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз самата съм с рак на гърдата - шеста година след операциите, химиото и лъчето. От тогава до сега съм прочела всичко което съм намерила по темата, включително и Хилда Кларк. И съм склонна да я подкрепя, защото в следващите две - три години след лечението започнах да откривам, че предишната Светлана я няма, а тази - оцеляващата е много по- различна и може би затова е оцеляваща.

И благодаря на Господ че ми дава още време да се грижа за децата си, да се уча и развивам.

Здравей, tetty71,

радваме се, че си сред нас и Бог ти е дал сили да се бориш с тази болест.

Нека още дълги години си добре и се грижиш за децата си!

Явно си натрупава много труден, но ценен опит.

Би ли искала да го споделиш - например като отвориш нова тема и опишеш твоите опитности и дадеш връзки към полезни материали.

Така ще дадеш надежда на други, които я търсят.

:3d_041:

Линк към коментар
Share on other sites

Информацията на тази тема е много голяма и колкото повече научавам, осъзнавам колко малко всъщност знам. Все пак ако някой има конкретни въпроси ( както по- горе с Малигноцит-а ) , ще се опитам да му намеря отговорите. Със сигурност разбрах едно - в онкологията две и две никога не прави четири.

Истината е, че се опитвам да напиша този постинг от поне 5 мин и все изтривам започнатото. Относно моя опит - осъзнах , че заболяването вместо да ми избоде очите, ми изписа вежди, защото ме научи да забелязвам нещата, които са на една ръка разстояние, да оценявам мъничките неща, които изграждат щастието.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей tetty71 !

Ти си герой и аз съм убедена че ще успееш успешно да решиш проблема докрай.Ще се грижиш не само за децата си,но и за внуците.

Непобедими болести няма.Във всеки човек се крие огромен лечебен потенциал,но не всеки знае как да го задейства(за съжаление).Ти си успяла!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Каква медицина ползват богатите болни от рак ли? Със сигурност не и варварската касапница на химио и лъче "терапиите". Не че са за изхвърляне, но има много други далеч по-естествени, бързи и безобидни методи, които лекуват рака като хрема. Но как да бъдат допуснати тези методи, като медицинския фармацевтичен бизнес на антихуманната ни медицина трябва да се угоява? Ето една много смела статия по въпроса! Дори без да имаме специалните вещества или лъчеви уреди, които наистина лекуват рака, остават ни естествените методи като:

- температура

- диета - просо, пок. жито, плодове - в статията е обяснено защо просо именно

- лечебен глад - един безплатен и невероятно ефективен метод, който действа със сила по-голяма от тази на лъче и химио "терапиите"

- психотерапия - защото психиката е мнооого мошна, а в етиопатогенезата на рака нерядко имаме психогенни фактори, водещи до психосоматика

- медитация, визуализация, хипнотерапия и автохипноза - премахване на проклятието на диагнозата, на програмата за смърт, "забита" в подсъзнанието (дългосрочната памет) от нечовешкото невежо бизнес и грубо материалистично отношение на лекарите, с което често пациентите им се сблъскват

- лъчевите уреди, описани в статията

- веществата от акула

- амигдалинът (горчиви бадеми) и т.н., описани в текста

Ще се радвам ако някой отдели време да прочете материала по-обстойно и систематизира накратко методите! Защото голяма част от тях са ползваеми "тук и сега"!

........

С това не искам да оставям впечатление, че отхвърлям съвременните методи на медицината. Не, имат си мястото, дори и да са грубички. Отхвърлям бизнес нечовешкия елемент в тази медицина, който всъщност я управлява и я прави диаболично антихуманна.

Имам пациентка Х, с която повече от 1.5 год. практикуваме психотерапия. Пациентката има рак с разсейки, метастази. Според докторите отдавна трябваше да е мъртва. тя самата обаче споделя как промяната в мисленето, а оттам в чувстването директно повлияват болките и, подвижността и, цялостната и кондиция, чувствата и здравето и. Ако не успяваме да обърнем процеса, то поне го задържаме силно. Същата шациентка споделя как диетите на д-р Гайдурков, на плодове и сокове действат с по-голяма сила от каквато и да е химио и лъче "терапия". А след едночасова сесия по медитация/ хипноза в продължение на няколко дни емоционалното и състояние на спокойствие и оптимизъм въздейства директно и върху тялото и като чувството е на разтворена врата за бъдещето, за живот! Не искам да пресилвам ролята на психотерапията в лечението на рака. Тя има място доколкото ракът е психосоматичен. Някога е предизвикан от радиация или химически отлагания и т.н. Има роля в цялостната терапия на рака обаче - несъмнено!

Д-р Дърк Хамър, този невероятен онколог, който има хиляди излекувани пациенти от рак чрез психотерапия, вече е извън затвора. Защо обаче беше в затвора - чии интереси накърняваше? Статията от по-горе отговаря на въпроса!

Редактирано от Орлин Баев
Линк към коментар
Share on other sites

Ще си позволя да изкажа мнението си по въпроса за лечението на рака от позицията на човек,чиято майка е преминала през целия Ад на стандартното лечение.

Условията в болниците са ужасни поради липса на средства.Изключение прави ВМА,където се опитаха да помогнат на майка ми след химиотерапевтичния курс проведен в друга болница,където добри лекари се чудеха какви коктейли да и забъркват пак поради липса на средства.

Не отхвърлям изцяло химиотерапията и лъчетерапията като методи на лечение,но те не са достатъчни за да се справи човек с болест като рака.

Методите които Орлин посочва трябва да станат задължителни при лечението на раковоболните.Според човека и вида на рака.

Бих добавила към списъка хомеопатия и фитотерапия.

Болниците трябва да се намират в красиви природни местности,където болните да могат да се откъснат от средата,допринесла за заболяването.

В никакъв случай не бива да се допуска болните да стават свидетели на чужда агония или смърт,което за съжаление е ежедневие в нашите болници.

П.п. Аз изпитвах истински ужас от болница,защото като дете при едно посещение при баба ми в ИСУЛ станах свидетел на агонията на млада жена.Преодолях го след като майка ми постъпи на лечение във ВМА.

Представете си какво изпитва тежкоболен човек поставен в подобна ситуация!:angry:

Линк към коментар
Share on other sites

А,задавате ли си въпроса : Защо до момента това лекарство не е патентовано?

Ако от българска страна мудността е проблем,то за останалите е въпрос на приоритет!

От интервюто не става ясно.

Линк към коментар
Share on other sites

Ами да много пъти сме си завали въпроса и то не само по този случай, а и по много други подобни. Но независимо дали открития лек от човека е наистина ефикасен и истински "цяр" или не чак толкова все пак не бива да забравяме, че фармацефтичната индустрия е един гигант, който не би бил готов да загуби печалбите си от многото химия която бълва по аптеките и която в същото време не е до там ефикасна. Разбира се това може да е само един от многото отговори и вероятни причини, но не е никак за пренебрегване. А борбата с фармацевтичната индустрия е може би до някъде, ако не и изцяло кауза пердута ... за сега.

Линк към коментар
Share on other sites

Да!Съгласна съм Аделаида!За каквото и да говорят става въпрос за пари,за много пари!

Споделям мнението,че някъде ,в нечии строго секретни,научни лаборатории е създадев вируса на спин,както и че може да се реагира,но....отново стигаме до финансови интереси.Убедена съм,че има лекарство !

Линк към коментар
Share on other sites

Преди доста години една асистентка в МА беше създала лекарство за разтопяване на камъни в бъбреците.Поради натиска на проф.Малеев да стане съавтор,лекарството не видя бял свят(поне по негово време).Жалкото е че и сега нещата стоят по същия начин.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"А борбата с фармацевтичната индустрия е може би до някъде, ако не и изцяло кауза пердута ... за сега. " Сигурно ако България и всички българи застанат твърдо зад това откритие, фармацевтичната мафия ще намери начин не само да ни разкатае фамилията, но и да се оправдае.

Линк към коментар
Share on other sites

Ами hrisko, то и ако нищо не правим, фармацевтичната мафия пак ще ни разкатае фамилията, просто по-бавно и по-незабележимо. Тъй че, що пък да не опитаме?!smile.gif

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...