Jump to content
Порталът към съзнателен живот

14 февруари - Световен ден на лечението със звук


Recommended Posts

14 февруари - Световен ден на лечението със звук

Радваме се, че имаме възможност да ви поканим да вземете участие в глобалната медитация, която организира Джонатан Голдман, в чест на Световния ден за излекуване на планетата със звук. Джонатан Голдман е учен, изследващ лечебната сила на звука. Той е убеден, че само 8000 човека пеещи заедно с непоколебимо намерение за духовно излекуване, могат да донесат мир на планетата. В тази духовна акция ще участват стотици хиляди от разни краища на света. В продължение на пет минути ще изпращат своя звуков и любовен дар на Земята – сърдечното звучане на звука „Ааа”, преизпълнено с намерение за Мир и Любов, за да излекуваме планетата.

Ние се стремим към общ планетарен Мир. Не е ли най-добрия начин да отпразнуваме радостния ден на свети Валентин, насочвайки Мир към Земята и генерирайки звуковата енергия на Мира по цялата планета! Звукът, обединен с намерение, притежава способността да лекува и променя. Ще пеем звука „Ааа” създавайки звукова вълна, която ще резонира по цялата планета. Дошъл е вашият ред да участвате в Небесния Хор! Навлизайки в резонанс един с друг, можем да създадем значителни позитивни промени в нашата любима планета.

Можете да вземете участие в тази миротворческа акция по следния начин:

1. На 14 февруари, където и да се намирате, по всяко време, можете да прекъснете своите занимания, поне за пет минути и да пеете звука „Ааа”, усещайки в сърцето си топлина, любов и благодарност към Майката Земя.

2. Ако има такава възможност, съберете се заедно група приятели в събота (13 февруари) или в неделя (14 февруари) и заедно пейте „Ааа” и изпратете тази звукова валентинка на целия свят в името на общата хармония.

3. Тези, които искат да се присъединят чрез интернет, ги каним на 14 февруари в 20:00 часа по московско време (12:00 EST) да влязат в сайта „Храм на Свещения Звук” www.templeofsacredsound.org и заедно с хиляди хора от целия свят да пеят сърдечния звук „Ааа” в продължение на пет и повече минути.

Ние ви молим, да съобщите за тази церемония на всички, които могат да се вдъхновят от идеята, и които са готови да вземат участие в тази глобална медитация. Молим ви, бъдете с нас, внесете своя принос за Мира и Излекуването. Съобщете по интернет тази информация, за да могат колкото се може повече хора да вземат участие. Да ни обгърне сиянието на светлината и нека лечебните енергии да стигнат до всекиго, за да можем винаги да живеем в Мир и Любов!

Да пребъде Мирът на Земята!<br style="">

Из http://www.healingso...orlddayinfo.asp

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...