Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Донка

14 февруари - Световен ден на лечението със звук

Recommended Posts

14 февруари - Световен ден на лечението със звук

Радваме се, че имаме възможност да ви поканим да вземете участие в глобалната медитация, която организира Джонатан Голдман, в чест на Световния ден за излекуване на планетата със звук. Джонатан Голдман е учен, изследващ лечебната сила на звука. Той е убеден, че само 8000 човека пеещи заедно с непоколебимо намерение за духовно излекуване, могат да донесат мир на планетата. В тази духовна акция ще участват стотици хиляди от разни краища на света. В продължение на пет минути ще изпращат своя звуков и любовен дар на Земята – сърдечното звучане на звука „Ааа”, преизпълнено с намерение за Мир и Любов, за да излекуваме планетата.

Ние се стремим към общ планетарен Мир. Не е ли най-добрия начин да отпразнуваме радостния ден на свети Валентин, насочвайки Мир към Земята и генерирайки звуковата енергия на Мира по цялата планета! Звукът, обединен с намерение, притежава способността да лекува и променя. Ще пеем звука „Ааа” създавайки звукова вълна, която ще резонира по цялата планета. Дошъл е вашият ред да участвате в Небесния Хор! Навлизайки в резонанс един с друг, можем да създадем значителни позитивни промени в нашата любима планета.

Можете да вземете участие в тази миротворческа акция по следния начин:

1. На 14 февруари, където и да се намирате, по всяко време, можете да прекъснете своите занимания, поне за пет минути и да пеете звука „Ааа”, усещайки в сърцето си топлина, любов и благодарност към Майката Земя.

2. Ако има такава възможност, съберете се заедно група приятели в събота (13 февруари) или в неделя (14 февруари) и заедно пейте „Ааа” и изпратете тази звукова валентинка на целия свят в името на общата хармония.

3. Тези, които искат да се присъединят чрез интернет, ги каним на 14 февруари в 20:00 часа по московско време (12:00 EST) да влязат в сайта „Храм на Свещения Звук” www.templeofsacredsound.org и заедно с хиляди хора от целия свят да пеят сърдечния звук „Ааа” в продължение на пет и повече минути.

Ние ви молим, да съобщите за тази церемония на всички, които могат да се вдъхновят от идеята, и които са готови да вземат участие в тази глобална медитация. Молим ви, бъдете с нас, внесете своя принос за Мира и Излекуването. Съобщете по интернет тази информация, за да могат колкото се може повече хора да вземат участие. Да ни обгърне сиянието на светлината и нека лечебните енергии да стигнат до всекиго, за да можем винаги да живеем в Мир и Любов!

Да пребъде Мирът на Земята!<br style="">

Из http://www.healingso...orlddayinfo.asp

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×