Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Когато сънуваш един и същи човек като двама отделни хора?


Recommended Posts

Много пъти ми се е случвало да сънувам че говоря с познат например - след малко идва друг човек който е същия познат - все едно се е клонирал и така си говоря с "двамата" обаче особеното е че единия се държи по-разумно и мълчаливо- другия по-отворено и весело - може би всеки човек си има две страни на характера. На съответните познати които сънувам им познавам и двете страни и на сън ми се появяват като двама отделни хора - дори се запознават един с друг все едно не са се виждали никога а са един и същ човек. с много мои приятели съм го сънувала обикновенно с най-близките ми.

На някой друг случвало ли му се е?

Редактирано от Гарванче
Линк към коментар
Share on other sites

E, то аз съм сънувал себе си в два варианта: аз и друг човек, който е мен :)

Нормално е. Зависи за дадения човек в живота какво смяташ за приемливо и какво не, какво си позволяваш да видиш в него и какво не. Затова създаваш от него двама човека.

Всъщност тези двамата показват какво си позволяваш да видиш и какво не. А щом вече знаеш, че двамата са едно, то би трябвало да си съвсем близо го интегрирания поглед върху човека.

"Нормалното" човешко поведение е да се гледа на човек не в неговата завършена цялост, където всичко (добро и лошо) си е абсолютно необходимо.

Линк към коментар
Share on other sites

обикновенно го сънувам за мъже които съм харесвала (все пак съм дама на 30 и това е нормално) но и с други близки приятели - като че ли на сън си правя равносметка що за мъж съм харесала - после не може да ме разочарова ако ще да ми покаже наяве най-лошата си страна но обикновенни след такъв сън нещата с този мъж се получават макар и не завинаги но точно с тези дублирани хора се получават едни дълготрайни отношения

Линк към коментар
Share on other sites

Даа..м! Човек може да "показва" различни лица, весело, тъжно и т.н.

Жената например може да "обръща" и показва пет различни лица към мъжа, едно от които е това на.... жената - майка! Да, но тогава мъжът първо ще се вдетени и после ще стане непослушник! :dancing yes:

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...