Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Опитности извън тялото (ОИТ)


Recommended Posts

Изпитвах голям страх преди.. в самото начало.. Вече обаче, тия случаи станаха част от живота ми, на която не обръщам особено внимание. Забравих да отбележа, че с времето гадните вибрации престанаха или поне не бяха така болезнено силни. И сякъш самото ми "пътуване" ставаше много по бързо.

С интерес ще очаквам ваши мнения и коментари, относно моят разказ.

Според мен това може да е свързано с частично или цялостно излъчване от тялото и попадане в някаква област от пространството, която според мен не е за предпочитане да се посещава(не изключвам да е под земята)

Общо взето желателно е преди сън да се се прави енергийно ограждане, молитва и медитация.

също за сега да се внимава със съзнателните опити за предизвикване на излъчване.

тук и тук

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Здравейте, всички :-)

Четох повечето от мненията ви и всичко във форума ми хареса...

А някой чел ли е книгите на Карлос Кастанеда? Мисля, че точно в тях става въпрос за точно такива Извън Телесни Усещания. Какво мислите по въпроса?

има основания да се смята, че книгите на Карлос Кастанеда са по-скоро вид окулни романи с елементи на окултизъм или шаманизъм, отколкото наръчник и програма за езотерично развитие. Някои неща там са определено под въпрос (смята се, че самият той е ползвал неща от различни места, които е представил като уроци на Дон Хуан)

Не трябва да се връщаме към толтекските методи и учения, а да вървим напред, методите на езотеричното християнсво, и тези които е давал Учителя са подходящи за нашето време.

Целта да е не е развиване на свъхспособности и магически умения а пречистване, одухотворяваме и преобразяване.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Елица,

Няма нищо страшно в това, което ти се е случило. Според мен няма място за притеснения (естествено все пак трябва да се борави внимателно). Напротив, ако бях на твоя място щях да си помисля, че ми се отваря широко поле за излседователска работа. В древен Египет е трябвало търсещите много години да учат преди да достигнат до подобни състояния и да могат съзнателно да ги предизвикват. Древните шамани пък са тръгвали по пътя на шамана благодарение на подобен зов от света на невидимото. В наше време при много хора подбни преживявания стават спонтанно, тъй като сме в специална епоха - Епохата на Водолея.

Бих те посъветвал да се запознаеш с книгите на Робърт Морно. Той описва в много големи детайли ОИТ и говори за точно същите вибрации, които описваш. Има много информация за това вече в интернет. Прегледай например този линк: Щракни ТУК. В повечето езотерични школи има методи за съзнателно предизвикване на ОИТ. Аз също съм имал подобни преживявания.

Често подобни състояние погрешно се възприемат от участника като страшни. Те не са страшни и в повечето случаи не са опасни, просто изискват известна подготовка и разбиране. Самия факт, че са ти се случили, означава нещо - нищо не е случайно. Потискането няма да реши проблема. По-скоро според мен се заеми да прочуваш и да разпитваш.

Това че си съзнателна и не можеш да раздвижиш тялото си също не е опасно. Това състояние отдавна е познато на учените и се нарича "сънна парализа". Достатъчно е да изчакаш няколко минути и то отминава от себе си. Методи за съзнателно връщане от ОИТ са например да помислиш за физическото си тяло или да пробваш с умствена команда да размърдаш някои от пръстите си. Добра пракитка, както спомена Пришелец, е преди заспиване да ползваш форули, молитви или медитация. Те са метод за хармониране с висшите енергии на Природата. Робърт Монро например препоръчва тази формула (психологично утвърждение, което се казва с концентриран ум): Щракни ТУК. Има и формули по Беинса Дуно.

Естествено това е лично мое мнение. Ти самата трябва да направиш правилните стъпки, за да намериш отговора.

Относно толтекските методи, според мен има толтекски учители, които са успели да направят правилно прехода. Бих препоръчал например книгите на Дон Мигел Руиз.

Желая ти Успех и Светлина в Пътя.

Поздрави,

Иво

Линк към коментар
Share on other sites

"Имаше една личност, която жива в последните времена на мексиканската култура, в навлезлия в пълен упадък и превърнал се в една магическа-суеверна форма мексикански култ на мистериите. Това беше една жадна за знания личност, която изучаваше с голяма точност всичко.

Аз се натъкнах на това благодарение на факта, че преди редица години се запознах с един забележителен човек, който и сега още изучава по един първобитен начин това, което съществува в упадъчните представи на мексиканските мистерии. Това няма никакво значение, защото който днес изучава това, той изучава всъщност нещо напълно суеверно: всичко това днес е нещо упадъчно. Но тази личност от миналото, за която Ви говоря, се е запознала там с яростно усърдие с всичко, което е съществувало още преди така нареченото откриване на Америка, когато мексиканската цивилизация още е цъфтяло, но като мистерийна цивилизация е била вече в упадък. Днес не се знае вече нищо повече от имената и някои образи на Таотл, Квитцалкоатл, Тецкоатлипока, когато се говори за мексиканските мистерии. Но тази личност, която напълно знаеше още, че Таотл е едно същество, което тъче във всички облаци като един вид космически вездесъщ Дух, който бушува във водите, блести в дъгата, живее в светкавицата и гръмотевицата, което обаче също при определени предпоставки може да бъде внесено в светената вода чрез култови действия, тази личност знаеше също, че Квитцалкоатл беше един вид божество, което можеше да обхване живо човека в неговото кръвообращение в неговия дихателен процес. Следователно тази личност прие в себе си тази същност на мексиканската цивилизация.

Тя се прероди по-късно без една женска междинна степен. В Мексико тя беше мъж, след това се прероди отново като мъж, без да мине през едно прераждане като жена. Но в живота между смъртта и едно ново раждане тя мина така през свръхсетивната област, че в нейното кармическо развитие пренесе през сферата на Юпитер именно онова, което беше изживяла под суеверна форма в Мексико, но което въпреки това беше изпълнено пълносочно от една съществуваща по-рано цивилизация. Това беше също обусловено от един минал земен живот на тази личност, прекаран обаче не в Мексико. Това, което тази личност беше изживяла в Мексико, мина през сферата на Юпитер, прие съдържание на мъдрост, но едно съдържание на мъдрост, което всъщност е автоматично в сравнение с това, което човек трябва да при добие като мъдрост чрез своята собствена индивидуалност. Когато мъдрост, каква то тя живее и тъче на Юпитер, се разлива в изработването на Кармата между смъртта и едно ново раждане върху нещо, което човек е изпитал по-рано в земния живот тя прави да блести мъдрост от всичко това също и на Земята. Но тази мъдрост зависи тогава от това, което човек е изпитал в земния живот.

А индивидуалността, за която Ви говоря, е същата тази, която по-късно се роди в по-новата цивилизация като Елифас Леви. Следователно Ели- фас Леви е прекарал своя минал земен живот сред мексиканската култу- ра, преминал е след смъртта си през сферата на мъдрост на Юпитер, където това, което беше усвоил, бе отново преработено. Обаче мексиканската култура е една упадъчна култура"

Рудолф Щайнер,

"Езотерично разглеждане на кармически отношения", том 2

"Нека насочим поглед върху един род мистерии, но мистерии намиращи се в пълен упадък. Това са мистериите, които някога са играли голяма роля в Америка. Обаче които са навлезли в упадък, така щото представи те, които са се образували върху култа, а и самото изпълнени на култа бяха се превърнали, бих могъл да кажа, в нещо съвсем детско в сравнение с величието, което е съществувало по-рано. Даже в суеверието, ма- гьосническото, магическото естество на тези мистерии се показва преди откриването на Америка, следователно преди неотдавна, още нещо от силата от внушителната сила на тези мистерии. В тези мистерии отново е живяла една личност, за която искам да говоря, която в тези мистерии получи не само представи, а получи впечатления за същества-сили, които там бяха наричани Таотел, Квицалкаотел, Тецкуатлипока, същества, които правят върху човека несъмнено едно силно впечатление, но бих могъл да кажа едно нечисто впечатление. В много отношения особеността на намиращите се в упадък мистерии е такава, че те пра вят едно нечисто впечатление по отношение на моралното, на етическото. Аз виждам тази личност да се преражда по-късно като мъж, силно проникната в нейното подсъзнание от онова, което може да се получи като внушителна сила от такива мистерии. Ние виждаме тази личност да се преражда в лицето на Елифас Леви и виждаме, как в нея оживява просто с абстрактните, рационалистичните, чисто външни понятия онова, което всъщност е намиращо се в упадък естество на мистериите. Веднага се хвърля светлина върху едно иначе загадъчно явление, върху една личност, която иначе в книгите, които е написала, има известно величие, но също и нещо от това, което прави човешката душа напълно несвързана в себе си, даже в известно отношение и прави глупава и тъпа. "

Рудолф Щайнер,

"Езотерично разглеждане на кармически отношения", том 5

Линк към коментар
Share on other sites

И аз съм имал (мисля) извънтелесни приключения, като даже съм се опитвал да ги предизвиквам волево, но е било само 2-3 пъти и то само по време на сън. Но не винаги става. Питал съм се какъв е механизма да ги 'отключа' и до сега съм в неведение.

Здравей, Флeшико! Името ти от английски ли е ....искра, мълния, пламък...!?

Важното е , че става...или си мислим, че ..става!

Какво всъщност искаш да постигнеш , когато си се опитвал/опитваш ... да предизвикваш ОИТ волево?

Любов + Светлина + Мир + Радост!

Линк към коментар
Share on other sites

Какво всъщност искаш да постигнеш , когато си се опитвал/опитваш ... да предизвикваш ОИТ волево?

Любов + Светлина + Мир + Радост!

Благост, има един много хубав ефект от съзнателния ОИТ.

А той е - един път и завинаги осъзнаваш и разбираш със сигурност, че няма смърт. Разбираш, че физическото тяло е само една дреха, която духа облича и съблича през разните въплъщения и епохи.

Човек може да е чел някъде, може да вярва колкото си иска, но само личната опитност дава 100% гаранция и вътрешно спокойствие. Тогава ти не просто вярваш, не просто ти се иска да е така понеже звучи хубаво, но ти знаеш. И ако ще целия свят и всички "учени" да те убеждават че не е така, твоето знание е непоклатимо. А това е така понеже това знание е подложено на вътрешен опит. Т.е. ефекта е именно, както ти обичаш да казваш: Любов + Светлина + Мир + Радост!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, Иво! Голям бързак си с отговора, благодаря! Важна е правилната мотивация и вътрешната опитност!Така е!

Любов + Светлина + Мир + Радост!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 months later...

Един ден (бях на 16г) ми се случи нещо много странно или по-скоро страшно. Тогава си мислех че е наяве, но сега знам че е сънна парализа. Беше през деня. Събуди ме нещо което ме душеше. Отваряйки очи видях нещо като фосфорициращ скелет - стоеше над мен а аз не можех да помръдна а да извикам също. Това се случва в Рудозем където съм родена и местните казват че се наричало морава. Следващия път ме стискаше по ръцете(имах синини), но така и не разбрах какво беше това. Всяка вечер преди да заспя си мисля за това, но вече не се притеснявам - живея честно и се държа мило с хората няма какво да изкупвам и това е моето успокоение. Иво много ми помогна, а и не само той, всички в този форум. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 months later...

Какви техники се използват, за да се получи ОИТ?

Как може да се получи опитност извън тялото?

Един човек може да усеща, че има какво да се начуи още, но фа не знае как да го постигне. Въпросът ми е как човек, който знае, че е открил пътя за себе си, да стъпи на него? Упованието не е достатъчно... Нужно ми е действие.

Линк към коментар
Share on other sites

безплатни езотерични курсове на английски

ако желаете да научите нещо повече за себе си,живота и астрала,може да посетите следните 3 сайта:

най-старият е www.astralweb.org

следващият е www.mysticweb.org

най-новият www.gnosticweb.com

курсовете, който се предлагат там (www.gnosticweb.com), са общо 4:

Astral Travel and Dreams Course (9-week)

Learn about the amazing world of the Astral and how you can explore it in A Course in Astral Travel and Dreams. Starting with the fundamentals, work through the course towards your own conscious Astral experiences, learning also about dreams, why we have them, what they really mean and how to interpret them...

Searching Within Course (9-week)

In the Searching Within course bring to light the power and potential of self-knowledge. Begin your own journey of self-discovery, and learn simple techniques to uncover who you truly are, how to overcome the causes of suffering within and how to take the first steps towards real and profound change...

Journey to Enlightenment Course (9-week)

On the Journey to Enlightenment course, learn about the esoteric path and how to walk along it in a precise and practical way. Discover the secrets about life and death, karma, meditation, alchemy, spiritual transformation, the egos, the spiritual path and how to practice the three fundamental keys that each person needs to awaken and ascend the path to ultimate liberation...

Advanced Investigation Course (9-week)

The Advanced Investigation course is focused upon practice. It enables you to interact more closely with other students from around the world, sharing your experiences and discoveries, and receive one to one feedback from qualified teachers. Through practicing and exploring the techniques for Astral Projection, meditation and inner transformation in depth, learn how to make spiritual practices and the esoteric path an amazing part of your everyday life...

Next course starts: 9th of January 2006

безплатни e-books към този сайт можете да намерите на http://www.gnosticweb.com/index.php?PageID=112

Не целя да правя някаква реклама с това. :)Ще се радвам да ви помогна, ако имате някакви въпроси, доколкото е възможно. Аз лично съм преминала и 3-те курса и съм доволна от това, което ни се предоставя като информация и техники. Има само още 2 българина, за които знам в този сайт. Опитайте и преценете сами! ;)

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...
:yinyang: Здравейте!Четох вашите мнения може би със закъснение. И искам да споделя, по-добре късно, отколкото по-късно. Преди няколко месеца имах такова преживяване, което се породи в...автобуса.Според мен физическата причина за това бе вибрацията на двигателя, който още с влизането ми направи впечатление със специфичния си звук.Беше тъмно навън, автобусът бе полупразен. Изведнъж изпитах в областта на сърцето едно всеобхватно, напрегнато усещане за неминуемото - смъртта. Нямаше уплаха, паника.Просто "знаех", усещах,че във всеки момент ще умра.Наблюдавах ситуацията и себе си.Отведнъж настъпи сумрак, нещо подобно на кафяв газ обхвана автобуса.В следващия момент усетих някаква непреодолима сила да ме "изтегля" от тялото ми през темето ми. Виждах нещата от различна от обичайното гледна точка - 20-30 см над главата си.Разбрах,че се отделям от тялото си.Завладя ме любопитство и вълнение, но в следващия момент си помислих, че ако изляза напълно и автобусът намали ход внезапно може тялото ми да се изтърколи на пода.Разбирате ли, аз не мислех вече за себе си като за мен и тялото взети заедно, а като мен отделно от тази безпомощна обвивка.Помисляйки си това, усетих как светкавично се връщам обратно, сякаш бях свързана с ластик за тялото си.След "приземяването" усетих силно изтръпване в пръстите на ръцете и краката, но никакви особени усещания в областта на сърцето /имам проблеми с него и при други вълнения съм изпитвала мъчителен задух и сърцебиене, този път всичко бе толкова спокойно/.До края на пътуването обмислях случилото се за да запомня усещанията си. Потърсих след това информация по този въпрос, която се оказа, че не е много богата и много често дори не е твърде достоверна.Но някои пасажи на Елена Рьорих ми дадоха, според мен съдържателни съвети, които бих искала да споделя с всички онези, които бързат да изучат всички онези неща "оттатък" без да са успели все още да се справят с нещата "тук".Астралът е опасно място, нужна е защита, нужни са сили, които се набавят само чрез духовно усъвършенстване. Изкуственото предизвикване на такова астрално пътуване подлага физическото и душевно здраве на непредвидими рискове.Ако е толкова естествено събитие, нямаше да е трудно достъпно за повечето хора.Може би тази способност у някои просто показва степен на чувствителност, която ще пробуди други способности след подходящо по време и начин развитие. Някъде четох, че астралът изглежда понякога като рай, но под всяко цвете може да е навита смъртоносна змия.А ако това не ви допада, то поне Ницше го е казал най-добре:Ако дълго се взираш в бездната и бездната ще започне да се взира в теб. :hypocrite:
Линк към коментар
Share on other sites

Здрасти .. umami !

Много изчистен и точен "език" за новак във Форума. Предполагам знаеш и отговора за преживяването си. Ако няма нещо което премълчаваш, определено преживяното от тебе е оцелване случайно на резонансната честота на вибрацийте породени от двигателя на автобуса и сабственната ти резонансна честота ( точно така са паднали ерихонските стени описани в Библията). Но според мене нещо премълчаваш. Мисля, че постиш и се занимаваш с някакъв вид езотеризъм. Действително е опасно нещо. Успех в опитите ти .

Линк към коментар
Share on other sites

:sorcerer: Честит имен ден, Иване, почти "на патерици".Благодаря за отзива и пожеланието!

Сега разбирам напълно какво е преимуществото на другата гледна точка. За тези неща не разговарям почти с никого, а и да го направя - ефекта е почти нулев. Познатите ми или бълбукат самодоволно в калта на невежеството, или просто не "вдяват" относно елементарни понятия. Но тъпо и упорито продължавам да разяснявам каквото ми е известно по тази материя, та дано още някоя душа отвори очи за търсене на Истината.Защото напълно споделям виждането на будистите, че една от главните причини за човешките страдания е невежеството /някои го бъркат с грамотността/. Но понякога се отчайвам от резултата или по-точно от липсата му...Та относно гледната точка: нямах представа, че е възможно да проличи, че се интересувам не само активно, но и отдавна от тези неща. Но категорично заявявам, че не съм привърженик на механичните похвати за развитие на астралното тяло. Пази боже! Дори случая, който описах ме накара сериозно да размисля и да определя как да продължавам по-нататък без да нагазвам в тези несигурни територии. Преди 15 години започнах с абсолютната класика в жанра - Блаватска, и мисля, че това бе мой късмет и спасение имайки предвид какви богати реколти от задокеански и всякакви други чуждестранни секти се жънеха тук.Е, случваше се по улицата да си купя книги от някой кришнаист, но този период го наричам "полезен духовен туризъм". Това приключи с появяването на първите книги от Живата Етика. Блаватска и Рьорихови ме преведоха почти без сериозни натъртвания през житейските ми катаклизми. Но не е важно колко и какви книги си прочел и чий последовател се явяваш, а доколко претворяваш в живота си това, което си прочел.Може да е едно-единствено изречение, но ако е оживяло във всеки един момент от мислите и действията ти - просто печелиш векове напред спасение от безмислени лутания. А това не е просто важно, то е изключително важно! Затова заобикалям отдалече оградата на астралния "рай", а и не съветвам никого да търси ключът към вратите му. Ако някой все пак има опитности в това състояние, и то приятни и увличащи, то трябва да е нащрек - същностите, които обитават низшите сфери на Астрала, в който сме потопени всички ние през време на живота си, твърде често овладяват нечий "разграден двор" и стават господари там.Подобен ефект има и всяка проява на неконтролируем гняв и агресия. Както се казва "беше като обсебен".Това е засега от мен. :angel:

Линк към коментар
Share on other sites

... :hypocrite:

Благодаря !

Да знаеш , че тук има и други като тебе, но си траят щото ги е страх да си признаят. Не знам от какво. А бе, знам ама не е за пред много публика. Това са .... "социологически проучвания" и то лични и за това не са съществени и миродавни и ще останат несподелени и за в бъдеще.

... :D Имаш право .. "грамотност " и .. "невежество" са различни понятия.

И да знаеш, че в България е тъпкано с астрални врачки и гадатели. Астрална врачка и гадател може да стане всеки имащ астрално тяло ( над 14 годишна възраст) и натъпкан с медикаменти от от психиятрите или с билки от някой Маг .... :whistling: Трениращият езотерик е много внимателен щото "влиза" предпазливо в материята и има Божи страх ( сиреч инстинкт за самосъхранение) ... :thumbsup1::smarty:

Само лично мнение

:hypocrite:

Линк към коментар
Share on other sites

А кое е тялото? Ако приемем, че тялото е вечно радостно и блаженно, значи извън тялото сме винаги когато не се чувстваме така - тогава сме умрели. Имахме способност "ангелите ни винаги да гледат към Бога", движението предизвикваше смях - Живота е смешен сам по Себе си.

Линк към коментар
Share on other sites

Относно астралното тяло - ето нещо интересно:"Когато човек посещава друг в своето Астрално тяло, то се отправя Линга Шарира, но това не може да стане на големи разстояния. Когато човек много съсредоточено мисли от разстояние за друг човек, понякога той се появява пред този човек. В дадения случай това е Маяви Рупа...и в този случай самият човек не знае за появата. Ако той знаеше и съзнателно беше изпратил своята Маяви Рупа, той би бил Адепт.Линга Шарира, намираща се в далака, представлява съвършено изображение на човека и е лоша или добра - съответно на неговата природа...Линга Шарира може да бъде повредена чрез остър инструмент, тя няма да се устреми към сабя или щик, макар че лесно ще премине през маса или друга мебел.Нищо обаче не може да повреди Маяви Рупа, или ТЯЛОТО НА МИСЪЛТА, тъй като то е чисто субективно...Не бива да правим опити да отделяме Астралното Тяло, но силата на Крияшакти следва да се упражнява в изпращане на Маяви Рупа." Излишно е да добавяме, че вещарите използват за делата си Маяви Рупа, като въздействат върху Линга Шарира на другите хора.

Цитатът е от Е.П.Б.

Линк към коментар
Share on other sites

може би се включвам малко късничко ама нека и аз да си кажа ;) Има повече от 5години не толкова добронамерени същестсва се бъзикаха с мен, е за мен си беше доста страшничко Освен че имах така наречената сънищна парализа, но и чувството за задушаване - сякаш някои ме натискаше и задушаваше в същото време Знаех само че единствения начин да се оттърва е да се размардъм за да изчезне, което ми струваше неимоверни усилия на волята

Знаеех че ме посещават но не виждах кои а също всеки път си казвах че съм по силна и няма да ме изплашат , ама си и умирах от страх

Дори веднъж при поредното посещенние ми се случи да излиаза от тялото си и видях че една прозрачна зелена материя ме натиска, удобен момент за изследване и наблудение, нали? Да ама така се изплаших че нещото веднага изчезна а аз се върнах обратно и от тогава си знам всяка вечер защитката и молитвичката като наи ефикасни методи срещу неканени гости

Незнам, дали това са опитности, но в никои случаи не са приятни нито безопастни и ако някои се стреми да ги преживее нека да е наясно срещу какво се изправя Надявам се да съм помогнала на търсещите с моя опит

и им пожелавам Кураж

Линк към коментар
Share on other sites

:feel happy: Здравей,Eliza! На мен пък нещо все не ми се извърта езика да пожелая успех на някого в това начинание.Ако си чела мненията ми преди това може би си го забелязала.След моето няколкосекундно "надникване" над равнището на главата ми разбрах, че инстинктът за самосъхранение не ни е даден само за да опазваме физическата си цялост. Оттам нататък не е зле да се включи и интуицията, защото понякога заплахата не е така ясно изразена и е необходимо да "поопипваме" внимателно почвата върху която възнамеряваме да стъпим.

А относно случките с теб - смятам, че правилно постъпваш /за защитата/. Четох, че тези същности, например, не обичат благоуханията и то по-специално ментата и евкалипта. При случаи на заплаха от "неканени гости" се препоръчва в съд с вода да се капнат по няколко капки от ментово и евкалиптово масло /продава се в аптеките/ и да се постави до леглото за през нощта. Моя приятелка имаше скоро неприятно изживяване като твоето. Нещо я натиснало в леглото така, че не можела да мръдне и чувствала как то се разхожда по нея нагоре -надолу все едно, че някой й прави онази бебешка закачка "бубалази-лази". Сега е на молитви, мента и евкалипт преди заспиване и, слава Богу, нещата засега не са се повторили. Но то все още я дебне и е наблизо по простата причина, че съжителства с алкохолик.Няма какво повече да добавя!

Не е зле все пак да провериш и за геомагнитно лъчение в дома си и там,където спиш.Низшите същности много обичат всякакви източници на развала и негативна енергия. Ако нямаш представа къде да намериш добър радиестезист, който да извърши проверката, достатъчен е и човек, който открива вода с пръчка/ и той е радиестезист, само че много често не го знае!/. Ако и това ще те затрудни, то тогава остава котката - пускаш в къщи домашна котка, и наблюдаваш къде предпочита да се изтяга - точно там ти не трябва да стоиш много дълго,а най-малко да спиш! Котките се зареждат с отрицателна енергия и затова са предпочитани за някои окултни некромантски ритуали - но това е въпрос на друга тема.При кучетата е точно обратно.Ще се радвам, ако някое от тези сведения ти помогне. :v:

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря много за отговора. Съветите ти ще са полезни за всеки които по един или друг начин е споходен от подобно явление. За мен аз съм си намерила метода Понякога дори и една проста формула за защита помага.

Доколкото колко това е свързано с мястото или с някои от близките ни поне при мен не е така, защото ми се е случвало и на друго място и с други хора.

Нека всеки опита това което на него би му помогнало.

знам само че за тях е веселба когато нас ни е страх ето затова и пожелавам кураж на тези които съзнателно тръгват да търсят силни преживявяния. А на поход не се тръгва без нужното съоражение , нали?

LLPJ

;)

Линк към коментар
Share on other sites

Елиза ,

Обръщам се спициално към тебе.

Твята опитност в ( ОИТ ) според мене е от съвсеп различен произход от тази на ....umami .

Елиза ,струва ми се, че премълчаваш известни подробности от твоята опитност. Да не би случайно да си млада и хубава жена? Да не би случайно тези твои опитности , аз ги наричам гадости, после да ти донасят "леки неприятности" във взаимотношенията ти с определини хора в будно състояние ? Позамисли се мъничко и не бързай с отговора си ! Моляяяяя ...! Тези така наречени от тебе "астрални същества" мисля, че имат чисто земна основа и първопричина при произхода си, но са наистина астрални. Но мисля правилно си се ориентирала в молитвите си преди сън. Абсолютно и безусловно съм съгласен , че Волята ти е решаващият фактор за твоята защита, но наблегни на силната ти канцентрация на мислите ти, постите и телесните тичности ..., по принцип течностите "помнят" а атеистите не могат да си го обеснят как така ще "помнят". Ми "помнят" защото са проводник на електромагнитните силови линии , пък било те и биологически ...най-вече. Другото е следствие. Имаш право да се притесняваш, за някои е игра, ама за потърпевшия не е ,и е много сериозен проблем при упражняване на собственната воля. :hmmmmm:

:smarty:

Линк към коментар
Share on other sites

Иван,

Отговорът ти ме заинтригува наи-вече че ми даваш насока за която даже не съм предполагала, но неразбирам точно добре, за какво ми говориш. Каква е връзката с това че съм млада и с паметта на телесните течности???? :hmmmmm:

И как така астрални същества от чисто земен характер :blink:

А за волята и концентрацията тези опитности ми помогнаха много, което потвърждава факта че като трябва да се упражняваш няма как да избягаш :whistling:

Да има работи които съм премълчала, като например че една вечер точно преди такова посещение в стаятя ми миришеше на пушек , без видима причина :hmmmmm: и съм знаела когато не мога да се справя сама за което съм безкраино благодарна на нашите приятели и Учителя

LLPJ

Линк към коментар
Share on other sites

Не знам дали има някакъв смисъл, но ще се включа с молба към Елиза да послуша Иван!

Друг е въпросът, че наскоро и аз имах подобно ужасно преживяване, но надявам се, че беше еднократно събитие. Настройката ми беше доста паразитна в този момент, щото за 4 вечер поред ми пречеха на съня... Но не беше ОИТ, поне не моя...

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.

×
×
  • Добави...