Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest azbuki

Паневритмия в Берлин, Германия

Recommended Posts

Guest azbuki

Тук попаднах в една група, с която се опитваме да работим със звук, по-точно с една позната прилагахме откритията си в областта на звукотерапията за първи път в неделя и хората реагираха много положително. И след сеанса ме разпитаха откъде съм, една жена ми каза, че знае за Учителя и е учила паневритмия и че във Франция е популярно заниманието, но в Германия не. Не съм обаче експерт точно по това и не мжоах да й дам много информация. Така че ако можете да ми препоръчате някаква литература за паневритмията или за звукотерапия по Учителя, ще ви бъда благодарна. Може би знаете и дали има хора в Германия, които са запознати с тези практики (повече от мен). Може да осъществим връзка и да създадем група в Берлин.

И така, бях попитала дали познавате хора, които се занимават с паневритмия в Германия (и се интересуват и от други неща, разбира се), тъй като може да създадем група (не само за паневритмия) в Берлин и бихме се радвали да осъществим връзка с хора, които вече се занимават с това в тази държава.

П.П. Благодарна съм за отговори на лични, защото отговор в някоя от темите може и да пропусна. Личното съобщение със сигурност ще прочета. ;)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

В Берлин има група за изучаване и практикуване на Паневритмия. Играят два пъти в седмицата. Един път през работните дни в парк в центъра на Берлин и един път през уикенда в друг парк. В по-активни дни се събират по около 20 души.

Тази година започват и курс по изучаване песните на Учителя. Организатор на групата е българин, музикален педагог, който от години работи и учи в Германия. Казва се Светослав. Вчера, по стечение на обстоятелствата, бях на негов коннцерт и говорих с него.

Имейлът му за връзка е:

email_paneurhythmy_berlin.png

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега
Sign in to follow this  

×