Jump to content
Порталът към съзнателен живот

21.04.2010 г. - протест пред Парламента против пушенето на обществени места


Recommended Posts

На 21 Април, сряда, Парламентът ще гласува на първо четене изменението на закона за здравето и по-точно ще разреши отново пушенето в затворени обществени места. Поправката е по-либерална за пушачите и от стария закон. Пълна гадост!

Досега направихме редица протести - интелигентни и цивилизовани! В петък бяхме и в пленарна зала, когато течеше дискусия по темата и въпреки, че бяхме изгонени от квесторите, бяхме изпратени с ръкопляскания от част от депутатите, включително и такива от ГЕРБ ( Граждани за ЕВРОПЕЙСКО Развитие на България!). Убедени сме, че в НС работят хора, които искат България да върви напред, а не назад и искаме да ги насърчим в сряда да гласуват по съвест и убеждения за нашето бъдеще. За целта:

ЕЛАТЕ В СРЯДА НА СУТРЕШНО КАФЕ (ИЛИ ЧАЙ) БЕЗ ЦИГАРА ЗАД ПАРЛАМЕНТА!

От 8.15 до 9.30

Събираме се в градинката пред задния вход на Парламента в 8.15 сутринта в сряда. Ще пием по кафе или чай без цигара, ще поднесем и на влизащите в Парламента депутати, които ще могат да усетят аромата на кафето без цигарен дим. Елате да помогнем на депутатите да вземат правилното решение. Донесете си плакатите от предишните протести. От нас ще е ароматното кафе и чай! Важно е да сме повече! Доведете приятели! Доведете родители, баби, дядовци и внуци! Доведете всички!

източник

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...