Jump to content
Порталът към съзнателен живот

CNN: Не правете бебета, .... а си имплантирайте чипове


Дъгата

Recommended Posts

Пропаганда в CNN: Не правете деца, а си имплантирайте чипове!

25.04.2010 г. “Оставете страстното желание да имате бебета.

Какво мислите за осиновяването на дете или въвеждането на закон, забраняващ на двойките да имат повече от едно дете?” – се проповядва и пита риторично в този материал на CNN.

Статията привидно е посветена на “зелената идея” (разбирайте екофашизма, според който бебетата се измерват във въглеродни емисии), като не е пропусната и комунистическата пропаганда. Именно комунистическа, защото законите, ограничаващи бройката на бебетата, са пословични за комунистически Китай.

Тук няма да е излишно уточнението, че едни такива ограничаващи закони са покана за практики като принудителни аборти, задължителни стерилизации, но също и на модерни обичаи за детеубийство. Заради тези “зелени” ограничаващи закони в Китай, тамошните двойки убиват бебетата си от женски пол, тъй като момчетата са предпочитани, а законът просто не позволява да имат и двете.

източник

оригиналната стaтия на CNN

Линк към коментар
Share on other sites

Чел съм, че в китайските села е разрешено да имат по две деца в семейство, поне това си спомням от училище. А иначе можело само по едно дете. Както пише в поста на Вики, някои си убиват децата. Обаче за многолюдна страна като Китай не е чак толкова лошо, че има ограничения в раждането. Според Томас Маутус храните нарастват в аритметична прогресия, а населението на света в геометрична. Тоест ресурсите все по - малко ще стигат на хората. Според него войните и природните бедствия, както и болестите са средства за регулиране на числеността на населението. Съгласен съм, че това не е никак хуманно и би трябвало проблемът с пренаселението да намери мирен изход, но ако такъв изход не се намери рано или късно, ще се стигне до сблъсъци между хората, което ще доведе до намаляване на тяхната бройка. Може би изходът е в гмо ( огромни плодове и зеленчуци : но пък нали се тръби за гмо-то, че е вредно ..., но то кое ли не е вредно днес ...) и другият начин е регулиране на раждаемостта, което не виждам как би станало в някои части на света на този етап. А пък именно в тези части на света, населението нараства най - бързо ...

Линк към коментар
Share on other sites

В случая, който е писал тази статия - явно е представил нещата умишлено злонамерено. Първо, защото понятия като "Китай" и "комунистическа пропаганда" - не са еквиваленти в случая, напротив. Помним че у нас, в комунистическа България, а както и в Русия и целият соц-лагер - пропагандите бяха "плодете се, множете се", бяха стимулирани и поощрявани многодетните майки-героини с предимство, абортите бяха забранени и т.н. Просто в Китай проблемът е съвсем друг и няма общо с комунистическия режим. Впрочем, те китайците (а както и кубинците) си харесват много режима и не искат и друго.

И второ - въпросните ел-импланти (т.нар. чипове) се предлагат свободно, за всеки, който преценява, че не може да се справи с проблема за контрол върху възпроизводителните си способности. Не са задължителни, не са дали и странични ефекти засега. И при всички случаи е много по-хуманен метод от насилственото заставяне от страна на "милият съпруг" жена му да се тъпче с хормони (от които в най-добрия случай заприличва на Карабас Барабас и той отвратен бърза да си хване любовница :whistling: ), или да се подложи нещастната му жена на касапска операция за "връзване на тръби или други такива", поставяне на силиконови спирали..., а не дай си, Боже, и до аборт.. и нека не изброявам други....Пък, ако духовните ни убеждения не го допускат - какво пък?, ще си навъдим една дузина малки ангелчета и ще живеем в мизерия.. И всичкото това унижение и болка на жената, в името на това, че "милият съпруг" има навика често да пропуска да внимава.. и да става белята. Обаче, той миличкия, и дума не може да става да се подложи на вазектомия.... Абсурд! Къде се е чуло и видяло такова нещо у Бай Ганя :3d_146:

А въпросните чипове, са може би нов, безболезен и интелигентен начин да се справим с проблема.

Затова, нека преценим реалните плюсове и минуси и да не бързаме да скачаме срещу всяко ново нещо.. Още повече, че миналото съвсем не ни е донесло кой знае какво хуманно решение на проблема. И защо това решение да не стане сега, благодарение на новата мултиелектроника, а не с касапските някогашни кръвни методи, които е крайно време да забравим...

Редактирано от Ирина - Horus - Чебурашка
Линк към коментар
Share on other sites

Наистина бг превода е малко емоционален.

Но е реален.

Сега в Китай едни от най-богатите са гинеколозите, даже развиват и хотелиерски бизнес.

Защо?

Предлагат пакет all inclusive= разходка сред природата за 1 уикенд, видеозон и нелегален аборт на женските бебета. Това става най-рано 19-20 седмица - края на четвъртия или пети месец, и води до по-чести усложнения при жените.

В крайна сметка сега Китай трябва да "внася" 30-40 млн. жени, защото многото мъже няма за кой да се оженят.

Лично аз смятам, че женската хормонална система е достатъчно сложна и е по-добре да се развиват методи за превенция на бременността, фокусирани върху мъжете.

Друг аспект е, че именно богатите страни имат по 1 дете, и сега имат проблем с това кой да гледа възрастните и кой да работи, за да имат те пенсии. Един работещ вече се "товари икономически" с много социално слаби, непълнолетни, бедни, пенсионери....

А в Африка се раждат по 5-10 деца и трудно оцеляват.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз си мисля, че всяка намеса в човешкото възпроизводство, няма да доведе до нищо хубаво.

Може би азиатския ген трябва да завладее света!!!??? Кой се мисли за по-висш от висшите, че да решава, кой трябва да се възпроизвежда и кой не. Китайците с това детеубийство нищо хубаво не ги чака. Но те си решават, загърбили са вековни традиции искат да се поевропейчат на всяка цена, нарушиха хармонията на Тибет, а сега са легални детеубийци и то на женския пол, какво хубаво има тук!? Африка.... да, раждат се много деца и умират много деца- природен закон, няма как естествено да се оцелява в пустинята. Те са в дълбока връзка с природата, а тя казва така. Всичките хуманитарни помощи на света, няма да спасят умиращите от глад деца. А развитите страни имат ниска раждаемост, ами имат, европеидната - бялата раса е кошмара за тази планета. Най- високо технологично развити и...... резултата -природата изчезва, защо и е на тази планета този паразит? Няма да се плодят.

:) В малко по- глобален мащаб така стоят нещата.

Китайците няма да спрат да се множат, каквито и имплантанти и каквото и да им слагат. Лошото е, че са тръгнали срещу себе си. Всеки който върви срещу себе си, нищо хубаво не го чака.

Линк към коментар
Share on other sites

"Всичките хуманитарни помощи на света, няма да спасят умиращите от глад деца. А развитите страни имат ниска раждаемост, ами имат, европеидната - бялата раса е кошмара за тази планета. Най- високо технологично развити и...... резултата -природата изчезва, защо и е на тази планета този паразит? Няма да се плодят. " Щом са излишни помощите за гладуващите в Африка, що да се дават тогава ? :) Това пък за европеидната раса и паразита си звучи като афроазиатски расизъм с оглед цялостния контекст на поста ти. :D Нима ако негрите и монголоидите населяваха по - плодовити земи с по - добър климат, нямаше също да постигнат високо технологично развитие, с което да вредят на природата ? :) Или ще кажеш, че те не са толкова умни че да го постигнат и нямаше да има опасност за природата. :lol::D А пък ако кажеш, че нямаше да рушат природата, защото са по - осъзнати, нямаше да се съглася. Не ми се вярва, че щеше да ги е повече грижа за природата от един европеец. :D Те китайците си ограничават раждаемостта, за да не умират от глад, щото са бая ... :)

Редактирано от hrisko_89
Линк към коментар
Share on other sites

Всъщност кой е вреден за Планетата?!

Европеидната раса? Може би не всички европеиди.

Вредни са тези, които се подсигуряват, запасяват и трупат храни в складове...да гние. И гонят бясна печалба от това.

Те закономерно имат малко деца...и май все по-малко ще имат.

Не е човеку работа да определя кой колко деца ще има...то ще си се получи естествено...и някои ще бъдат изненадани. Искат да имат деца, но не се получава....

Линк към коментар
Share on other sites

"Вредни са тези, които се подсигуряват, запасяват и трупат храни в складове...да гние. И гонят бясна печалба от това.

Те закономерно имат малко деца...и май все по-малко ще имат."

Кои са те ? :hmmmmm:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

В Б-я раждаемостта на българчета е малка. Но това е в контраст с глобалния бум на хората. Затова съзнателният и хуманен контрол над раждаемостта си е съвсем на мястото за съвремието ни! Ако не е за Б-я, то за цели континенти като Африка и Азия е! Съзнателен и човечен контрол обаче! Постигнат преди всичко чрез образоване и залагане на вътрешна локализация на контрола на раждаемостта в масите - тоест съзнателност. Не са нужни васектомии, хормони и пр. Отдавна има предпазни средства. Има и духовност, която препоръчва по-целомъдрен живот. Има и методи за съзнателен контрол над еякулацията от мъжа. Държавните политики по ограничаване са доста насилнически и нехуманни. Затова правилното решение е развиване на съзнателността! Предпоставка за това е образованието. Правени са научни социологични демографски изследвания. Има пряка корелация между по-високото образование и по-нискат араждаемостг в глобален план!

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

Е, най-после лъч надежда...Е, чиповете не са толкова надеждни като кастрацията, но пък има шанс да станат задължителни...Все някога трябва да се вземат мерки. Колкото и неприемливо да е за егото на един индивид от човешкия вид, то гледна точка на общата популация- 7 милиарда (и нарастват), е повече отздравословно да се предприемат мерки за намаляване на броя под 2 милиарда..че и 2 милиарда са много дори...

...Въпреки че, ако положението ми в обществото беше толкова високо, че от мен да зависи подобен избор- несъмнено залагам на кастрацията...

Засега българите, живеещи в страната сме си много добре откъм брой, а още по-добра е тенденцията към намаляване на раждаемостта- вероятно ще успеем да покажем, че и безчипове може, респективно- току виж сме оттървали и кастрацията (въпреки че, по-хуманно явление от кастрацията не ми е познато)3d_146.gif

Линк към коментар
Share on other sites

Тази тема ми припомни един виц.

Отишли хората при дядо Господ и му рекли: Господи, направи така, че да няма нужда да се пазим като правим секс, че да не се раждат толкова много деца. Кой ще ги гледа, пък контрацепцията сложна и т.н.

Господ им рекъл: Дадено! Ще ви изпълня желанието при едно условие:

Да правите секс само веднъж в годината.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...