Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Филма ме остави без дъх!Страхотен замисъл, перфектна актъорска игра, сценарий, режисура/.Много интелигентен, пипнат до последния детайл, динамичен!Мисля, че ще бъде изключително интересен и за тези които се занимават със сънища, става дума точно за това, а и за много други неща разбира се.Истински шедъовър!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Тъкмо мислех да добавя "Генезис" като тема в тази категория, когато видях, че ти си го сложил. Напълно съм съгласна с теб. Мога само да добавя, че такъв филм - наситен със смислени послания и същевременно комерсиален - не е имало, струва ми се, от Матрицата насам, ако не броим и Аватар.

За мен основната идея на филма е колко голяма сила имат идеите и колко внимателно трябва да ги допускаме и посаждаме в съзнанието си... Филмът се развива от сън в сън, но е очевидно, че в езотеричен план може да се направи аналогия с различните нива на будност, с различните измерения и различните световете, които обитаваме.

Друго много хубаво послание, което филмът като че ли изпраща, е: "бъдете будни и не бъркайте съня (бих добавила "на Земята") с истинската реалност"! А и това, че те строяха сънищата също отпраща, поне според мен, към факта, че ние строим своята реалност. :)

С две думи: наистина много идеен филм! :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравейте приятели,

с идеята да споделям с вас интересните неща, на които попадам, публикувам материал на английски език, с извинение към модераторите за това. Приятно гледане!

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×