Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Магиите...


Recommended Posts

Здравейте,

посещавам и чета сайта и форума с интерес.Искам да ви благодаря,че ви има :D

Бих искал да попитам следното: наскоро намерих игла с конец във възглавницата си,а тя е подарък от човек за който подозирам че е негативно настроен към мен и семейството ми.Дали става дума за магия?

Леко ми е неудобно да пиша за това но все пак се надявам да намеря някакъв отговор.

Благодаря ви :huh:

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Признавам - игла с конец във възглавница звучи странно, но... ако желаеш можеш да поговориш с този човек какво си намерил във възглавницата и да поискаш обяснения - може да ти се изясни нещо. С това мога да помогна - с пожелание да имате смелост и да се притеснявате от магии :)

Линк към коментар
Share on other sites

Аз например съм ползвала тапицерията на фотьойл да си забода иглата временно докато шия, но после съм я намирала забита докрай, само конецът й стърчи отвън. Та въпросната възглавница в един момент може да се е оказала възглавница-игленик,... и това е вариант. :blink:

Линк към коментар
Share on other sites

Аз си ползвам вьзглавницата за игленик. :P Знам че не само е смешно. Брат ми непрекьснато подвиква след мен, ако не сьм шиела в моята стая, а в неговата.Не сьм чувала досега за такьв "начин" на магия. Чувала сьм за цяло кьлбо с конци, вьлна, та даже и косми. Dim3r, прегледай ако искаш темата за "Негативните атаки" открита от Лена, сигурна сьм, че тя ще ти помогне. Ако имаш още сериозни опасения, горещо ти препорьчвам Кирлияновите молитви.

Линк към коментар
Share on other sites

напротив!!!това си е чиста магия!!!изхвърли иглата в река и кайи от където дошло там и отишло,после прочисти стаята си със свететена вода...иглата е забита за да ти е неспокоен съня и да ти се появи главоболие,което не се лекува от лекар.не се шегувам,направи това което ти казах и ако откриеш нещо друго необичайно пиши ми:)),,да се надяваме,че човека който я е сложил не е много на ти с магиите,но възглавницата ти е подарена с тази умисъл...ако ти се появи главоболие изхвърли възглавницата :angel:

Линк към коментар
Share on other sites

Това с възглавницата съм го чувал от една приятелка, на която сестра и и беше подарила възглавничка - тя спала на нея към десет години и през цялото време имала силно главоболие. Накрая отворила възглавницата и намерила вътре някакви топчета и мъниста оплетени заедно с нещо мазно. Като хвърлила възглавницата, главоболието и започнало да се появява много по-рядко... :1eye:

Линк към коментар
Share on other sites

И аз съм убедена, че е магия, но не исках да те плаша...Но като видях какво са писали другите, се включвам и аз.

Доколкото съм чувала, за магии често пъти се използват остри или метални предмети /катинари, ножици, игли /, много често оплетени конци /в случая конецът е промушен през игленото ухо /! /, косми, треви... Странно е да ти подарят възглавница, но това го правят обикновено много близки хора, затова е добре възглавницата да се провери, най-често магията се поставя във нея. Аз дори и да си купя възглавница, пак я разпарям - все ми е висока :)))), така че няма опасност да отане скрито, ако нещото е било скрито. По-вероятно е да получите декоративна възглавничка, на която не спите, но това не значи, че не е заредена с веществена магия. Ако се разминете само с главоболие, както на Орлиновата приятелка, това е най-малкият проблем....Атаките може изобщо да не излязат като неразположени, кошмари или болка, и затова остават неразкрити. А си действат подмолно и понякога необратимо - всичко зависи от вложения отрицателен заряд-пожелание и от съпротивителните сили на приемника /обекта/.

Интересно как така след цели 10 години тази жена се е сетила да търси във възглавницата или случайно е попаднала на съдържанието? Между другото, независимо от какво е направена възглавницата ви, хубаво е да се сменя, или поне да се изтърбушва и да се напича на слънце. 10 години на една и съща възглавница си е проява на немарливост.

Линк към коментар
Share on other sites

Нека и аз разкажа как намерих магия.

Беше преди 7-8 години. Една сутрин погледнах през прозореца и видях на перваза смачкана розова салфетка, от ония, евтините и твърди едновремешни салфетки. Взех я и я разтворих, но знаех, че тя няма какво да прави там и явно не е боклук, а има друга цел. Разтворих я, а вътре - пепел. Добре завита в салфетка пепел. Не, не беше от цигара. Смачках я пак и инстинктивно я изхвърлих в тоялетната, като пуснах водата. Прозорецът ми е на околи 3 - 3,50 метра от двора и нощем всеки би намерил начин да постави нещо.

Във всеки случай, ако намерите нещо, което ви прилича на магия, не го пипайте с голи ръце. И след това - в течаща вода, по течението й, не срещу него.

Знаех от кого мога да очаквам подобно посегателство. Тя срещу собствената си дъщеря беше правила магии, та срещу мен ли... Да, една от първите ми братовчедки преди беше разправяла, как намерила във възглавницата си магия. Сложена от майка й, за да я раздели от момчето, с което се обичат...

Линк към коментар
Share on other sites

Скоро след като намерих салфетката със странната пепел в нея, попитах един сензитив дали найстина е било магия. Тя ми отговори, че лошо съм направила, че съм пипала с голи ръце и добре, че съм я изхвърлила в тоалетната. И било важно да не мисля за това нещо като за магия, за да не си направя автомагия или за да не я допусна да действа.. Така и не ми уточни. Това беше и причината да не отговарям dim3r - има един такъв механизъм за предизвикване, от който древните сазнаели как да се предпазват. Имената на страшните животни са били табу, наричали са ги описателно, защото знаели, че изрекат ли името, ще повикат хищника. Та и съветът на ясновиждащата жена ми прилича на това - не назовавай нещото "магия" и има вероятност да не го насочиш към себе си.

По-важното от всичко е, че си намерил иглата с вдянатия конец и си я извадил, dim3r!

Пък някой път, ако ти се удаде възможност, предложи възглавницата но този, който ти я подари - да спи на нея, или да си я подложи на гърба, да видиш как ще реагира :)))

Линк към коментар
Share on other sites

Не ми се вярва в магии от лошо естество.
Самото естество на магията е лошо, дори бялата магия е бяла само на повърхността, но какво ли е извинението за нерагламентираните намеси. Добрата магия е само Любовта, но не приумици на човешките любови, а самата Любов, сестра на Светлината!
Линк към коментар
Share on other sites

а какво ще кажете за три кибритчета подредени едно върху друго срещу врата на жилище??? :hmmmmm:

Линк към коментар
Share on other sites

За кибритчетата

Това не е магия.Направено е за сплашване от някого, който и представа си няма от тези неща :1eye:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте! Относно темата, на мен мой роднина прати по брат ми мартеница за мен (само за мен) и то 10 дни преди март месец. брат ми я оставил в колата, но както казвате я е пипнал с голи ръце. и вечерта реши да пусне вентилатора на полюлея (през февруари!), чашката падна и се строши на хиляди парченца точно на мястото кадето стоях преди секунди. а аз станах за6тото се сетих че трябваше да свърша нещо. аз се сещам само за такива неща защото вярвам в магиите и уж случайните неща, които се случват. Вярвам също че не се случва нищо случайно

Линк към коментар
Share on other sites

....Атаките може изобщо да не излязат като неразположени, кошмари или болка, и затова остават неразкрити. А си действат подмолно и понякога необратимо - всичко зависи от вложения отрицателен заряд-пожелание и от съпротивителните сили на приемника /обекта/.
Това беше и причината да не отговарям dim3r - има един такъв механизъм за предизвикване, от който древните сазнаели как да се предпазват. Имената на страшните животни са били табу, наричали са ги описателно, защото знаели, че изрекат ли името, ще повикат хищника. Та и съветът на ясновиждащата жена ми прилича на това - не назовавай нещото "магия" и има вероятност да не го насочиш към себе си.
Милкана, сподели нещо за "сьпротивителните сили на приемника", за предпазването, за този механизьм на задействане за който говориш, ако обичаш :) Ако човек е допуснал мисьлта, че магийте могат да му повлияят, ако е допуснал в сьзнанието си вероятността това да е вярно, как да се предпзи сам, как да изтласка от сьзнанието си тези натрапливи мисли? :unsure:
Линк към коментар
Share on other sites

Даааа, магии има защото има заблудени хора, които заслепени от собствената си завист и злоба, са способни на какво ли не за да сложат прът в колата на другия.

Но наясно ли са цената която ще заплатят, защото ако знаеха едва ли бихха посегнали. :hmmmmm: Та Законат за ненамеса е един от вселенските принципи, та най-малко ние човеците имаме право да го погазваме и едва ли ако ни допуснат да го направим, ще ни се размине безнаказано. :dancing yes: ..

От всичко което прочетоx дотук, най ме фрапираха случаите за магия направена на близък; как ли се чустваш да гледаш страданието на близък човек и да знаеш че ти си причината???

От къде толкова злоба и омраза.. :blink:

Лоша ли е бялата магия? И да, и не :hmmmmm:

По същество действаш воден от добри намереня (да получииш любов, богатство, успех, слава и т.н),, нооо пак не играеш по правилата :dancing yes: - воден от задоволяване на собствените си потребности пак се месиш където не ти е работа нарушавайки сумати принципи и закони - за кармата, свободня избор, ненамеса и т.н.

Е, всеки сам си избира по кои правила и в коя игра да играе. :hmmmmm:

Та значи имаме правото да избираме дали да играем в играта на магиите и те да ни достигат, като им даваме допълнително сила с самоубедеността си, защото може ли да ни достигне нещо което не е в нашата игра? :1eye:

:feel happy: Любов+Светлина+Мир+Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

ЗДРАВЕЙ ТЕ

Всяка магия осъществява стремежа на егото да се изявява.Вси4кото добро и вси4кото зло на света са само отклонения от божественото, никаква магия на егото неможе да направи добро, което в последствие по закона на кармата да не се превърне в своята противоположност.Аз нехраня никакви илюзии за това ако 4овек е осъзнал, 4е е у4еник не би променял света около себе си, а би променял себе си. БЛАГОДАРЯ ВИ

Линк към коментар
Share on other sites

ЗДРАВЕЙ  ТЕ

Всяка магия осъществява стремежа на егото да се изявява.Вси4кото добро и вси4кото зло на света са само отклонения от божественото, никаква магия на егото неможе да направи добро, което в последствие по закона на кармата да не се превърне в своята противоположност.Аз нехраня никакви илюзии за това ако 4овек е осъзнал, 4е е у4еник не би променял света около себе си, а би променял себе си.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                БЛАГОДАРЯ ВИ

Е те това е Магията по определение - Божествена Наука - другото са извращения! :hypocrite:

Линк към коментар
Share on other sites

Да и аз смятам че истинската магия, истинската алхимия, е да трансформираш себе, да започнеш със себе си.

Иначе в тесен смисъл на думата, за магия може да се смята всяка концентрирана мисъл насочена в известна посока. Затова и трябва да внимаваме с мислите си....

А за справяне със злонамерени мисли насочени към нас има много методи. Темата е развита добре от Петър Димков, известния народен лечител, в молитвеника, който беше издаден преди време. Има препоръки и инструкции в кои случаи как да се процедира.

Естествено, чистите мисли и чувства, молитвите и формулите, безкористните действия, редовната духовна практика, стремежа за постоянна връзка с Божественото ... ни създават естествена защита.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Здравейте, приятели

Докато четях ми се оформяше една мисъл, но Иво ме е изпреварил. Но аз мислех да спомена една от книгите на Верищагин. Там са описани четири варианта на негативно въздействие, като проклятието е най- силно като негативно въздействие, (в смисъл - най - рузрушително). От магията е по-лесно да се предпази човек с положителни мисли и действия по законите на живота. Казвам по тези закони, защото не всичко, което правим за добро, се възприема като такова.

Аз лично усещам всяко въздействие, дори положителното, мога и да бая. И все пак позволих да ми бъде направена магия. Наложи се да ме чисти моя приятелка, ясновидка, защото аз самата не бях в състояние. И в продължение на няколко месеца ходих поне въднъж месечно при нея за профилактика. Лошото при мен лично е, че поемам всякакъв тип въздействие, но вече не позволявам да ми се случи такова нещо. С положителни утвърждения премахвам всякакъв опит за контрол, защото магията е контрол над мислите и действията. Някой може да го приеме като самохипноза, но нямам пред вид това.

Верищагин описва магията като сила на мисълта и според мен няма значение какво точно са ти сложили предметно или за консумация. Въздейства самото мислене и да не забравяме, че това става от разстояние и определения човек може да не контактува директно с вас.

Обичайте се!!!!!

Линк към коментар
Share on other sites

Казваш- ." С положителни утвърждения премахвам всякакъв опит за контрол, защото магията е контрол над мислите и действията" и аз сьм напьлно сьгласна, мисля че това е противодействието. Но как, ако сьм се вьзмутила за това което правят, ако даже сьм се ядосала, да се повдигна отново в сьзнанието си и да мисля положително? Какви точно положителни утвьрждения да си казвам?

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря на страха си, който е следствие от възмущението ми към действията на ....., че се е опитал да ме предпази и да ми напомни, че аз съм силна личност, уникална част от Силата и Мъдростта на Вселената. Благославям с любов този страх и го освобождавам свободно да си отиде от мен. Сега аз създавам с мисълта, която мисля в момента своето бъдеще, изпълнено с доброта и благоденствие. Обичам и одобрявам себе си и хората около себе си!

Можеш да си измислиш всякакви вариации на това, но без да се опитваш да влияеш на някой друг.

Препоръчвам ти да четеш литература на Луиз Хей - това е за положителните утвърждения. А Лууле Вилма ще те научи как да се освободиш от негативността в теб самата.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...