Прехвърляне към съдържание


Снимка
* * * * * 1 Гласове

Трудно уриниране


 • Please log in to reply
13 мнения в тази тема

#1 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 23 юни 2012 - 14:23

здравейте аз сьм на момче на 24 г. и имам следния проблем . Трудно започване на уринирането слаба струя , слаби позиви за уриниране .. така сьм вече 4-5 г и незнам какво да правя . тьй като имам и чревни проблеми предизвикани от бактерии е.coli и др. отначало само храчех гадни бели храчки които все още имам но с времето инфекцията ми се смькна и в пикочните пьтища .. ходих на уролог няколко пьти като ми казаха че проблема не е урологичен а от червата . Вьзможно ли е дебелото черво да ми притиска пик. мехур и да получавам спазми . Ако някой има сьщия проблем като моя ще се радвам да сподели как се лекува ще сьм много благодарен :)
 • 0

#2 ISTORIK

ISTORIK

  Приятел на Портала

 • Участници
 • ПипПипПипПипПип
 • 651 Мнения:

Публикувано: 23 юни 2012 - 16:04

A възможно ли е да имаш някакви песъчинки, които да запушват пикочния ти канал?
 • 0
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

#3 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 24 юни 2012 - 02:05

еми забелязах че има някакво часово време през което ми се облекчава малко уринирането и това е след 17 часа слетобед . това го свьрзвам с отварянето на жльчните канали от 17 до 19 часа е функцията на черния дроб ..сега мисля да карам 7 дни само на диня тьй като сьм 56 кг и не мога на пьлен глад за сьжаление :(
 • 0

#4 Криси

Криси

  Новодошъл

 • Участници
 • Пип
 • 243 Мнения:

Публикувано: 25 юни 2012 - 09:06

Здравей, barzaka 88!
Мой приятел имаше проблеми с простата и ми каза, че ги е решил като е пил чай от дребноцветна върбовка
http://www.bilkitebg...um-parviflorum/
Тя се пропоръчва при заболявания на пикочните пътища. Продава се в аптеките.
Не знам дали това е подходящо решение на твоя проблем...
 • 1

#5 Ирина - Horus - Чебурашка

Ирина - Horus - Чебурашка

  Приятел на Портала

 • Участници
 • ПипПипПипПипПип
 • 789 Мнения:

Публикувано: 25 юни 2012 - 09:43

*
ПОПУЛЯРНО

Предлагам ви една лесна рецепта, която в рамките на десетина дни решава всякакви проблеми с уринирането - дължащи се както на възпаления на мехура и пикочните пътища, така и на остър или хроничен простатит, хипертрофия или дори рак.
Рецептата е изпробвана многократно десетки пъти при жени и мъже на различна възраст, с различна степен на възпаления, включително е предотвратявала и ситуации стигнали до степен за оперативно лечение - и съм била пряк свидетел на лечението на тези хора.

В 100 грама гроздова ракия се сипват 1 чаена лъжичка нишадър и 1 чаена лъжичка пречистена сяра.
Размесват се добре и само сутрин на гладно се пие по 1 чаена лъжичка от сместа след разклащане на шишенцето.
Ефектът се забелязва още в първите дни на приемането.

Здраве и Успех ви желая!
 • 5
Публикувано изображение

#6 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 25 юни 2012 - 22:01

благодаря ви много че се включвате с идеи дребноцвета вьрбовка сьм пил но нямам някакво голямо впечатление от действието и поне за моя случай е така , колкото до това сьс сярата не сьм го пробвал и ще пробвам . колко време мога да го пия и на гладно ли се пие ? аз сега правя курс от 7 дни само на диня . утре ще ми правят цветна снимка на пик. пьтища дано да нямам запушвания :(((

Мнението беше редактирано от barzaka88: 25 юни 2012 - 22:07

 • 0

#7 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 26 юни 2012 - 17:29

днес ми правиха цветната снимка 3 часа ме провлачиха и накрая доктора ми каза след като ме видя на видеозона че имам кисти и на 2-та бьбрека . утре сьс сигурност ще ми поставят точната диагноза ако може да се каже точна .. това сьс сярата го започвам от утре . случай че наистина имма кисти ще помогне ли ? неоперативно се лекуват нали ?
 • 0

#8 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 27 юни 2012 - 16:28

както винаги за пореден пьт докторите ме разочароваха . добрата новина е че нямам никакви кисти и бьбреците ми работят добре . рьката ми се поду като балон от това че абоката се бил извадил от вената при вливане на йодното вещество за цветните снимки .. никаква адекватна прогноза не ми казаха . пак си останах шах и мат . взеха ми 100 лв за нищо и се обьрнаха с думите да отида на психолог .. е това нормални доктори ли са ?
 • 0

#9 Мария-София

Мария-София

  Приятел на Портала

 • Участници
 • ПипПипПипПипПип
 • 1932 Мнения:

Публикувано: 27 юни 2012 - 16:34

Препоръчвам ти хомеопатия плюс преразглеждане на отношенията ти с хората около теб,тъй като проблемите в тази област,както и страховете,се соматизират в областта на бъбреците.
 • 0
В изпълнение волята на БОГА е силата на човешката душа.
Пътят, който води към живота, е тесен не затова, защото е труден, а защото малцина са онези, които го намират.

#10 Ники_

Ники_

  Приятел на Портала

 • Участници
 • ПипПипПипПипПип
 • 1621 Мнения:

Публикувано: 28 юни 2012 - 10:53

Проблемът, независимо дали такъв, или от друг здравословен характер, със сигурност произлиза от ума, от акъла на човека, от т. н. "Троичен психически апарат" ("Супер Его", "его", "То" - за справка да се разгледат материали свързани с психоанализата на Фройд).
Нагласите, обусловеностите, склонностите, предразположеностите - тези и др. неща са в човека като "наследство" от родителите, най-малкото. Сега, друг е въпроса поради каква причина човек се ражда именно в такива, или онакива условия.

При различни изменения, промени и движения в живота на човека, психическия апарат се променя. Постоянно се правят нови "записи" в т. н. подсъзнание и постоянно си "трият" стари впечатления, които до скоро са оказвали влияние.
Впечатленията, особено ако са силни, оставят трайна следа в човека и не е никак задължително тази следа да бъде съзнавана. В повечето случаи се говори за подсъзнателни процеси, за несъзнавани движения на психиката, за реакции.

Та, проблемът със затрудненото уриниране задължително тръгва от главата, както и всеки друг проблем, касаещ здравето и хармонията в човека.
Дали ще бъде нарушена функцията на простата, дали на бъбреците, дали на пикочния мехур, това не е от толкова голямо значение. Всички дисхармонии са продиктувани от психическия апарат.
Ето защо Мирът, Любовта, спокойствието, опростения живот, радостта и насладата от живота, доброто взаимоотношение с околните, с околната среда, със света като цяло, са от голямо значение.

Разбира се, за да се отработи някакъв проблем, то бива той да се атакува с всички налични средства и сили, както от всички страни.
Точната медицинска диагноза е от огромно значение. Не бива човек да се кахъри за пари в тези моменти и не бива да съжалява. Лекарите и апаратурата не са безгрешни, но ако здравето на човека и човека в частност се разгледат по-обстойно, от няколко специалиста, то със сигурност ще се установи и точна диагноза.
Точната диагноза и диагностиката, като цяло, е половината, че да не кажа, че и по-голямата част от самото лечение.
Това навярно всички го прозират.
Скритият, неустановения проблем, е най-опасен, защото е като сянка, която не знаеш от кое е причинена.

Нищо не пречи на човек, успоредно с това да посещава специалисти и да търси точна диагноза и лечение, да се опитва да омиротвори себе си, психиката си, да се успокои, да се хармонизира.
Има много методики за това - медитации, дихателни практики, концентрации, положително мислене (оптимизъм), разходки в сред природата, почивка на психиката и занимание с приятни на сърцето неща. Дори сексът може да изиграе ролята на разтоварващ помощник, стига да не е прекален в пъти.

По принцип всички патологии в човека са причинени от някакво изкривяване, от някакви кривини. Независимо как ще гледаме на тях, дали като на ДНК, дали като на психика, дали като на характер, това не е такова от значение. Важното е да намерим и да признаем кривините си, треските за дялане, дет се вика, и от там на сетне да започнем да се поправяме, да се издялкаме, превръщайки се в по-добра и хармонична форма на съществуване.

Та, като начало - обръщане навътре + хубав, искрен самоанализ, подкрепен от не изкривена нравственост, касаеща "правилно-неправилно, редно-нередно, добро-зло".
Когато се открият кривините, тогава вече може да се пристъпи към поправянето, към възправянето на човека, към праведността.

Болката, страданието ме кара да върша това или онова.
Защо страдам?
Някой хора поради страдание убиват, докато други хора, в зависимост от личните нагласи, от склонностите, израстват в добротата.
В кое от двете се намира кефа, качествения, неподправения? Кое би те направило по-щастлив?

Страданието, болката имат своето място в света - те са сигналната лампа са това че си кривнал от Пътя. От кой Път, ще пита някой... Хм, от този, бих казал.
Това никак не означава, че ние не трябва да изпитваме състрадателност, че ние не трябва да се опитваме да премахнем* страданието и да се опитваме да стигнем до момента, до нивото, в който страданието за нас няма да съществува.

Гледането в посока "навътре", размишлението се води медитация, аналитична медитация, при която се разглежда даден въпрос, даден проблем, даден аспект от живота.
Това е много добра методика.

Притчи 2:11
Разсъждение ще те пази,
Благоразумие ще те съхранява;


Мнението беше редактирано от Ники_: 28 юни 2012 - 11:33

 • 0

#11 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 28 юни 2012 - 14:30

Благодаря ти Ники за времето което си отделил за да напишеш тези неща които са вярни . При мен лошото е че до този момент не са ми поставили точна диагноза само прьскам пари за нищо което адски ме дразни .. всички само те гледат в рьцете и нямаш ли пари не си човек а сьщо и да имаш пак те претупват като поредния болен минал дали през касата или кеш . Дьлго време сам си се лукувах с частичен успех но до там за сьжаление :( продьлжавам да тьрся лек и няма да се откажа докато не го намеря - ЗА това всяко мнение е от огромно значение за мен - поздрави

Мнението беше редактирано от barzaka88: 28 юни 2012 - 14:30

 • 0

#12 Гост_Емил от Льонеберя_*

Гост_Емил от Льонеберя_*
 • Гости

Публикувано: 28 юни 2012 - 17:50

Не ни става ясно от написаното - задържане на урина ли имаш, слабата струйка на недостатъчно урина ли се дължи, пиеш ли достатъчно вода, потиш ли се нормално, какво ти е храненето, каква е историята на предишните ти заболявания, как са били лекувани.
Много въпроси може да ти зададе човек, но лично аз не съм специалист по образна диагностика - знанията ми за бъбреци са - контрастна рентгенография с урографин ... и дотам. Ще ми се смеят всички специалисти с тия котешки знания.
 • 1

#13 Ники_

Ники_

  Приятел на Портала

 • Участници
 • ПипПипПипПипПип
 • 1621 Мнения:

Публикувано: 28 юни 2012 - 21:24

Благодаря ти Ники за времето което си отделил за да напишеш тези неща които са вярни . При мен лошото е че до този момент не са ми поставили точна диагноза само прьскам пари за нищо което адски ме дразни .. всички само те гледат в рьцете и нямаш ли пари не си човек а сьщо и да имаш пак те претупват като поредния болен минал дали през касата или кеш . Дьлго време сам си се лукувах с частичен успех но до там за сьжаление :( продьлжавам да тьрся лек и няма да се откажа докато не го намеря - ЗА това всяко мнение е от огромно значение за мен - поздрави

Размишлявай над думите "адски ме дразни", както и на раздразнителността въобще - това като съвет. :)
Не може да се лекува нещо неясно, или на посоки.
Провери дали имаш крайни емоционални изблици (избухвания, вътрешни дерзания, въпросното раздразнение и пр.) и се учи да дишаш и най-вече да издишваш напрежението в такива моменти.
 • 0

#14 barzaka88

barzaka88
 • Участници
 • 7 Мнения:

Публикувано: 01 юли 2012 - 13:30

Не ни става ясно от написаното - задържане на урина ли имаш, слабата струйка на недостатъчно урина ли се дължи, пиеш ли достатъчно вода, потиш ли се нормално, какво ти е храненето, каква е историята на предишните ти заболявания, как са били лекувани.
Много въпроси може да ти зададе човек, но лично аз не съм специалист по образна диагностика - знанията ми за бъбреци са - контрастна рентгенография с урографин ... и дотам. Ще ми се смеят всички специалисти с тия котешки знания.извинявай за кьсния отговор не задьржам урина , пия по 2 л вода на ден може и повече , от почти 2 месеца не ям месни продукти карам на леки храни и салати , плодове , сега преди няколко дни ми направиха и венозна урография за сьжаление на никьде абоката се бил извадил от вената по време на вливанията на контраста . направих и един преглед при д-р Верославов от Варна той има техника от русия с която по компютьрен начин показва кьде и колко бактерии има в тялото на човек . сега ми откри ентерококус фаециум и е.coli в големи количества . миналата година имах поне още 4 бактерии но явно сьм успял да ги потуша тях .сега пия ципрофлоксацин 2x1 , семена от кимион и семена от облепиха .

пс: забравих да напиша че преди 3 г ми правиха интервенция на шийката на пик. мехур в болница токуда - софия . много ме притеснява да не е пак тая шийка вьпреки че 2-ма доктори ми казват че не е тя но аз продьлжавам да имам сьмнения ..

Мнението беше редактирано от barzaka88: 01 юли 2012 - 13:50

 • 0
0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители