Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Времето в което живеем


Recommended Posts

Здравейте!

Живеем в динамични времена! Все повече и повече вредим на себе и си и околните, като в същото време все повече хора откриват потенциалът на себепознанието. Възможно е да предстоят доста значими космически събития на трансмутация, или промяна. Но напред, или назад по пътя на еволюцията?

Какво мислите по този въпрос - значението на астрономическите преходи които трябва да направим за личностните такива. Как ни въздейства времето и какво е то? Вижда ли му се краят и по-точно кой край се вижда?

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Щом има движение, не може да има развитие назад. Развитие назад се получава само когато има застой, той е най-страшен, защото е изкуствено задържане на естествените процеси. Динамика има винаги и в нея се осъществява истинското равновесие. За да се получи външно равновесие обаче,то първо трябва да бъде получено на вътрешно ниво.

Вярно е,че времето е много динамично, даже-все по-динамично, съвсем Урановско по характеристика. И точно това скъсява сроковете за оформяне на нови тенденции и протичане на процесите. От тази бързина се получава усещането за хаос, който е и вътрешен, и външен. Смятам,че в момента периодът е преход от един цикъл към друг, затова много хора са толкова объркани, расте броят на психично болните, на маниаците, на самоубийците, на депресираните... Точно защото не е бавен преходът, а е толкова динамичен. И си прав-наистина и много повече са хората, които започват да търсят себе си, да опознават най-дълбоката си същност, защото ако не го направят, няма да успеят да се справят с изискванията на новия цикъл, но най-вече-няма да могат да се съхранят в този хаотичен период.

А по отношение на астрономическите преходи, които по-точно са астрологически :D , естествено е това, което става тук, да се отразява там.

Линейното време е характерно за живота на нашата скъпа Земя. Но кой знае какво е на другите места. Времето съществува в този си вид за онагледяване на нещата, иначе не бихме ги разбрали.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 months later...

Време и енергия!Венци, по пътя на еволюцията...някои напред, някои назад... В инволюционния период са "разходвали" времето си , а са пестели енергията си! Сега енергията ни се дава преизобилно, но Времето е най - скръжавия ни и неумолим/взискателен.... "господар"!

Какво представлява времето, еднакво ли то тече във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.Забележително е, че за маите петият свят (или петата раса, както наричат посветените днешната цивилизация) свършва през 1987 г. Шестият започва през 2012 г. Сега, явно, се намираме “между” световете. Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. В това “безвремие” Истината е призвана да разкрие себе си, да стане явна.Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз.В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12.................Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?.................и т.н.

....ако го нямаш този материал и те интересува, обади се, за да не отегчавам приятелите.

Поздрав към всички .....Пролетта е вече много осезаема! До идването и остават ...колко ли минути...ритъмът вече действително е различен ...!

Любов + Светлина + Мир + Радост!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, приятелю Венци! Мноооого ти благодаря за този въпрос !

Задавам го на себе си от 1999 година и на другите - когато му е времето и мястото!

1.Астрономическата пролет - знаем за нея всички

2.в празничния календар на mail.bg 22 март се дава като Ден на водата 3.виждала съм в други календари да пишат 22 март - първа пролет - това било официално приетата пролет - значи разсъждавайки ....има и официална пролет...коя е тогава неофициалната!

То е все едно да има официален изгрев на Слънцето и неофициален!

Днес Слънцето в Русе изгря в 6.20 ...дали е неофициално или официално..

Първата пролет - пролетното равноденствие е отправната точка за определяне на т.н. подвижни празници - Великден е един от тях, а Рождество е от категорията неподвижни празници.

Отбелязах някъде по темите във форума от може би почти цял век!!!???

астрономическата пролет настъпва на 20 март или на 21 март!

Продължаваме задълбочено да търсим истината по въпроса....

Тази година православния Великден е на 1 май , а католическия на 27 март ! Един приятел от Клуба на Знаещите при нас систематизира обяснението за тази голяма разлика! Всяко следствие си има причина!

Любов + Светлина + Мир + Радост

Линк към коментар
Share on other sites

За Пролетта - можеше и да е друга...

За изгрева - в интерес на истината има два различни изгрева - навигационен и граждански които зависят от положението на слънцето. При навигационния се виждат едновременно и хоризонта и някои звезди. След няколко минути настъпва гражданският. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за информацията за видовете изгреви - не ми беше минавала досега покрай сетивата, значи сега му е дошъл момента!

За Пролетта - можеше и да е друга...
- ни мога да схвана каква друга пролет ....аз понякога съм много схваната...та би ли ми казал по - ясно, много обичам яснотата в мисленето и изказа....астронимическа - да, за първа, втора и трета ...има ли ги , навигационна , гражданска , обновителна, радостна, възкресяваща, .....

Поздравявам те с един прочит на Еклисиаста.

Любов + Светлина + Мир + Радост

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте! Искам да отговоря на този въпрос с един материал, който мисля, че изчерпва темата:

ЗНАЕМ КАК ДА ПРЕЖИВЯВАМЕ, НО НЕ ЗНАЕМ КАК ДА ЖИВЕЕМ!!!

Джордж Карлин – за всички нас

Когато съпругата на Джордж Карлин починала, Карлин – известният груб и устат комик от 70-те и 80-те години написал:

Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве

Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.

Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме до Луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща.

Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме, по-малко. Планираме повече, но постигаме, по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.

Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големите семейни доходи и на повечето разводи, на по-красивите къщи и разбитите домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, на връзките за една нощ и наднорменото тегло, на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване”.

Запомнете, отделяйте повече време на тези, които обичате, защото те не са до вас завинаги.

Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече с вас.

Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Запомнете, казвайте „обичам те” на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето.

Запомнете, дръжте се за ръце и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ, КОИТО ПРАВИМ, А С МОМЕНТИТЕ, КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, Криси! Чудесно е , че ни припомняш статията - откровение - послание на George Carlin именно на днешния ден Благовещение (съпругата му Бренда умира на 11.05.1997 - един ден преди 60 годишнината му,самият Карлин е роден на 12.05.1937г и за него това е било силна трансформация ) ...благодаря ти.

А темата за Времето, в което живеем ...за НИЕ във Времето + Пространството ...тя е ВИНАГИ безвременна и жизнено важна за размишление, осъзнаване/осмисляне....поне така си мисля в момента!

Любов + Светлина + Мир +Радост

Линк към коментар
Share on other sites

Пролет в духовен план... Индивидуален... Нещо от твоите слова за пролетта ме наведе на по-дълбоко осмисляне - отвъд грубата материалност... Пролетта е етап... Пробуждане за ( нов ) живот...

Благост, често използваш в изказите си понятията време и пространство, какво мислиш за квантовата физика?

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, Приятелю!

При всяка смяна на сезоните атомната структура на целия живот променя вибрационната си честота и това дава на всеки от нас възможности за растеж, за промяна и иизява в живота на всеки.Връзката с Вселената се разширява и става много по лесна и достъпна...ако сме в хармония.Всеки сезон има свой енергиен модел. През пролетта - духовната, работим с "мъжките", огнените енергии - приемаме ги, натрупваме ги , разпределяме ги по най - подходящия за нас начин в най - нужните ни области.

Квантовата физика ме интересува, защото ми помага да подредя по научному картинките в моя мисловен пъзел.

Сега един дъъълъг материал, за бърз преглед и тренировка на ума.

"Откритието, което е удостоено с тазгодишната Нобелова награда за физика е от решително значение за нашето разбиране за действието на една от фундаменталните природни сили - силата, която удържа заедно най-малките частици на веществото - кварките. Чрез своите теоретични приноси Дейвид Грос, Дейвид Полицер и Франк Уйлчек направиха възможно да се завърши Стандартният модел във физиката на частиците, моделът, който описва най-малките обекти в Природата и това, как те взаимодействат. В същото време тези приноси представляват важна крачка в усилията да се осигури единно описание на всички природни сили, независимо от пространствения мащаб - от най-малките разстояния вътре в атомните ядра до гигантските разстояния във Вселената.

Обяснение на силното взаимодействие

Силното взаимодействие, наричано често цветно взаимодействие, е едно от четирите фундаментални взаимодействия в Природата. То действа между кварките, градивните частици на протоните, неутроните и ядрата. Понякога за някои, които нямат познания по физика, напредъкът във физиката на частиците или нейното значение за всекидневието може да изглеждат трудни за проумяване. Когато обаче анализираме което и да е ежедневно явление - например въртенето на една монета върху масата, откриваме, че нейните движения фактически се определят от фундаменталните сили, действащи между основните градивни частици - протони, неутрони, електрони. Наистина, около 80 % от масата на монетата се дължи на движенията и процесите във вътрешността на протоните и неутроните - на взаимодействията между кварките. Тазгодишната Нобелова награда е за това взаимодействие, силното, или за цветната сила.

Дейвид Грос, Дейвид Полицер и Франк Уйлчек откриват свойство на силното взаимодействие, което обяснява защо само при високи енергии кварките се държат като почти свободни частици. Откритието положи основа на теорията за цветното взаимодействие (по-пълното му название е квантова хромодинамика - КХД. Теорията е проверена в детайли, в частност през последните години в Европейската лаборатория по физика на частиците - ЦЕРН в Женева.

Стандартният модел и четирите фундаментални сили

Първата сила, чието съществуване е осъзнало човечеството, е гравитационната сила. Тя се дължи на взаимодействието, което кара телата да падат на земята, а също така управлява движенията на планетите и галактиките. Гравитацията изглежда силна - разгледайте, например, големите кратери върху земната повърхност, образувани при удари на комети в Земята, или гигантските ракети, необходими за изпращане на сателити в пространството. В микрокосмоса обаче, между частици, подобни на електроните и протоните, гравитационната сила е изключително малка.

Трите сили, или взаимодействия, както предпочитат да ги наричат физиците, които играят роля в микрокосмоса, се описват от Стандартния модел. Това са електромагнитното взаимодействие, слабото взаимодействие и силното взаимодействие. Благодарение на приносите на няколко предишни лауреати на Нобелова награда Стандартният модел е завоювал много сериозна теоретична репутация. Причина за това е, че той представлява единственото математическо описание , което отчита както Айнщайновата теория на относителността, така и квантовата механика.

Стандартният модел описва кварките, лептоните и частиците, които са носители на взаимодействията. Кварките, например, изграждат протоните и неутроните в атомните ядра. Електроните, които образуват външните обвивки на атомите, са лептони и, доколкото ни е известно, не са изградени от някакви по-малки градивни частици. Атомите се свързват, за да образуват молекули, молекулите изграждат различни структури и по този начин може окончателно да се опише цялата Вселена.

Електромагнитното взаимодействие осигурява светлина и кохезия

Електромагнитното взаимодействие е отговорно за определен брой обикновени явления в заобикалящия ни свят - такива като триене, магнетизъм и за факта, че нито ние, нито предметите, които оставяме върху пода, пропадат през него.

Електромагнитното взаимодействие, което свързва електрона и протона в атома на водорода е невъобразимо (1041 пъти) по-голямо от гравитационното им привличане. Независимо от това, въпреки извънредно голямата разлика в интензивностите, между двете взеимодействия има няколко прилики. Силата на взаимодействие и в двата случая намалява обратно пропорционално на квадрата от разстоянието и е далекодействаща. Както електромагнитното, така и гравитационното взаимодействие се осъществяват от преносители на взаимодействието, гравитона и фотона (частиците на светлината). За разлика от фотона обаче, гравитонът все още не е открит. Може да се покаже, че далекодействието на двете сили се дължи на факта, че техните преносители нямат маса в покой. Фотоните, които достигат до нас от Слънцето, са необходими за живота на Земята. Когато се освобождава енергията за тях при ядрения синтез в недрата на Слънцето, важна роля играят другите две взаимодействия, обхванати от Стандартния модел. Фотонът има едно важно свойство: той е електрически неутрална частица, поради което фотоните не взаимодействат помежду си, но те свързват частиците, които имат електрични заряди..

Електромагнитното взаимодействие се описва от теорията, наречена квантова електродинамика (КЕД) - една от най-успешните теории във физиката. Тя е в съгласие с опитните резултати с точност, която доближава една част на десет милиона. Син-итиро Томонага, Джулиан Швингер и Ричард Файнман получиха за нея Нобеловата награда за 1965 г.. Една от причините за успеха на тази теория е, че нейните уравнения съдържат една малка константа, т. нар. константа на фината структура, или още константа на връзката αem, чиято стойност е 1/137, т. е. - значително по-малка от 1. Това прави възможно пресмятането на електромагнитните ефекти чрез развиване в ред по степените на тази малка константа - един елегентен математичен метод, наречен пертурбационно пресмятане, който бе развит до голяма степен от Файнман.

Едно важно свойство на КЕД е, че в нея константата на фината структура зависи от енергията: тя расте с нарастване на енергията. На днешните ускорители, например на ескорителя LEP в ЦЕРН, е измерено, че при енергии от порядъка на 100 GeV тази константа има стойност 1/128, а не 1/137. Ако зависимостта на константата на връзката от енергията се изобрази графично, с нарастване на енергията наклонът на кривата постепенно ще расте. Физиците - теоретици казват, че производната, или бета-функцията, е положителна. .......

Възможно ли е природните сили да бъдат обединени?

Може би най-възбуждащият ефект от асимптотичната свобода на КХД е, че тя откри възможността за обединено описание на природните сили. Когато изследваме зависимостта на константите на връзка за електромагнитното, слабото и силното взаимодействие от енергията, се оказва, че те почти (но не изцяло) се срещат в една точка, т. е. имат една и съща стойност при много високи енергии. Ако те наистина се срещнат в една точка, може да се приеме, че трите взаимодействия са обединени, една стара мечта на физиците, които биха искали да опишат природните закони на възможно най-простия език.

Стандартният модел обаче се нуждае от известна модификация, за да се осъществи мечтата за обединяване на природните сили. Една възможност е да се въведе нова съвкупност частици, суперсиметрични частици, които биха могли да имат достатъчно малки маси, така че да могат да бъдат изследвани на строящия се в ЦЕРН - Женева голям адронен колайдер (LHC).

Ако суперсиметрията бъде открита, това би било също силна подкрепа за струнните теории, които биха могли да обединят и гравитацията с другите три взаимодействия. Стандартният модел се нуждае и от друга модификация, която да го съгласува с наскоро откритото свойство на неутрините - че маста им не е нула. Този факт може би ще обясни известен брой космически загади, каквато например представлява тъмната материя, която изглежда преобладава във Вселената. Независимо от това развитие, ясно е, че фантастичното и неочаквано откритие на асимптотичната свобода в КХД (фиг. 4) промени изцяло нашето разбиране за начина, по който се проявяват фундаменталните природни сили. "

Любов + Светлина + Мир +Радост

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Здравейте, приятели!

"Откритието, което е удостоено с тазгодишната...2004 - Нобелова награда за физика е от решително значение за нашето разбиране за действието на една от фундаменталните природни сили - силата, която удържа заедно най-малките частици на веществото - кварките. Чрез своите теоретични приноси Дейвид Грос, Дейвид Полицер и Франк Уйлчек направиха възможно да се завърши Стандартният модел във физиката на частиците, моделът, който описва най-малките обекти в Природата и това, как те взаимодействат. В същото време тези приноси представляват важна крачка в усилията да се осигури единно описание на всички природни сили, независимо от пространствения мащаб - от най-малките разстояния вътре в атомните ядра до гигантските разстояния във Вселената.

Точността в информацията е важна... по принцип винаги !

Любов + Светлина + Мир + Радост!

Линк към коментар
Share on other sites

Стремежът ми е към знанието, което се включва към целокупния живот.

Ирационалността винаги е съществувала....и е била призната...трудничко преди...все по лесно в днешните времена....поне така си мисля аз...нея винаги ще я има .Отговаряйкити търся друга дума..к като синоним...ДРУГОСТТА ..може би, по -друг, по - различен, по не - традиционен.

От становището на ЛЮБОВТА - трябва да схванем ВРЕМЕТО, от ВЯРАТА - ПРОСТРАНСТВОТО, а от НАДЕЖДАТА - всички методи и начини, чрез които можем да се развиваме и растем....Нали целта е да открием Бога и да пребъдем в Христа!

Аз съм за ирационалността, която ни води към това.

Любов + Светлина+ Мир + Радост !

Линк към коментар
Share on other sites

Нали целта е да открием Бога и да пребъдем в Христа!

Аз съм за ирационалността, която ни води към това.

И трябва просто да отворим сърцата си - това е единственият интструмент, изключващ всички техники и практики! Откриваме Бог първо в себе си и събуждаме спомена за миналия Свят живот, което определя стремежа за завръщане... Така трябва да навлезем в новата Ера и да продължим изграждането на новата раса!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

:) ирационалността ме вдъхновява и прагматиката също :D а времето е водолейско...вода се лее при нас :P

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Че какво му е на времето ?

Че е Водолейско .... водолейско е ...да .... едни времена идват и си отиват , други идват, пак си отиват .... история е това , пък ние си оставаме и е хубаво да умеем да "излизаме" от Времето . Така ще се научим да сме Му господари ..... :dancing yes::hypocrite::dancing yes::hypocrite:

Линк към коментар
Share on other sites

Книжката "Малки богове" на Тери Пратчет започва с едно мото: "Съществува древно проклятие: "Да живееш в интересни времена!"

Та при всички случаи времето, в което живеем, е много интересно. Може на конкурс да сме се явявали, за да имаме правото да сме в него...

Може да е разделно време. А може всяко време да е разделно... Това не ме утешава много, защото моето време е сега, а то явно си е разделно...

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:) Вренмето е неумолимо и ни моли да бъдем мъдри +честни+справеливи+отговорни+ работливи...светещи..можем го +Аум

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Книжката "Малки богове" на Тери Пратчет започва с едно мото: "Съществува древно проклятие: "Да живееш в интересни времена!"

Та при всички случаи времето, в което живеем, е много интересно. Може на конкурс да сме се явявали, за да имаме правото да сме  в него...

Може да е разделно време. А може всяко време да е разделно... Това не ме утешава много, защото моето време е сега, а то явно си е разделно...

Ами разделно е времето, докато има кой да го разделя. Той, казват, разделял, за да владее...малки богове.

Да шушна тихо моята надежда - изпята му е песента!

Това от моята книга някъде го четох - на малките хорица.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 weeks later...

:):thumbsup1::thumbsup2:

И трябва просто да отворим сърцата си - това е единственият интструмент, изключващ всички техники и практики! Откриваме Бог първо в себе си и събуждаме спомена за миналия Свят живот, което определя стремежа за завръщане... Така трябва да навлезем в новата Ера и да продължим изграждането на новата раса!

:) Събуждането нещо не се получава:sleeping: спомена не се дава :D там техники има ли :) как става точно това събуждане - щото времето действително действа безмилостно.

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Йога техниката за това е следната.

Както отбеляза Рамана Махариши, мантра йога може да се практикува с визуализиране как вибрацията на мантра идва и се разпространява от мястото на аза в дясната част на гръдната клетка, огледално симетрична на физическото сърце относно плоскостта на симетрия разделяща човешкото тяло на лява и дясна половина. Вибрацията на мантра служи да преустанови хаотичните вариации на ума. Съответно се прекъсва връзката на аза със "света"[нашата интерпретация на "света"]

Вниманието е насочено към усещането на това, "какво съм аз" по същност?

Друг практически метод е визуализация на т.нар. Ишта Девата която се дава от духовния наставник при инициализация.

Например представяме си Исус Христос стъпил на лотоса зад сърцето в сушумна. Концентрацията е върху Неговите стъпала. Когато се произнася мислено мантрата, лотосът започва да излъчва все по силна астрална светлина.

За нашите условия можем да използваме например

"Отче наш който си на небесата да се свети Твоето Име"

Така се практикува редовно да кажем 500 пъти на сядане. Хубаво е да се прави редовно всеки ден по едно и също време в определено място където да сме спокойни и необезпокоявани.

Редактирано от Валентин Петров
Линк към коментар
Share on other sites

:) Благодаря!

идва и се разпространява от мястото на аза в дясната част на гръдната клетка, огледално симетрична на физическото сърце относно плоскостта на симетрия разделяща човешкото тяло на лява и дясна половина.

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Аман от техники...

За да се събуди Небесната част, трябва да се приспи земната!

:D

Да! И на мен често ми идва и даже казвам - АМАН!

Явно за да осъзнеем това - "Аман от техники", заслуга имат техниките! Свършили са своята работа! :thumbsup:

:smarty:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...