Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/02/10 in Молитви

 1. 2 points
  Господи, ние Ти благодарим за хубавия живот, който си ни дал. Благодарим Ти за този хубав свят, който си създал заради нас. Ние искаме да живеем по новия начин, по закона на Любовта, която си внесъл в душите ни. Нека Твоята Светлина озари умовете ни и с тази Светлина да разрешим въпросите, които седят пред вратата на нашата душа. Амин.
 2. 2 points
  Господи, Боже мой, направи ме да видя Твоето Лице. Развесели ме заради Името Си. Благослови ме заради Милостта Си. Освети ме заради Духа Си. Въздигни ме заради Словото Си. Помогни ми заради Обещанието Си. Ръководи ме заради Истината Си. Крепи ме заради Правдата Си. И бъди благословен, Господи, всякога, защото си благ и истинен към всички. Амин.
 3. 2 points
  Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъства между българите и славянството. Укрепи Духа му. Дай вяра, упование и надежда в Тебе на тия, които следват Твоя път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето. Стори, Господи, Боже наш, това заради Великото Си Име, с което си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята. Направи да се освети Името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело, и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш. Разпръсни враговете на Твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си, и ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш и превъзмогнеш да прогоним лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето свято дело. Ти, Господи, сам действай сега с крепката Си ръка. Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез Което Име Ти си благоволил да Те призоваваме. Нека управляващите в този народ да познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти си само Един. Амин.
 4. 1 point
  Ани

  За ограждане...

  За ограждане Запази ме, Господи, с Твоята бяла светлина и огради ме с Твоята диамантена стена. Духът Божий, възлюбленият на моята душа, ще направи всичко за мен.
 5. 1 point
  Формули при дишане: За възприемане на жизнено-магнетични енергии (прана) при дълбоко дишане. Вдишване: Благодаря Ти, Господи, за Божествения живот, който си вложил във въздуха и който приемам заедно с въздуха. Задържане: Този Божествен живот прониква в цялото ми тяло и внася навсякъде сила, живот и здраве. Издишване: Този Божествен живот го проявявам навън чрез моята дейност.
 6. 1 point
  Люби, учи, мълчи, търпи, прощавай, пътя си продължавай и Бога не забравяй!
 7. 1 point
  Ани

  Бог ме прави силен

  Бог, Който живее в мен, ме прави силен. Аз използвам силата си, за да се повдигна.
 8. 1 point
  Велик е Бог в Любовта Си! Велик е Бог в Мъдростта Си! Велик е Бог в Истината Си! В Любовта Си Бог поучава. В Мъдростта Си Бог просвещава. В Истината Си Бог освобождава. Милостив и жалостив е Господ и Неговата благост е над всичко. Веселието Му крепи всичко. В Господа всичко живее и се движи. Той е веселие и радост на всичко живо в света.
 9. 1 point
  Преблагий Господи, влей светлината на Божествената Мъдрост в ума ми, за да разумея Твоите закони; потопи сърцето ми в топлината на Твоята Любов, за да направя най-малкото добро; освети пътя ми към Тебе с виделината на Божествената Истина, за да се върна в Лоното Ти и да изпълня Волята Ти.
 10. 1 point
  Ани

  Молитва на детето

  Подкрепяй ме, о Боже, Татко Благий, вси неволи да търпя и над съблазните всечасни да се съвзема с чистота. И хлебеца ми благославяй, и въздуха, и чистата вода, и сън ми дай детски, чист и сладък, да бъда силен и крепък в труда. В сърце ми младо, Творче Благий, изливай щедро Твоята Любов, на вси страдащи да помагам и да възпявам Пътя Ти нов. Ти, Който можеш всичко и грижиш се безспир за мъничките птички и за целия земен мир, о, Боже, бди над мен от Своя слънчев свод, прати благословение над моя млад живот, да раста под Твоята благодат, под Твоята светла шир, да се събуждам с радост и да заспивам в мир. Амин.
 11. 1 point
  Господи, благослови тоя народ, укрепи го, повдигни го, дай му мъжество. Окрили духа му, дай му вяра, упование, надежда в Тебе, да се съвземе и да Те слави през всичките векове на бъдещето. Стори, Господи, Боже мой, това заради Великото Си Име, с което си знаен през всичките векове. Направи да се освети Името Ти пред всички народи и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш. Разпръсни враговете ни, Господи, отпред Лицето Си, и ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш и превъзмогнеш против лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето дело. Ти, Господи, сам действай сега с крепката Си ръка. Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез което Име Ти си благоволил да Те призоваваме. Амин.
 12. 1 point
  Отче наш, Който си на Небесата! Да се свети Името Твое, да дойде Царството Твое, да бъде Волята Твоя, както на Небето, така и на Земята. Хляба наш насъщний, дай го нам днес и прости ни дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. Не ни въвеждай в изкушение, но избави нас от лукаваго, защото е Твое Царството и Силата, и Славата завинаги. Амин. Ученикът трябва да се моли, за да бъде силен и да няма изкушение за него. „И не веди нас во изкушение“ - това значи: Давай ни, Господи, знание и Мъдрост, за да не би ние с нашето невежество да паднем в изкушение. „Свещени думи на Учителя“, стр. 69
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×