Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/20/15 in all areas

 1. 1 point
  Розалина

  361.Разумните кротки

  Молитва на братството Беседа:362. Разумните кротки - 23 юни 1929 г. София – Изгрев. Господнята молитва „Блажени кротките, защото те ще наследят земята." (Матея 5:5)
 2. 1 point
  Няма привлекателни и непривлекателни хора, всички са такива каквито са. Това което ги отвежда в една или друга категория е нашата собствена оценка, която поставяме на себе си и на останалите. Ако не искаме да видим хубавото в другите, просто не го виждаме. Подхождайки с критиката и бързо поставената оценка, автоматично пускаме бариера, с която не можем да видим нищо повече. Оглеждайки се в другите, най - напред ние виждаме онези неща, които най - много не харесваме в себе си. Двама човека, които не харесват себе си няма как да се харесат по между си. Когато човек търси партньор първо е добре да се запита той какво предлага. Работя с подобна проблематика и хората, които имат този проблем винаги искат противоположното на това което са. Един затворен човек, който трудно води диалог, няма интереси, запознанствата са във вид на интервю за работата, хобито и адресна информация, очакват от тях да се заинтересува интересен и весел човек, отворен, с чувство за хумор, който да води интересни разговори и в същото време да се съобрази с тяхната стеснителност и празнота в общуването. Няма как това да се случи. Това разминаване се получава, заради погрешната представа за себе си и нереално поставена оценка и себеоценка.
 3. 1 point
  Мисъл за деня-20.09.2015г Онези от вас, у които съзнанието е пробудено, трябва да знаят, че онзи, който може да ги направи щастливи, това са те самите. И тогава, онзи, у когото щастието се изявява навън, като изблик на енергия, трябва да е готов да дава. Иначе, тази енергия, неразумно използувана, причинява зло. Кое е това учение? Молитвен наряд за всеки ден: Добрата молитва Псалом 91 Псалом 23 Господнята Молитва Да се прослави Бог в Бялото Братство... – формула Молитвен наряд за неделя: В начало бе Словото – песен Добрата Молитва Псалом 61
 4. 1 point
  ПеснитеАум, Зов на планината, На ранина, Подмладяване, изпълнени от Михаил Иванов в естествените музикални тонове, които е преподавал Учителя. http://besedi.com/%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/ Aïvanhov canta "AUM" (Musica di Deunov) https://www.youtube.com/watch?v=In5phDi7Sm Поздравяваме всички от Форума с тези прекрасни песни.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×