Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/18 in all areas

 1. 1 point
  „Благословен Господ Бог наш“ Благодаря на светците , които ни подкрепят !
 2. 1 point
  „Добрата молитва“ „Благославяй, душе моя, Господа“ Ще прочета последния стих от 119-и псалом. „Ще се развеселя“ Ще взема само стиха „Да живее душата ми и да Те хвали.“ Неделна беседа: Да живее душата ми! - 31 декември 1933 г. „Благословен Господ Бог наш“ „Отче наш“ Да живее душата ми!
 3. 1 point
  Monoty

  Deisy

  Дейзи,за какво ти е да знаеш?Едвали имаш шизофрения,като гледам пишеш съвсем свързано,недей не се интерисувай за тези неща
 4. 1 point
  Имаше време и аз имах подобни опасения за Учението и човешкото ни братство от последователи (не бялото). Помолих се за виделина. И в живота ми започнаха един подир друг да се появяват братя и сестри по вътрешен заряд, истински последователи и смело мога да кажа ученици, които не откриваха своята принадлежност към Учението на никого. На мен го загатваха по изключение. Някои ги отгатвах аз по излъчването и по някоя "изтървана фраза", ключова за беседите и Учението. В един момент осъзнах, че всъщност истинското братство от ученици на Учителя се знаеше само от самия него. Това братство няма как да стане ортодоксално, няма как да сформира тайни обединения... То винаги ще бъде единно, въпреки че няма да има списък, събрания, гласувания, форуми, регистрации, йерархии, председатели и.т.н. Бъдещето е негово. Всичко друго е суета сует и в прах ще се превърне... както е писано.
 5. 1 point
  Георги Балджиев

  Deisy

  Боже, намерила си кото да питаш... И Орлин, и Тодор, и останалите пишещи колеги, включително и аз - отдавна сме луди, луди та луди. Това е чудесно! Важна крачка към успеха е, когато си дадеш сметка, че ти си много повече от ума си и ума може игриво да Те въведе в заблуждение. Но то е илюзия, краткотрайна игра на сенки, изчезващи под парещата светлина на изпълнения с любов и мъдрост любопитен, същински АЗ, която добива разбиране за истински смисленото в живота. А то, за твое най-голямо успокоение, няма нищо общо с тревогите ти около менталното здраве. Луди и здрави за много години!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×