Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/19 in all areas

 1. 2 points
  Благодаря! Плод_стократен Така ни учат да разбираме творчеството... да си създаваме сами условията, различни от тези, които съществуват. А всъщност човешкото творчество е първо и най-важно в осъзнаването на съществуващите вече условия - вътре в нас и вън от нас. И после вече в тяхното хармонично и разумно ползване. То е като вълната и сърфиста...
 2. 1 point
  Рассвет

  Паранормальные явления в человеке

  Благодаря Ви за информация! Аз намирах «Работа в изменённом состоянии сознания" (автор – С.И. Павлова») в Интернет и мисля, че в случай на необходимост мога да свалям тази книга. В настоящия момент аз чета повторно «АллатРа» (http://allatra.bg/library/ - текст на български). Благодаря Ви още веднъж!
 3. 1 point
  Здравей! Знаеш ли, в писмото си, ти си описала, само неща които не можеш да правиш и проблеми, които не можеш да решиш.Но, ти си над двадесет годишна, в живота си си имала доста проблеми с които си се справяла и трупала опит.В характера ти има и много черти, които са положителни и може да се гордееш с тях.Опитай се да се фокусираш върху тях и това което можеш, търси и слушай собственият си опит.В България има няколко хиляди психотерапевта, това,че с двама не се е получило, не значи абсолютно нищо, потърси друг колега, ще ти е наистина полезно.
 4. 1 point
  ,,Животът е танц, а когато танцуваш не мислиш къде ще стигнеш... Смисълът и целта на танца е да танцуваш.,,Алън Уотс ...Така е и със пътя - смисълът е да пътуваш.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×