Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/24/20 in all areas

 1. 1 point
  В тази тема, който иска може да поства и коментира всякакви сведения за историята, които бихме могли да определим като езотерични: четене в Акаша, психометрия, сънища, регресии... Бихте могли да съпоставяте алтернативните данни с конвенционалните.
 2. 1 point
  пример за необмисляне . Начало на конфликт . .Няма да обяснявам защо е така . Само обръщам внимание , Кипензов да използва зрялоста си като спазва правилата на форума . Да не оценява/коментира друг участник . ОБСЪЖДАТ СЕ ИДЕИ не личностите или поведението с което всеки е несъвършен . (Може би ) Смята се че Ватикана организира походите с няколко цели .1-- Божи гроб ; 2--да разкара от Европа много силния орден на тамплиерите ; 3-- И нещо да се направи със засилващото се Богомилство по нашите земи . А духовете говорят всякакви неща .Чувството за истина се развива и е различно в зависимост от детството . ПП Обаждам се за Кипензов , защото на всякъде е такъв . Постоянно коментира участници а веднага опищява темите , когато се опитам да покажа какво прави . Нарочно не коментирам личното . Също не ми се иска да изровя кавгите му с други участници , които е започвал .
 3. 1 point
  Защото между истински братя, а не "назначени", има УВАЖЕНИЕ! А когато някой се опитва до изисква обяснения, без да е проследил историята на чуждите взаимоотношения БЕЗПРИСТРАСТНО, то единственото логично възникващо следствие е "загуба на време за обясняващия се".... отново ти отделих време, при положение, че нямаш елементарен усет за местоположение и мото на темата, в която коментираш!!!!!!! Дано се усетиш ... Ето ти и "домашно" - намери някъде в изказаното от мен думите - И предупреждавам, че вече призовах един от участниците в темата да се съобразим със САМАТА ТЕМА... Ако някой си търси еталони за сравнение на размера на пиш..ата му, си има оразмерени линийки - не е нужно да гледа на другите "мръсотийките"
 4. 1 point
  За съществуване на нещо извън Бог не може да се говори. Бог е създал всичко и оказва последващо влияние върху всичко. Но пътя всеки сам си го определя според наличните условия и възможности. Може да се каже, че всеки сам създава бъдещото си аз. Условия на живот, влияние на средата - всичко това преминава през съзнанието на човек и през неговата индивидуална интерпретация, така че тези неща влияят индиректно. Всеки сам създава своите зависимости, своите предразположения... С тях се пораждат желания. Тези от черното братство не правят нещо различно от това да следват определени свои желания, които обаче не са разумни, в противоречие са с естествения, божествен ред, който единствен дава възможност за растеж на всички и завинаги. Реално с действията си черното братство затруднавят развитието на цялото човечество стимулирайки определени наши желания и склонности, които са несъвместими с еволюционната ни цел. Това че хората откликваме на това влияние; това, че тези желания са силни в много хора, дава определена власт на черното братство. В дългосрочен план съществуването им е обречено, но и тук има по-добри и по-лоши сценарии. Хората и планетата са свързани и ако се унищожи прибързано този център към който са привлечени в желанията си до голяма степен хората, може да се стигне до унищожение на Земята и още по-сериозно забавяне на еволюцията ни. А това всъщност казват е целта на Луцифер.
 5. 0 points
  Защо да не ти е брат? Всички сме братя и сестри по един или друг начин. "Щитове каменни", Димитър Талев. (https://chitanka.info/text/4834-shtitove-kamenni.) В друга тема стана дума за гледната точка на обикновените хора. В тази книга са представени животи и гледни точки на обикновени българи от Средновековието. По - конкретно времето на цар Самуил.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×