Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Допринасящи


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/21 in all areas

 1. 1 point
  Към момента, от ковит са умрели над два милиона души и това е не защото вируса ги мрази. В смъртта им няма нищо лично, просто той се нуждае от среда за развитие и развивайки се, при някои хора, става причина за смъртта им, като разбира се така и той самият умира. Същото е и с твоя Ковит 199, нищо лично няма, само те тормози с лъжите си и колкото повече му обръщаш внимание, толкова повече сила му даваш.Тоест, той се храни от вниманието, което обръщаш на лъжите му.Ако на всяка негова мисъл отговяраш ,, Това е само една лъжлива мисъл, на моя Ковит 199 ,, без повече внимание и чудене защо е така, той ще си загине.
 2. 1 point
  ,,Имам нуждата нон стоп да правя нещо,, Точно това е срредството - интензивно движение - тичане, скачане, калякане , коремни преси и т.н..
 3. 1 point
  АлександърТ.А.

  Размисли

  да , ето колко е трудно да се даде съвет . По горе писах от материална позиция . Но , когато прочетох думите на Донка си казах -- ето това е правилния възглед . Защото човек най добре постъпва когато съгласува постъпките с душата си . Нали на края Тя ще даде оценката . Ще се измъчваме , или ще знаем че сме направили най доброто , за дадения момент .То винаги идва от Душата и е едно постоянно влечение , за разлика от непостояните и объркани мисли .
 4. 1 point
  Благодаря! Икономия в природата
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×