Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gun_razer1212

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

gun_razer1212's Achievements

  1. Ами това са най-хубавите зодии- късметлия си, че си зодия риби и с асцендент близнаци. Е, няма да станеш като Арнолд Шварценегер (той доколкото ми се струва е от телците), но пък не ти ли стига Брус Уилис- на мен ми се струва достатъчно физически здрав... Мерси за отговорите Ви. Арнолд е лъв доколкото знам. А действието на планетите влияе ли по някакъв начин или ................................................... ''Aми как да ти отговорим? Дал ли си данни? - не! Какво от това, че си зодия Риби, с асц. Близнаци? Ако в 1 дом имаш някоя планета, всяка от тях ще даде своето си влияние- примерно ако е Марс ще е едно, а ако е Луна или Венера - съвсем друго, ако няма планети, а Слънце и Марс не са добре поставени и аспектирани - трето ... и т.н.'' Роден съм в 9:50 (АМ) софия на 16 март. Мерси предварително
  2. http://beinsadouno.com/astro/my_horoscope.php Роден съм в град софия в 9:50 сутринта на 16 март 1995 Ходя на фитнес от 1,5 години и мисля че имам доста физическа сила но просто се интересувах да чуя Вие какво мислите за тази тема Знам, че е бая странна . Извинете и благодаря предварително!!!
  3. Здравейте нов съм във форума. Исках да попитам защото от много малък се интересувам от такива неща зодия риби имат ли голяма физическа сила примерно като телеца или лъва и зодия близнаци дали имат голяма физическа сила също. Аз съм зодия риби с асцендент в близнаци и затова питам. Много ме интересуват отговорите Ви затова ги чакам с нетърпение.
×
×
  • Добави...