Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Miq 36

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София

Последни Посещения

5734 посещения на профила

Miq 36's Achievements

  1. val68z подкрепям те за предложението за новата тема, но не е лошо да се отвори и тема само за "Възвишени интелектуалци" . Ще споделя една мисъл на А. Айнщайн Две неща на този свят са безкрайни, човешката глупост и вселената, за второто не съм сигурен.........
  2. Здравейте! Какво става? Какво е това напрежение? В предните си постове Мона пише, че всеки пише за него си.......и т.н.. Ами за кой да пише? Нали всеки споделя своя опит и мнение как вижда нещата. Другото странно нещо е, споделянето на съня с Учителя .Е това какво е? Пък и за капак вие май нямате такива сънища.........Знаете ли аз какво съвършенство съм? Това на колко чашки алкохол го сънува? Просто във темите за таро не и стига да показва колко е велика и започна да обикаля да се показва как гледа хората от високо. Тя решава кога да се затварят теми да обижда "оскочали домакини" ами Мона тези домакини поне са оставили следа след себе си, създали са семейство, деца и не критикуват никого. Имаш тема върху какво да разсъждаваш ......., мисля, че никой не е длъжен да се съобразява с теб и твоето мнение . Ще кажа и аз своето мнение за алкохола. По принцип професията ми е инж-технолог на вино, пиво, високоалкохолни и безалкохолни. Преди години пийвах по малко концентрат, вино или бира. Не мога да кажа, че съм въздържател, но от известно време, просто организма не го приема. Знам, че виното е полезно, но не мога да изпия една чаша, за мен това е много алкохол. Умереността е точната доза ,която прави отровата лекарство. Тук вече е въпрос на избор, кой как иска да живее и как да се чувства. Мисля, че няма нужда от крайности. За цигарите съм съгласна, че няма нищо полезно в тях макар, че съм чела статии, че ако се пуши по една, две цигари на ден, никотиновата киселина стимулира мозъка.
  3. Здравей Елф!

    Първо много благодаря, че прие поканата за приятелство!Тук откривам страхотни хора, естествено между тях има и такива които си мислят, че са много значими....

  4. Радвам се да сме приятели!!!!Усмивки!

  5. Здравей! Благодаря за искреността и приятелството ти!

  6. Привет Мария-София! :))

  7. Мисля, че има тъжно мълчание, защото не останаха хора, които да влизат тук. Има друг форум за Таро, там отношението е друго, атмосферата приятелска и общуването приятно. Поздрави и от мен!
  8. По тази логика Lifetime, захарта трябва да я свързвам със сладки, кафе и ............ Ако не си запозната, солта е също с кристална структура само, че тя се използва за чистене на негативна енергия, а ходжите използват захарта не за изчистване, а за направа и полепване. Не е лошо преди да спориш малко да прочетеш, аз не ти налагам моето мнение, просто ти отваряш тема и питаш и реших да споделя нещо ,което аз не съм измислила, но пробвала. Никой не те кара да пробваш нещо на сила и да го приемаш или да се променяш, по същия начин не се опитвай да налагаш твоето и това което ти приемаш и отхвърляш. Мисля, че всеки има право да си казва мнението, а не да го налага. И още нещо, интересно ми е къде прочете ,че с йога и ястия разбирам послания на картите? Сподели своя опит за посланията на картите от захарта , ако имаш желание, защото темата ти беше за почистване на картите, не посланията на картите и връзките, отношението ни и как да се покажем колко от високо гледаме другите. Знаеш ли в началото влизах с удоволствие тук , но от доста време наблюдавам едни хапливи хора които си мислят, че само те могат и имат опит с Таро и малко преекспонират нещата.
  9. Виждам, че Мария-София е дала изчерпателен отговор. В йога и Прана лечение солта се използва за чистене на негативна енергия. Мощта на морската сол е много по-голяма, но няма да повтарям Мария-София. Преди време бях на един семинар по ТЕС и там обясняваха, че организма може да се зарежда с енергия, ако когато готвим към ястието се прибави едно, две кристалчета морска сол. А по отношение на картите, може да ги поръсиш с морска сол или обикновена готварска и да ги оставиш да постоят така известно време. Солта я изхвърли след това в тоалетната.
  10. Може да пробваш да ги поръсиш вместо със захар със сол , а с морска още по-добре. Резултатите са невероятни. Успех!
  11. Предполагах, че само с изкарано първо ниво няма да може да се лекуват такива зависимости. Знам също, зависимият трябва да го иска това лечение. Не мисля, че съм още готова да прилагам лечение, притесняваме момента със зареждането, изпитвам страх да не презаредя и затова не смея да се отпусна. Тези дни моята дъщеря е настинала и много исках да и помогна с прана лечение, но не смея макар, че карахме с нея заедно курса.
  12. Здравейте! Много ми хареса статията на Късметче за Прана - жизнената енергия. Късметче, в статията пишеш , че с прана може да се лекува зависимости, като алкохол и цигари. Може ли да споделиш как се провежда лечението ако не е сложно? Благодаря предварително!
  13. Привет, Късметче! Благодаря за информацията! В такъв случай ще почакам! Желая всичко най-добро !
  14. Здравейте ! Искам да попитам дали някой от вас има книгата на Мастер Чоа Кок Сюи -Чудото на лечение с прана. Изчерпана е от тираж, и много искам ако може да я преснимам. Търсих я къде ли не. Ще ви бъда много благодарна!
×
×
  • Добави...