Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Miq 36

Участници
 • Общо Съдържание

  25
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

5 Следващи

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

5129 посещения на профила
 1. val68z подкрепям те за предложението за новата тема, но не е лошо да се отвори и тема само за "Възвишени интелектуалци" . Ще споделя една мисъл на А. Айнщайн Две неща на този свят са безкрайни, човешката глупост и вселената, за второто не съм сигурен.........
 2. Здравейте! Какво става? Какво е това напрежение? В предните си постове Мона пише, че всеки пише за него си.......и т.н.. Ами за кой да пише? Нали всеки споделя своя опит и мнение как вижда нещата. Другото странно нещо е, споделянето на съня с Учителя .Е това какво е? Пък и за капак вие май нямате такива сънища.........Знаете ли аз какво съвършенство съм? Това на колко чашки алкохол го сънува? Просто във темите за таро не и стига да показва колко е велика и започна да обикаля да се показва как гледа хората от високо. Тя решава кога да се затварят теми да обижда "оскочали домакини" ами Мона тези домакини поне са оставили следа след себе си, създали са семейство, деца и не критикуват никого. Имаш тема върху какво да разсъждаваш ......., мисля, че никой не е длъжен да се съобразява с теб и твоето мнение . Ще кажа и аз своето мнение за алкохола. По принцип професията ми е инж-технолог на вино, пиво, високоалкохолни и безалкохолни. Преди години пийвах по малко концентрат, вино или бира. Не мога да кажа, че съм въздържател, но от известно време, просто организма не го приема. Знам, че виното е полезно, но не мога да изпия една чаша, за мен това е много алкохол. Умереността е точната доза ,която прави отровата лекарство. Тук вече е въпрос на избор, кой как иска да живее и как да се чувства. Мисля, че няма нужда от крайности. За цигарите съм съгласна, че няма нищо полезно в тях макар, че съм чела статии, че ако се пуши по една, две цигари на ден, никотиновата киселина стимулира мозъка.
 3. Мисля, че има тъжно мълчание, защото не останаха хора, които да влизат тук. Има друг форум за Таро, там отношението е друго, атмосферата приятелска и общуването приятно. Поздрави и от мен!
 4. По тази логика Lifetime, захарта трябва да я свързвам със сладки, кафе и ............ Ако не си запозната, солта е също с кристална структура само, че тя се използва за чистене на негативна енергия, а ходжите използват захарта не за изчистване, а за направа и полепване. Не е лошо преди да спориш малко да прочетеш, аз не ти налагам моето мнение, просто ти отваряш тема и питаш и реших да споделя нещо ,което аз не съм измислила, но пробвала. Никой не те кара да пробваш нещо на сила и да го приемаш или да се променяш, по същия начин не се опитвай да налагаш твоето и това което ти приемаш и отхвърляш. Мисля, че всеки има право да си казва мнението, а не да го налага. И още нещо, интересно ми е къде прочете ,че с йога и ястия разбирам послания на картите? Сподели своя опит за посланията на картите от захарта , ако имаш желание, защото темата ти беше за почистване на картите, не посланията на картите и връзките, отношението ни и как да се покажем колко от високо гледаме другите. Знаеш ли в началото влизах с удоволствие тук , но от доста време наблюдавам едни хапливи хора които си мислят, че само те могат и имат опит с Таро и малко преекспонират нещата.
 5. Виждам, че Мария-София е дала изчерпателен отговор. В йога и Прана лечение солта се използва за чистене на негативна енергия. Мощта на морската сол е много по-голяма, но няма да повтарям Мария-София. Преди време бях на един семинар по ТЕС и там обясняваха, че организма може да се зарежда с енергия, ако когато готвим към ястието се прибави едно, две кристалчета морска сол. А по отношение на картите, може да ги поръсиш с морска сол или обикновена готварска и да ги оставиш да постоят така известно време. Солта я изхвърли след това в тоалетната.
 6. Може да пробваш да ги поръсиш вместо със захар със сол , а с морска още по-добре. Резултатите са невероятни. Успех!
 7. Предполагах, че само с изкарано първо ниво няма да може да се лекуват такива зависимости. Знам също, зависимият трябва да го иска това лечение. Не мисля, че съм още готова да прилагам лечение, притесняваме момента със зареждането, изпитвам страх да не презаредя и затова не смея да се отпусна. Тези дни моята дъщеря е настинала и много исках да и помогна с прана лечение, но не смея макар, че карахме с нея заедно курса.
 8. Здравейте! Много ми хареса статията на Късметче за Прана - жизнената енергия. Късметче, в статията пишеш , че с прана може да се лекува зависимости, като алкохол и цигари. Може ли да споделиш как се провежда лечението ако не е сложно? Благодаря предварително!
 9. Браво ! Статията е много, много хубава! Ще е хубаво ако се организират и срещи!
 10. Привет, Късметче! Благодаря за информацията! В такъв случай ще почакам! Желая всичко най-добро !
 11. Здравейте ! Искам да попитам дали някой от вас има книгата на Мастер Чоа Кок Сюи -Чудото на лечение с прана. Изчерпана е от тираж, и много искам ако може да я преснимам. Търсих я къде ли не. Ще ви бъда много благодарна!
 12. Miq 36

  Карма. Що е карма?

  "Когато някой човек иска да умре, това подразбира, че той иска да се скрие от кармическия закон. Ти си живял с някоя душа, задлъжнял си по отношение на нея , и след като минат хиляда години, две хиляди години, мислиш че тя е забравила този дълг. Не, тази душа не престава да те преследва. Случва се, че ти си долу, тя горе; после тя слезе, ти се качваш, но тя постоянно те търси, не те забравя. Някой път може да имаш не само една душа кредитор, но много кредитори могат да те преследват. Те се научават отгоре, че ти си в България например, и те слизат, носят своите полици и ти причиняват най-големите неприятности. Ти не можеш да се избавиш от тях и казваш: да умра по-добре, че да се скрия някъде. Но и като умреш, те пак ще тръгнат по петите ти. Единственото спасение е да се изплатиш по правилния начин....." Иво, може ли да обясниш, какво имаш в предвид задлъжнял си по отношение на някоя душа? И съответно ти ако имаш длъжници това означава ли ,че ти си тук да търсиш някой?
 13. Питах се дали ще бъдем заедно след време и ми се падна: двойка пентакли, петица мечове и страшния съд. Страшния съд много ме озадачава, трябва му промяна и време? Изобщо комбинацията е май по-скоро не? Моля ви кажете вашето мнение
 14. Здравей Иво, благодаря за приветствието! Интересувам се и от семинарите, но за сега са много далече от Пазарджик. Надявам се да организирате и в София или Пловдив след време. Хубави, слънчеви дни и от мене!
 15. Привет Донка! Много благодаря за топлото посрещане! Бих се радвала да се срещнем някой ден. Моята работа е свързана с пътуване и по принцип обичам да пътувам. Този форум наистина много ми хареса /хареса е слабо казано/ и имам ли време съм тук. Много неща научих, а колко много има още да науча, мисля си , че времето няма да ми стигне. Радвам се, че ви открих, защото времената станаха много .....сложни и честно казано не вярвах, че има такова общество. Хубав ден на всички!
×