Alexander

Модератори
 • Общо Съдържание

  1818
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

Alexander last won the day on October 14 2014

Alexander had the most liked content!

За Alexander

 • Ранк
  Класически хомеопат
 • Рожден Ден March 26

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://www.samuelhahnemann.bg/
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

29387 посещения на профила
 1. Здравейте Соня, Лекувал съм сполучливо с хомеопатия, различни сърдечни проблеми при деца и новородени но точно такъв случай не съм имал. Прочетете и тази информация: http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8604-как-да-разпознаем-добрия-хомеопат/
 2. Здравейте, В класическата хомеопатия не предписваме по медицински диагнози а според индивидуалността на човека и неговите индивидуални реакции. А това може да се установи само след двучасово хомеопатично интервю и последващ анализ.
 3. Здравейте, Двата проблема нямат нищо общо, макар и при двата случая, проблема на пръв поглед да е в очите.
 4. Здравейте Devi Shanti, Когато се открие причината за витилигото, а тя може да е изненадваща дори за страдащия, тогава може да има трайно излекуване.
 5. Здравейте babsixxl, Децата получават фебрилен гърч главно при рязко сваляне на температура, последвано от втрисане и рязко вдитане на Т. Които деца са предразположени към фебрилен гърч, могат да го направят и при 38С! Хомеопатията има много добри лекарства които дори могат да излекуват тази предразположеност.
 6. Здравейте, Може спокойно да минете без операция. Пиша Ви на лична поща
 7. Божидар, би могъл да споделиш тук, какво мина през съзнанието ти тогава, при първата ни среща и първата капка хомеопатично лекарство, само няколко секунди след това.
 8. Здравейте Гергана, Послушайте хомеопата си. Фронталният синузит не се лекува с Антибиотици, ето защо: https://trud.bg/article-5547937/ ...и защо: http://vnews.bg/news/47394 Лечението на хронични проблеми е бавен процес, дори и с хомеопатия, затова - търпение. Ходете си на работа и на разходка задължително поне с "топла" лента на челото, не само зимата, но и пролет и есен и при вятър. Успех!
 9. Здравейте Alexander,

  Бихте ли ми писали име и тел. на Класически хомеопат от Пловдив.Става дума за дъщеря ми на 3 год.Благодаря.

   

 10. А ето как трябва да бъде: ======================= ...из НЕТ-а: Mariya Pavlova: "15 милиона спестени за 15 дни при въвеждане и ефективно използване на пръстовия идентификатор в болниците. Това някой дава ли си сметка колко спасени детски живота са - за които няма да се налага обществото да събира средства, а ще се финансира със спестения ресурс? Обаче така се спря кранчето на мафията за безконтролно източване на бюджета на здравна каса, затова се наложи намесата на контролирания от мафията Върховен административен съд, за да се блокира това препятствие. Пък и циганския електорат ще може да продължи да се лекува за наша сметка с личната карта на единствения здравно осигурен в маалата."
 11. Не мога да се начудя на алчността на, цитирам: "Лекари в Германия даващи надежда!" Ами ако не удовлетворят "дадената надежда"?! Ще върнат ли парите?...или ще си ги мушнат в джобовете? И що за солидарност в Европейския Съюз, особено пък към най-бедната държава членка и нейните деца?!
 12. Хайде едно мнение и от моята камбанария - Хомеопатията. Така наречените "енергийни" напитки вкл. кафето, особено тип Робуста, а и зеления и черен чай, не дават енергия. Те всъщност изваждат складираната ви резервна енергия за спешни случаи, например прединфарктно състояние, грип и др. под. и... вие си мислите че някой ви е дал външна енергия. Като храна, мн. добри при физическо изтощение са 1-во глюкозата, а също и истинския шоколад, но не онзи от Палмово масло, а този с високо 70% съдържание на какао. Най-доброто според нас е т.н. Хомеопатичен Симилимум или Конституционалното хомеопатично лекарство, което хармонизира като отпушва чакрите, премахвайки потисканията на соматично и психично ниво и така човек разполага с всичката си налична енергия!
 13. Здравейте, Ако диагнозата е точна, то причинителя е Коксаки вирус, а срещу него няма алопатично лекарство. Хомеопатията обаче има. Ще Ви пиша и на Лична поща.
 14. Здравейте, Да, лесно може да се излекува, но не като се потиска симптома - сърбежа, а като се излекува причината и тогава сърбежа ще изчезне!
 15. На Вас Ви е простено, но на специалистите психолози... би трябвало да имат поне елементарни познания, преди да започнат да се подиграват... с незнанието си.