Alexander

Модератори
 • Общо Съдържание

  1821
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

Alexander last won the day on October 14 2014

Alexander had the most liked content!

За Alexander

 • Ранк
  Класически хомеопат
 • Рожден Ден March 26

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://www.samuelhahnemann.bg/
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

29692 посещения на профила
 1. Здравейте! Бих искала да се свържа с Вас по повод на едно паническо разстройство с вече 17 годишна история. Бихте ли ми дали телефон за контакт за да мога да Ви звънна и да си запиша час при Вас. Надявам се хомеопатията да ми помогне. Ще очаквам Вашият отговор!

   

 2. Здравейте Мая, Причината за полипи и миоми на матката и лечението им е невъобразимо по-сложно от билки пък били те и турта. Излекувал съм десетки от миоми и полипи и още по важно - от рецидивирането им.
 3. Здравейте на всички писали от 29.II - досега, Пиша Ви на "Лични"
 4. Драга Misha64, Това което сте вземала не е Класическа хомеопатия, а нещо друго! Вижте тук: http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8604-как-да-разпознаем-добрия-хомеопат/ Затова и резултата не е добър. https://dariknews.bg/novini/bylgariia/specialistite-syvetvat-ne-lekuvajte-gripa-s-antibiotici-1358974 При хроничен цистит, антибиотика може да влоши състоянието. Всичко описано от Вас се лекува с помощта на Класическата хомеопатия!
 5. Здравейте Соня, Лекувал съм сполучливо с хомеопатия, различни сърдечни проблеми при деца и новородени но точно такъв случай не съм имал. Прочетете и тази информация: http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8604-как-да-разпознаем-добрия-хомеопат/
 6. Здравейте, В класическата хомеопатия не предписваме по медицински диагнози а според индивидуалността на човека и неговите индивидуални реакции. А това може да се установи само след двучасово хомеопатично интервю и последващ анализ.
 7. Здравейте, Двата проблема нямат нищо общо, макар и при двата случая, проблема на пръв поглед да е в очите.
 8. Здравейте Devi Shanti, Когато се открие причината за витилигото, а тя може да е изненадваща дори за страдащия, тогава може да има трайно излекуване.
 9. Здравейте babsixxl, Децата получават фебрилен гърч главно при рязко сваляне на температура, последвано от втрисане и рязко вдитане на Т. Които деца са предразположени към фебрилен гърч, могат да го направят и при 38С! Хомеопатията има много добри лекарства които дори могат да излекуват тази предразположеност.
 10. Здравейте, Може спокойно да минете без операция. Пиша Ви на лична поща
 11. Божидар, би могъл да споделиш тук, какво мина през съзнанието ти тогава, при първата ни среща и първата капка хомеопатично лекарство, само няколко секунди след това.
 12. Здравейте Гергана, Послушайте хомеопата си. Фронталният синузит не се лекува с Антибиотици, ето защо: https://trud.bg/article-5547937/ ...и защо: http://vnews.bg/news/47394 Лечението на хронични проблеми е бавен процес, дори и с хомеопатия, затова - търпение. Ходете си на работа и на разходка задължително поне с "топла" лента на челото, не само зимата, но и пролет и есен и при вятър. Успех!
 13. Здравейте Alexander,

  Бихте ли ми писали име и тел. на Класически хомеопат от Пловдив.Става дума за дъщеря ми на 3 год.Благодаря.

   

 14. А ето как трябва да бъде: ======================= ...из НЕТ-а: Mariya Pavlova: "15 милиона спестени за 15 дни при въвеждане и ефективно използване на пръстовия идентификатор в болниците. Това някой дава ли си сметка колко спасени детски живота са - за които няма да се налага обществото да събира средства, а ще се финансира със спестения ресурс? Обаче така се спря кранчето на мафията за безконтролно източване на бюджета на здравна каса, затова се наложи намесата на контролирания от мафията Върховен административен съд, за да се блокира това препятствие. Пък и циганския електорат ще може да продължи да се лекува за наша сметка с личната карта на единствения здравно осигурен в маалата."
 15. Не мога да се начудя на алчността на, цитирам: "Лекари в Германия даващи надежда!" Ами ако не удовлетворят "дадената надежда"?! Ще върнат ли парите?...или ще си ги мушнат в джобовете? И що за солидарност в Европейския Съюз, особено пък към най-бедната държава членка и нейните деца?!