Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Alexander

Модератори
 • Общо Съдържание

  1846
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

Alexander last won the day on Октомври 14 2014

Alexander had the most liked content!

За Alexander

 • Ранк
  Класически хомеопат
 • Рожден Ден Март 26

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://www.samuelhahnemann.bg/
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

31675 посещения на профила
 1. Може да се причинява и от Хеликобактер пилури - две бактерии в стомаха, дванадесетопръстника, хранопровода и червата. Причината може и да е в долния езофагиален свинктер, който да не се затваря плътно и така киселените от стомаха да се качват по хранопровода, чиято лигавица не е защитена срещу тях.
 2. За съжаление, колежката която бях помолил да води темата, вече не отговаря. Ще се опитам аз да отговарям на въпросите ви.
 3. Другата причина е оповестена още през Март 2012 година от СЗО: "СЗО: Съвременната медицина е обречена." Цитирам текста: "Светът се намира на прага на криза, предизвикана от устойчивостта на микробите към антибиотиците, заяви на конференция в Копенхаген шефката на Световната здравна организация (СЗО) Маргарет Чен. Съобщението е на вестник The Telegraph, предаде БЛИЦ. Човечеството сега има работа с такова равнище на антибиотикоустойчивост, че ситуацията може да означава „край на медицината, каквато я познаваме”. Ние навлизаме в „пост-антибиотиковата епоха” – подчертала Чен. Всеки разработен някога антибиотик във всеки момент може да стане безполезен. Според Чен, лекарите се лишават от така наречените „антибиотици от първи ред”. В резултат предишните рутинни манипулации стават просто невъзможни. Това еднакво се отнася за лечението както на инфекции като туберкулоза и малария, така и на баналната хирургическа обработка на порязване. В замяна на загубилите своята активност антибиотици се налага използване на все по-скъпи препарати, а курсовете за лечение стават все по-продължителни. "Такива обикновени неща като ангината или раничка на коляното на детен отново стават смъртно опасни” – казала Чен. Смъртността на пациентите, инфектирани от антибиотикоустойчиви щамове на микроорганизми в някои страни, се увеличава с 50 процента. При това използването на малкоразпространени антибиотици не рядко налага хоспитализиране. Условията за тази криза, според Маргарет Чен, са се формирали с десетилетия. Основните причини за нея е некоректното използване на антибактериални препарати, които се подбират неправилно, приемат се твърде често или прекалено продължително. СЗО призовава правителствата на страните в света да подкрепят изследванията на антибиотикорезистентността. „Недостатъкът от средства в арсенала на лекарите изисква иновации” – се казва в съобщението."© Actualno.com"
 4. Здравейте, Този метод - пункции в синусите, последвано от... отстраняване на лигавицата е остарял и доколкото знам не се прилага на Запад. Защо? - защото вместо да лекува - задълбочава проблема потискайки следствието без да се лекува причината. А с отстраняването на лигавицата, лишават синусите от защитната и функция. С помоща на хомеопатията синусите може успешно да бъдат излекувани.
 5. Здравейте. Изпратих Ви съобщение, но може би не сте го видели.

 6. Здравейте stelyana, ПМС се лекува успешно и окончателно с помощта на класическата хомеопатия. Само с билки и хапчета няма да стане, затова се обърнете към класически хомеопат.
 7. Здравейте Снежа, Класическата хомеопатия предписва само едно хомеопатично лекарство в даден момент, никога не ги смесва! А тук имате механична смес от 4 хомеопатични лекарства. Вижте: "Какво съдържа СТРЕСБЕЛ таблетки? За 1 таблетка от 260 mg активните вещества са: Ignatia Amara 6 CH ..............................0,40 mg Gelsemium Sempervirens 6 CH ............0,40 mg Kalium Iodatum 4CH .............................0,40 mg Sticta Pulmonaria 4CH ..........................0,40 mg" Потърсете си класически хомеопат.
 8. Разбира се че може да изчезне и то без операция. И не само фиброаденоми, но и миоми и полипи на матката, както и ранички на шийката на матката.
 9. Едно от възможните обяснения, които дава хомеопатичната теория и практика е, че не се използват половите органи по предназначение: зачеване - бременност - кърмене! И по-специално гърдите / по-точна според мен е народната дума цици, защото от тях бебетата цицат/ трябва често да се целуват, галят, мачкат от любимия.
 10. Здравейте, Една от многото възможни причини е и... паразити. Те смучат доста от нашата енергия и изтощават организма. Има и патогенни бактерии, от групата на така наречените вътреклетъчни вампири, като тези отделяни при ухапване от кърлеж или бълхи.
 11. Истините както обикновено става, са по-прости отколкото изглеждат. Кажете кога усещате задуха, при вдишване или при издишване? Имате ли алергична реакция на кожата при ужилване от комари и др. под.
 12. Съвета ми е да не се самолекувате, хеле пък само с обезболяващи. Болката, макал и неприятна, всъщност е живото-спасяваща. Освен това болката ни казва: не движете болната става, мускул, сухожилие, връзка или менискус. Защото временното обездвижването е необходимото условие за самооздравяване. Освен ако не се изисква друга намеса, за пример операция на менискус. Обърнете се към травматолог. Коляното е най-сложната ставна връзка и с него шега не бива.
 13. Здравейте, Ще бъда лаконичен. Всичко което желаете е едно исконно човешко право: правилна, прецизна диагноза и последващо истинско лечение. Тогава ще освободите съзнанието си от ежедневните мисли за болест и здраве и ще го използвате за по висши цели. Просто ми пишете на Лични, ако го желаете. Лека нощ, Александър
×