Alexander

Модератори
 • Общо Съдържание

  1827
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

Alexander last won the day on October 14 2014

Alexander had the most liked content!

За Alexander

 • Ранк
  Класически хомеопат
 • Рожден Ден March 26

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://www.samuelhahnemann.bg/
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

30087 посещения на профила
 1. Здравейте anya, Няма как да се отървете от HPV с конвенционални методи. Защо? - Защото е вирус, но не вирус причиняващ остро протичаща болест, а вирус в периферията - кожата, следователно не застрашаващ пряко живота. Затова и жизнената ни сила не му обръща внимание - не се бори с него. Освен това, всеизвестно е, че срещу вирусите НЯМА открито лекарство. С изключение на това с което ни е дарил Твореца - Природа! Имунната ни система и високата температура, като защита докато се изработи специфичен имунен отговор. Факт! Има и още един метод с който се убиват всякакви вируси, включително и ХПВ - метода на диагностика и терапия, разработен от немския лекар Рейнхолд Фол. Знам го от личен опит.
 2. За историята на хомеопатията в България - вижте и тук: Сдружение - Хомеопатично Общество След Питър Чапел, щафетата поема Анджела Нийдъм / Angela Needham/ - преподавател от Лондонския кралски хомеопатичен колеж. Тя остава цели пет години в България и научава български. Тя е обучавала и утвърдила най-добрите български преподаватели по класическа хомеопатия. Ето няколко нейни снимки от едно лятно училище през 2003 година:
 3. Здравейте,

  Изследваха ме за лаймска болест и се оказа ,че съм заразен с борелиоза.Лекарите ме тъпкаха месеци наред вече 1 година с антибиотици обаче резултат почти няма.Вие можете ли да ме излекувате ?

  1. Alexander

   Alexander

   Здравейте,

   Да, напълно и за 30 дни няма да остане и една бактерия!

   Лека нощ.

                               Александър

  2. plama65

   plama65

   Благодаря Ви за коментара.Ще ви се доверя и ще Ви потърся на посочения телефон още в понеделник за да запишем час за преглед при Вас.

 4. Продължавам със снимки, правени от мен по случай 10 години хомеопатия в България. Организатор е Сдружение ХОМЕОПАТИЧНО ОБЩЕСТВО. Молба - ако някой има снимки от важни и не толкова, случки и събития, моля да ги публикува тук или да ми ги изпрати.
 5. Ще споделя с вас снимки от събития свързани с рестартирането на Хомеопатията в България след падането на "Желязната завеса" през 1989 година. Всичко започна от Питър Чапел - Великобритания, класически хомеопат и... изобретател. Още като 20 годишен изобретява магнитната карта, без която не може да си представим живота ни в 21-ия век. Под негово ръководство и като преподавател през1993 година, той стартира първия двугодишен курс по класическа хомеопатия. Ето и снимка направена лично от него на този първи курс. Следващите снимки са от Окт. 2003 - честването на 10 години Класическа хомеопатия в България.
 6. Казвам се Румяна ,от Стара Загора съм ,на 36години.,преди 12 години след преживяна катастрофа,започнаха да ми излизат гноини пъпки по брадичката.,за първи път потърсих дерматолог,започна се с лечение с антибиотици,локално и орално,.,само временно затишие и пак избиха.,През тези 12 години съм пила антибиотици,лекувана съм с ретин А(Roaccutane).два курса на лечение,които ме вкараха в ремисия за по 1-2 години и пак проблема се възвръща,бих казала че дори с по голяма сила и други участъци от кожата засегнати.,вече не само по брадата,а цялото лице .,шията и гърдите,гърба., сбеше ми взета посявка от гноина пъпка ,която доказа наличието на Staph aureus.,МРСА.,така след като се убедих че традиционна медицина не може да ми помогне повече, за пръв пър потърсих класически хомеопат преди 2 месеца от Пловдив., тя ми каза че с хомеопатия може да ми бъде помогнато,преди това ме накара да направя биорезонас и установи че имам Диент амеба,Псеудомона,Opisthorhis felineus., назначи ми лечение със Силицеа 1000 ,Пулсатила 30,антипаразитен препарат на Владимелис ,три вида шуслерови соли и други две хомеопатични тинктури ,на които единствено пише дренаж на химични бещества и MIX., безглутенова диета.,започнах да приемам всичко ,след 1 седмица получих отток на двете очи ,засилване на гноините пъпки по лицето., когато и се обадих ,тя ми каза че е нормално,изчиствам се., на средата на 3 седмица ,лявото ми око беше толкова оттекло долен и горен клепач и зачервено ,че не можех да гледам с него., обадих и се ,тя ми каза ,пак нормално, на 4 седмица и двете ми очи бяха така,не издържах,зашото беше нетърпимо повече не можех да издържам, обадих и се,тя ми каза че трябва да сменим антипаразитния препарат със друг,Парапротекс,като гаранция няма дали пъпките ще спрат да излизат,ако не помогне ,да търся друг препарат от Америка Парасмарт-4 опаквки., за очите,отговора и беше че е от паразитите., аз с очите никога не съм имала проблем досега., тя ми каза да търся друг и че няма да се обиди.,така аз спрях всичко,защото първ не издържах на страданието да не мога да гледам с очите,жъзпалени до такава степен., второ грубото отношение и трето че каза че гаранция няма да ми помогне с гноините пъпки.,каза ми да започна да пия антидепресан паралелно с хомеопатичното лечение,,като на първото си посешение в кабинета и думите и бяха че с антидепресан ше гледам като зеленчук и добре че не съм започвала да ги пия., В момента имам гноини пъпки,очите си опитвам да слагам компреси от лаика и капки ,за да ги успокоя,но все още имам проблем с тях

  Бих искала да ви попитам дали това което лекарката направи е правилно,дали не ми е навредила с нешо,и вместо да ми помогне ,да е объркала нешата повече., тази висока потенция ли е причина за това което се случи,това зверско подуване и възпаление на очите., Искам да попитам дали наистина с хомеопатия може да ми бъде помогнато Дали с антипаразитен препарат може да се изчистят всички бактерии и паразити,включително тази супербактериа каквато е МРСА?,Какво мислите за моя случаи и какво бихте ме посъветвали.,?Как мога да се свържа с вас?Благодаря ви предварително за отделеното време

  1. Alexander

   Alexander

   Здравейте,

   Мога да Ви помогна, ако ми се обадите и си поговорим за проблема Ви.

   Тел. ми е: 0886 454041

   Хубав ден,

                                       Александър Папанчев

 7. Здравейте, Не познавам случая Ви, но освен органно предписване, а то може да не е само едно, класическия хомеопат предписва и така нареченото индивидуално, конституционално хомеопатично лекарство. Може да се даде и хо л-во отговарящо на съответната хомеопатична картина в даден момент.
 8. Здравейте, Лечението - премахването на гъбички и по-специално по ноктите на краката съвсем не е толкова лесно както изглежда по рекламите. Доказателство за това сте и Вие. Първо, това е и следствие на понижена жизнена сила. Второ трябва да се установи точно коя гъбичка (комбинация от гъбички) е причинителя. Трето, но най-важното е метода на премахването, а той включва и повишаване на жизнената сила. Всичко това го може хомеопатията в комбинация с помощта и на един метод...
 9. Здравейте! Бих искала да се свържа с Вас по повод на едно паническо разстройство с вече 17 годишна история. Бихте ли ми дали телефон за контакт за да мога да Ви звънна и да си запиша час при Вас. Надявам се хомеопатията да ми помогне. Ще очаквам Вашият отговор!

   

 10. Здравейте Мая, Причината за полипи и миоми на матката и лечението им е невъобразимо по-сложно от билки пък били те и турта. Излекувал съм десетки от миоми и полипи и още по важно - от рецидивирането им.
 11. Здравейте на всички писали от 29.II - досега, Пиша Ви на "Лични"
 12. Драга Misha64, Това което сте вземала не е Класическа хомеопатия, а нещо друго! Вижте тук: http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8604-как-да-разпознаем-добрия-хомеопат/ Затова и резултата не е добър. https://dariknews.bg/novini/bylgariia/specialistite-syvetvat-ne-lekuvajte-gripa-s-antibiotici-1358974 При хроничен цистит, антибиотика може да влоши състоянието. Всичко описано от Вас се лекува с помощта на Класическата хомеопатия!
 13. Здравейте Соня, Лекувал съм сполучливо с хомеопатия, различни сърдечни проблеми при деца и новородени но точно такъв случай не съм имал. Прочетете и тази информация: http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8604-как-да-разпознаем-добрия-хомеопат/
 14. Здравейте, В класическата хомеопатия не предписваме по медицински диагнози а според индивидуалността на човека и неговите индивидуални реакции. А това може да се установи само след двучасово хомеопатично интервю и последващ анализ.
 15. Здравейте, Двата проблема нямат нищо общо, макар и при двата случая, проблема на пръв поглед да е в очите.