Jump to content
Порталът към съзнателен живот

flatfaced

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

flatfaced's Achievements

  1. ами това е че първия път ми каза че възстановява биохимичния състав на тялото, а после че е близо до Арника и спомага действието й.
  2. можете ли да кажете какво представлява Amarin защото няма нищо в нета...
  3. благодаря много за отговорите... самолекуването става по схемата на самовнушението, за другото си имам хомеопат, но и той не знаеше дали може да съм променил картината... глупавото е че след 6 месеца мъка най-накрая се получи с арниката и сега пак... дали има заместител ?
  4. ами аз - така ми предложиха (не хомеопата)...може ли до обясните в какво точно се изразява лошото ?
  5. а лошо ли е ако разтвора е направен в контейнерче което сега разбирам че има вкус на дезинфектант?
  6. самолекувам се но главата по принцип не трябва да се пипа...хомеопата ми даде 10М...взех го и в рамките на няколко часа започна ефективно подобрение...просто реших и малко самовнушение да добавя за по цялостна работа върху организма ми и явно това беше грешката - в рамките на 30 минути след случката с белега всичко (а именно премахването на вътречерепното налягане и вестибуларните нарушения) се скапа...остана само чувството на изтръпване зад и върху белега което се засилва няколко часа след прием на Арника....
  7. Здравейте ! Лекувам следтравмена мозъчна слабост от 3 дни с Арника 10М...В началото беше чудесно - дойде ми мисълта и енергията и вървях към оправяне докато не си самовнуших в състояние на Октава(по метода на Норбеков) че белега от главата ми изчезва...тогава цялата енергия и изтръпване се концентрира в това място и вече 3ти ден стои там...Останалата част от главата ми в момента смятам че не се лекува...Някакви предположения...и въобще има ли заместител Арника ако съм скапал действието ?
×
×
  • Добави...