Jump to content
Порталът към съзнателен живот

xris_08

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

xris_08's Achievements

  1. Здравейте! От около година се опитвам да се преборя с кисти на десния яйчник. Първия път, когато ги установиха ми казаха, че имам поликистоза, като след прием на лекарства ми казаха, че е останала само една киста. Имах и хормонален дисбаланс - много ниски нива на прогестерон След хормонално лечение кистата изчезна. Сега след около половин година се появи отново - с размер 3/3 см. Та въпроса ми е: Повлияват ли се кистите и хормоналния дисбаланс от хомеопатично лечение? Можете ли да ме насочите към някой, занимавал се с такъв проблем в Бургас?
  2. Не съм сигурна доколко ще помогна, но ще опитам поне За мен решението което си взела е правилно и изборът да се "отдадеш" на решението си е сложило край на самозалъгването и в бъдеще нещата ще се развиват само положително. Ако става дума за мъж /или партньор/ то картите за мен показват, че си го приела такъв какъвто е. Бих казала даже, че си загърбила егоизма.
  3. "Така, когато питаш за отношения и виждаш, че имаш поне една дворцова карта, съсредоточаваш усилията си в тълкуването върху нея. Тук Слънцето и Дяволът са твои характеристики - нещо като, че ли ти пречи да видиш нещата в истинската им дълбочина. Още нещо: нещата в тази ситуация зависят изцяло от решението на другия, не от теб." Все още не мога добре да разбирам дворцовите карти, като цяло те много ме затрудняват - кога се тълкуват като определена личност, кога са само символ на настроение... Специално тук си мисля, че това което аз искам да се случи, влияе на тълкуването ми, но все пак... Смятам, че ситуацията ще се развива по скоро благоприятно макар и както и когато другият намери за добре. Бих казала, че може би става въпрос за "мерене на силите" даже. Още от самото начало като подреждах тези карти си внуших, че нищо не разбирам и каквото и си помисля няма да е вярно. Затова, днес ще се поуспокоя и ще си подредя нови, без да се страхувам от това какво ще покажат... Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2010 година!!! Дано ни донесе много здраве, щастие и успехи!
  4. Въпросът ми е за отношения - как ще продължат, ще се нормализират ли нещата...?
  5. Бих искала да изкоментираме Слънцето, Дяволът и Крал жезли като комбинация. Слънцето е позитивна карта - радост, безгрижие... Но заедно с Дяволът? Можем ли тук да говорим за изкушение и измяна или по скоро за страх от това? Аз тълкувам картите по скоро като силно чувство за собственост, дори ревност. Дяволът винаги ми нашепва за някаква прикованост... И тъй като Дяволът не ми е ясен изтеглих още три карти - 9 мечове, 6 пентакли, 5 мечове. И май ми се поизясниха нещата - наистина съм много зле емоционално /9 мечове/ - болка, самота и чувство за вина... 5 мечове - вярно е че той е много озлобен към мен и може би иска да ме нарани Тук е и 6 пентакли - уж трябва да се радвам, но някак си картите ми говорят, че по скоро ще бъда наранена.... И все пак Слънцето... Много съм объркана...
  6. Бих искала да попитам как вие тълкувате тези карти 9 пентакли, Страшния съд и Паж чаши? Въпроса ми е за отношения и по точно какво мисли той... За мен са положителни - мирен период, възкресение и материална стабилност, но нещо ме тревожи Страшния съд и 9 пентакли.... Преди това ми се паднаха 6 пентакли /положителна карта/, Отшелникът и 5 чаши - самота, отдръпване и депресии... Въпроса пак беше за отношения /заедно ли ще сме на Нова година/ Крал пентакли, Паж мечове, 9 чаши - стабилност и споделяне, удовлетвореност от отношенията, но защо интриги и слухове които пречат?
  7. Много ти благодаря Мона! Аз съм съвсем "зелена" все още в гадаенето и тълкуването на Таро и този въпрос не ми даваше мира. Подреждах си няколко пъти карти и всеки път значението им противоречеше на отговора с обърнати и прави карти.
  8. Здравейте на всички От около седмици чета във форума, но не намерих това което ме интересува: Вярно ли е, че при подреждане с три карти ако две и повече са обарнати отговора е "не" и обратното, ако две и повече са прави отговора е "да"?
×
×
  • Добави...