Jump to content
Порталът към съзнателен живот

alisaa

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от alisaa

  1. Здравейте! Вече лекувам при класически хомеопат сина ми на 5 г. А проблема ни е бронхит който цяла зима не минава и по цели нощи кашля. Ханеман е починал от бронхит. Та много често през тези нощи сам се паникьосвала- ами ако и с моя син стане фаталното. Щом и Ханеман не е успял да си излекува бронхита... и процетох за уринотерапията. Допадна ми че винаги е под рика, но все пак се доверявам на клсически хомеопат и мнението ви за мен е ресаващо. Все пак незнам дали лекува или подтиска болестта. Връзката с нашия хомеопат е по-трудна и затова разчитам на вас .
  2. За сина си вече ползвам услугите на класически хомеопат, но не сме говорили нищо за евентуални причини. Просто си му изписа лекарство. Можеби не трябва, за да няма никакво настройване, но ми се иска да мога да ги изкоментирам тези неща. Следващия път ще пробвам. За бебо ще се посъветвам индивидуално с нашия хомеопат и ще се опитам да приложа най-близкия модел до майката природа и огтоваряща на еволюционното ни развитие. Ще се радвам да ми препоръчате подходяща литература. Благодаря за вниманието.
  3. Аз пак не разбрах кое налага захранването му от 3-тия месец? Кое толкова налага да го лишите от най-добрата му храна - майчиното мляко и от психо/емоционалната му закрила, явяващ се самият акт на сученето, близкият контакт с майката? Всяка друга храна крие риск от отключване на алергия и според мен е неоправдан риск. Имам предвид да я захраня с пюрета. Ще си я кърмя дълго. Просто гледам да спазвам разумна дистанция от "модерни" и "нови" методи, чиято достоверност ще се потвърди или отхвърли след прилагането им върху нашите деца. Имам горчив опит с по-голямото си дете(момче на 5г), когото кърмих до 1г и 2м. Захраних го по-късно(с пюрета имам предвид). Наддаваше много бързо(по време на кърмене) и направи желязодефицитна анемия. Разбрахме го след като изпи 2-3 антибиотика на 6м възраст. Така всъщност влоших повече положението. Да спомена и по-важното, че му давах и глюкоза 5% поне месец за да преодолее жълтеницата. Преди 5 години се препоръчваше вместо захарта, понеже се разграждала по-бързо от захарта и не предизвиквала колики. Зададох въпроса си тук ,защото за сега класическата хомеопатия според мен е най в хармония с организма и еволюционно издържан метод. Но това не значи в никакъв случаи, че не е опасен. Просто е най адекватен. И аз държа да знам гледната точка на класическия хомеопат по моя въпрос.
  4. Много благодаря за съвета! Ще подходим индивидуално.
  5. Значи само кравето мляко е проблем. А с всичко останало ще се захранваме нормално(от третия месец).
  6. Здравейте! Искам да задам един въпрос точно на класически хомеопат. Имам си момиченце на 2 м. и следващия месец трябва да почна да я захранвам. Но и двамата с мъжа ми имаме алергии. В тези случаи се препоръчва по-късното захранване. Така обаче има риск от недостиг на желязо(особено ако наддава по много) и съответно - анемия, а от там и по-голям риск да се разболее. Аз разбирам нещата по този начин. За мен е много важно да взема мнението на класически хомеопат по въпроса. Какво бихте ми препоръчали?
  7. Благодаря за отговора ) Наистина се оказа, че е лечебна криза. Детето се подобрявя. А личния ни лекар, който много ни подкрепя ,ни беше казал че в гърдичките се чува хрипче като за пневмония. На 3 ден вече не се чуваше нищо. Така че на тези, които не вярват мога да гарантирам 100% че хомеопатията действа даже по силно от алопатичните лекарства. Въпроса е човек да не се отказва докато търси НЕГОВОТО лекарство или защото не намира логика в хомиопатичното лечение. Намерете си ДОБЪР класически хомеопат и му се доверете. Успех!
  8. Здравейте. Имам спешен въпрос. В момента не мога да се свържа с класическия си хомеопат. детето ми е на 4,5години и е болно. по препоръка на хомеопата ни му дадох от неговото лекарство, но забравих да питам дали мога да давам и амброксол (сироп за кашлица) освен билковите сиропчета ,за да успее да отхрачи секрета. Нормално ли е първия ден с неговото лекарство температурата да спадне и да атхрачва, 2-да не отхрачва, 3-да отхрачва и отново да е с температура? Но 1 ден му дадох амброксол и ми се иска пак да му дам.
×
×
  • Добави...