Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sabatini

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от sabatini

  1. Болката и липсата на любимите хора ни кара да страдаме,в свят непознат ,в свят чужд .Но как да намерим правилният "начин" за да отцелеем.Вече 4 год.не го намирам!А ВИЕ!
  2. Възможно е разбира се!Перфектната комбинация!!!!!!!!!
  3. Аз правя компромиси, ама не получавам такива.Въпреки всичко съм доволна от това което съм.
  4. Не мисля че трябва да променяме хората "около"нас .Всеки може сам да се промени ако пожелае!Ще се почувстваме ли ние добре ако някой се опита да ни промени?Не мисля!Човек не може да промени характера на друг само защото не му харесва!Всеки човек е уникат,ако искаме можем да бъдем по добри,по търпеливи, по човечни и земни.
  5. Благодарна съм ,първо на моите родители,на моят и на моята много ги обичам.Благодарна съм на тези които ме уважават ,и обичат. А благодарна съм и на ШЕФА за това ,че ме уволни,защото никога нямаше да имам смелост да го напусна
  6. Плачем когато са ни дошли в повече емоцийте,когато сме щастливи по някой път ,но най вече когато сме тъжни.Многооооооо....сълзи се проливат ,но мисля ,,,,,че човек трябва да си поплаче за да му олекне .
  7. Предполагам всички сте имали този проблем.Аз бях уволнена заради грешка допусната от мой колеги,но понеже неямаше желание от страна на шефа да разбере истината ме уволни.И до днес не разбирам защо се получи така.Дълги години работих ,а ме изритаха заради колега дошъл "вчера"да работи.Е пишете ако ви харесва моята тема.
  8. Аз никога не съм имала проблеми с моята свекърва. Но мъжът ми винаги е с мен.Винаги ще ги има тези проблеми но не се ядосвай който те обича не би повярвал на една интригантка.
  9. Общуването е богатство но не мисля че всеки го притежава
  10. когато една румънка чрез подмазване ми взе работата идеше ми да я ............... но живота е несправедлив понякога.
  11. Незнам кой е правилният метод да възпиташ едно дете но знам че училище за родители няма .Струва ми се че всеки метод който използвам е грешен.Детето ми не ме слуша но мисля че всички деца на новото време са такива .С много любов и внимание всичко е възможно .Но имаме ли достатъчно време за това .
  12. И аз пуша и пия но по малко от теб .Пия само тогава когато нешо ме мъчи и не ми е наред
×
×
  • Добави...