Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Radita

Участници
  • Общо Съдържание

    37
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Radita got a reaction from Итое in Пророчества и очаквания за 2012г.   
    Попаднах на това!

    Майкъл Гордон Скалион е талантлив ясновидец, футуролог, писател, лечител, учител и пророк. Той е автор на книгата “Послания от Космоса”. В нея разкрива част от познанието за бъдещето, което му се дава в пророчески сънища и видения.
    Ясновидските му способности се проявяват още през 1979г. Виденията му често предсказват събития, които скоро след това стават реалност. Сравняват го с Едгар Кейси. Скалион счита, че дейностите, които човек извършва, технологиите, от които се ползва, религията, която изповядва – всичко духовно и материално, е тясно свързано с живота на планетата: “Ние живеем в своеобразна симбиоза и Земята отговаря на нашите мисли и действия. Понякога е нужно съвсем малко енергия, за да се наруши хармонията.”
    Според Скалион животът на човечеството през първата половина на 20 в. Ще се промени коренно. Той определя периода между 1998 и 2012 г. като “време на бедствия”. Магнитните полюси променят местата си. Започва активна тектонична дейност и земята претърпява глобални промени. Те са съпроводени от нискостепенни инфразвукови излъчвания със слино въздействие върху менталното тяло на човека. Нарушава се електромагнитният му баланс. Появяват се многобройни тежки депресии и даже сериозни психически разтройства. Избухват епидемии от неизвестни заболявания. Орбитата на Луната се приближава към Земята. Човечеството започва да се развива като “лунно”, с изявено женско начало, интуиция, духовност и миролюбие.
    Наред със зловещите предсказания за стихийни бедствия има и по-оптимистични, свързани с измененията в човешкото общество. Например Скалион вижда селищата в САЩ напълно автономни, със собствени вътрешни системи за отопление и електрозахранване. Няма коли, мотори, различни апарати и устройства, хората изглеждат умиротворени, децата са щастливи. Всички се отнасят много добре с животните. Цъфтят великолепни цветя, растат непознати дървета, от които се добиват различни лекарства. Изчезнали са всички болести на ХХ в., включително СПИН и много други ужасни зарази от “периода на бедствията”. В медицината доминира цвето- и звукотерапията, много от заболяванията се лекуват с вибрации. Продължителността на живота се увеличава до 150 години. Това е време на блаженство и щастие.
    През 1996 г. Скалион създава “Карта на бъдещия свят”. В нея са включени всичките му видения за бъдещите промени на планетата. Например Африка се разделя на три неравни части като огромна буква “У” с основа Кейптаун. Морето се простира от Средиземно море до Габон, като разсича Африка от север на юг. Водите на Червено море заливат земите до Судан. Коритото на река Нил е много по-широко от настоящето. Голямото плато Гиза потъва заедно с пирамидите и Сфинкса. Потопен е и Кайро. Водата залива голяма част от Мадагаскар, а от дълбините се появяват нови острови. На север и запад от Кейптаун се формират планински масиви. Водите на индийския океан заливат части от Източна Африка.
    Глобалните изменения в САЩ започват с разцепването и потъването на части от Северо-американската платформа, което води до формирането на 150 Калифорнийски острова. Хъдзъновият залив и басейнът Фокс образуват огромно вътрешно море. Населението от Аляска и Английска Колумбия се съсредоточава в Квебек, Онтарио, Манитоба, Саскачеван и Алберта. Водите на Тихия океан заливат континента и създават нова брегова линия. Големите езера се сливат в едно със залива Свети Лаврентий, а Мисисипи, излязла от коритото си, ги свързва с Мексиканския залив. Покаченото ниво на океаните измества на много километри навътре в континента цялата източна част от щата Мен до Флорида. Възниква нова земя до западните брегове на САЩ, върху която се появяват останките от древния град Му (Златния град), някогашната столица на Лемурия, изчезнала преди 54 хил. години. Откриват се и множество документи от тази древна цивилизация, които са разчетени едва след няколко поколения. От Централна Америка остават само земите с надморска височина над 500 м., които формират отделни острови. През Ходурас и Еквадор се образува нов воден път.
    Огромни изменения настъпват в Южна Америка: изригване на вулкани, заметресения разместват земните пластове. Венецуела, Колумбия, Бразилия, Перу, Боливия, Салвадор, част от Уругвай и Фолклендските острови, Сан Паоло и Рио де Жанейро потъват. Амазонка се превръща във вътрешно море, което залива голяма част от Аржентина. Антрактида се отърсва от леда и отново става плодороден и живописен континент. Появяват се храмове и руини от древни цивилизации.
    Азия става арена на силна сеизмична активност, огромни територии от сушата потъват, образуват се острови. Потъват големи крайбрежни участъци от Берингово море до Филипините, о-в Сахалин, Курилските острови и Япония, от които остават само малки парчета земя. Залети са Тайван и голяма част от Корея. Бреговете на Китай се преместват на стотици километри навътре в континента. Индонезия и Филипините са погълнати от Тихия океан.
    Австралия и Нова Зеландия губят 25 % от териториите си, пустините се превръщат в плодородни земи. От Аделаида до езерото Ейре се оформя голямо море. От океана изплуват нови земи. Нова Зеландия се разраства. След изригването на вулкани двата острова се сливат в един континент, както е било в далечното минало.
    След тектоническите катаклизми от недрата на Атлантическия океан се издига древната Атлантида. Според Скалион останки от Атлантида се появяват край Азорските и Бахамските острови и в района на Саргасово море. Разбулва се тайната на Бермудския триъгълник. Учените откриват древните способи за използване на слънчевата енергия. Така възраждането на Атлантида стимулира съвременната наука и човечеството открива нови източници на енергия и средства за комуникации.
    Картата на Европа претърпява най-кардинални промени. Цялата Северна част на континента е залята от океанските води. От Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Франция и Великобритания остават само няколко малки острова. Потъват Ирландия и Централна Европа от Средиземно до балтийско море. Залети с океански водни маси са една трета от Испания, западните и южни части на Португалия, три четвърти от Италия: Венеция, Рим, Неапол и Генуа, Ватикана се премства в планините. От Сицилия до Сардиния се формират нови земи. Черно море залива България и Румъния. По териториите от Полша до Турция се води велика свещена война, която остава в пепелища малкото оцелели земи. Част от Западна Турция също е залята, новата й брегова линия се простира от Кипър до Истамбул. Бившият Съветски Съюз е отделен от Европа от огромна водна шир, образувана от сливането на Каспийско, Черно, Карско и Балтийско морета. Потъват Естония, Латвия и Литва (без южните и части). Почти по средата й се образува остров от част от планинската верига Урал. Потопени са Азърбейджан, Туркменистан, Узбекистан, Западен Казахстан, Белорусия, голяма част от Украйна и обширни територии от северното крайбрежие. Езерото Балхаш става огромно, Байкал заема площ колкото Великобритания. Почти непокътната остава Източна Русия. Климатът по останалите земи става по-умерен и Сибир се превръща в житницата на Европа, доколкото все още е останала.
    Многократно във виденията на Скалион зад Слънцето се появява малка сива звезда. Той вижда как нашата Слънчева система обикаля около друга оранжева звезда. Това наподобява бинарна слънчева система със сложни орбитални траектории. Но Сивата звезда е двойник на Сириус, а не на нашето Слънце. Може да бъде наблюдавана на небосвода 1800 години, след което изчезва зад Слънцето и започва нов цикъл. Сребристогълъбовият блясък на тази нова звезда на утринния небосклон е 10 пъти по-ярък от всички останали звезди и планети. Тя променя цветовете от земния спектър, а кожата на хората от всички раси добива сивкав оттенък.
    От човечеството оцеляват само тези, които имат извисен дух и могат да приемат новите високи вибрации.


    Преписано от списание "Усури"
  2. Like
    Radita reacted to Мария-София in Вегетарианството като защита на животните   
    Орлин е супер прав за избора...


    Фанатично отказвам да участвам в малтретиране на животните,които са ни роднини,като се има впредвид,
    че започваме излизане от животинска фаза.
    Фанатично отказвам да участвам в ужасяващите условия на отглеждане на животните за заколение.
    Фанатично отказвам да участвам в жестокостите и убийството им.
    Фанатично отказвам да ям трупове.
    Фанатично отказва и моя организъм да ги приема.Вече и от миризмата на трупно месо ми се повдига.
    Фанатично обичам животните,защото и те са Божии творения.
    Фанатично мое верую е,че животът на всяко живо същество е свещен и само Бог може да дава и отнема ЖИВОТ

    Смятам,че вегетарианството е подходящо за всеки, поел съзнателно по Духовния път към Бог.

  3. Like
    Radita reacted to Орлин Баев in Вегетарианството като защита на животните   
    Говорите за месото, сякаш е нещо неутрално, просто един неутрален избор. То обаче е част от тялото на същество със съзнание, памет, чувства, когниция. Аз казах по-горе, че принципна разлика дали ядеш месо от висш бозайник или от човек няма! Точно в навика ни да се отнасяме към месото в хамбургерите, в ресторантите и кухните си като неутрален и нормален продукт се корени един процеп в разбирането. Не е нормален продукт. Не е и продукт въобще - тяло на мислещо и чувстващо същество е. Някой сравнява с растителнат ахрана и казва, че и растенията ги боли и чувстват. Сигурно имат реакция, доказано е научно дори - но нивото на съзнание при растенията е далеч по-ниско от това на бозайниците. Самите ние сме от този клас животни!
  4. Like
    Radita reacted to Орлин Баев in Вегетарианството като защита на животните   
    Благодаря ти за несърденето - защото изказването ми не е насочено към теб, а е принципно!
    За психопатите - те обикновено не припарват до определените места, които споменаваш. Там няма място и пари дори за психотиците, та камо ли за психопатите. Дали можем ние да забраним - не можем, но можем да имаме мнение и свободна мисъл. Ти твърдиш, че яденето на месо може да бъде избор на нормален човек. Аз не съм сигурен в това заключение. Според мен, както писах и по-горе, възможностите са:

    - Невежество и порочен навик - в по-добрия случай
    - Природопатия. Социопатия и нарцистична характеропатия по отношение на същества с висши когнитивни функции, идентичен с човешкия емоционален живот, сложни социални структури и психологични потребности. Същества, всяко от които е личност, индивид със собствен характер и психична структура.

    месоядството успешно може да се сравни с психопатното отношение на по-силни и доминиращи социално социални звена към по-слаби такива. Например:
    - холокоста на нацистите към евреите
    - белите робовладелци към "по-низшите" черни роби
    - расовата и етническа дискриминация
    - крайният сексизъм в страните от Азия
    - крайното насилие на завоювала теротирия над друга нация
    - изтезанията по затворите и т.н.

    Отношението към животните обаче е далеч по-

    Горните примери обаче са слаби. Отношението към животните е далеч по-жестоко, нехуманно и абсурдно. Те не са стока, мили хора! те не са продукция! Вселената не ни е дала правото да ядем съседите си биологични видове. Това е наша си човешка гавра със законите на живота! Висшите бозахници са същества с изключително развити сетива - обоняние няколко хиляди пъти по-силно от това на меоядната двунога психопатна гола маймуна. Слух, зрение - десетки пъти по-силни. Интелектът се процесира на базата на получаване на сетивна информация. При животните от висш порядък процесирането на интелекта им в огромна степен е същото като при нашия вид. Емоции, при това силни и далеч по-хармонични с живота на цялото, в сравнение с вида на голата маймуна. Образно мислене идентично с дяснохемисферното човешко мислене. Имат работна памет, тоест съзнание, имат дългосрочна епизодична и семантична памет. Да, имат представа за смисъл - за добро и зло. На базата на болката и удоволствието, но и на паметта и образното си мислене. Последното резонира с вибрацията на Космоса далеч по-хармонично от мисленето на преобладаващата част от човечеството. Единственат аразлика при висшитебозайници е, че имат по-малко специализирано знаково серийно процесиране на информацията, т.н. логика. Но я имат. Едни прасета или шимпанзета или делфини успешно проследяват логични връзки, правят аналогии (има маса научни експерименти). Не говорят с думи, но имат знаков език - на тялото, жестове и движения, звуци, с които говорят и още как! А ние ги отглеждаме промишлено при пълно злоупотребяване с най-елементарните им социални, психологични и телесни нужди - и ги ядем... ! За човек с разтворен духовен разум няма нужда от позоваване на екологичните щети, на проблема с водата, зърното, замърсяването и т.н. От това имат нужда хората със спящи съзнания. Перспективата на погледа към отношението ни към братята ни животни може да бъде от позицията на сърдечната(духовна), емоционална и социална интелигентност. Погледнато от такава перспектива, ставащото е грозен кошмар! Никога досега в човешката история не са се отглеждали така брутално (промишлено), в такава депривация от елементарни нужди и до такава степен с нечовешко отношение към тях животни в толкова масов мащаб и огромно количество! Планета кланица! Планета касапница! Психопатна планета, руководена от психопатните разбирания на един съмнително разумен вид. Доколко сме разумни можем да съдим по делата си!

    Какво представляват нарцистичната и асоциална характеропатия (личностови разстройства)? Ето:

    Диссоциално личностово разстройство (социопатия)

    Характеризира се с :
    (1) грубо безразличие към чувствата на другите - вижте кадри от филми ма отношението ни към животните в заводите за отглеждането им като продукция и при насилственото отнемане на живота им;

    (2) изразена и постоянна безотговорност и игнориране на социалните норми, права и задължения - животнит еимат сложни социални структури, определяни от висшите им когнитивни функции, почти неразличаващи се от тези на човека в много аспекти. Те обаче са наблъсквани с хиляди, изолирани, депривирани психично, емоционално и когнитивно, малтретирани и ...ядени. Боже господи, ще дойде ден, когато ще кажем - тези извратени същества, които ядяха събратята си ние ли бяхме? Яденето на висши бозайници се вписва по всички морални критерии в границите на канибализма!

    (3) невъзможност за поддържане на трайни взаимоотношения, въпреки че няма затруднения в установяването им; - кой ни дав аправо да отнемаме правото на висше същество да изживее жизнения си цикъл, прекъсвайки го брутално десетки пъти по-рано от природно определеното? Никой - сами си даваме това касапско варварско право!

    (4) крайно ниска поносимост на фрустрация и нисък праг на отключване на агресивни реакции , вкл. и физическо насилие - дали прилагаме физическо насилие над животните? Първо, ядем ги - само по себе си това е варварщина. Самото ни отношение към тях като към стока и продукция е насилие против собствената ни човещина и след това към самите естествено дадените от природат аправа на самите животни. А как ги отглеждаме - вижте филма "земляни", а и не само. Разходете се до местната кланица. А след това си купете пържола и си хапнете - бон апети! А как ги убиваме - сякаш са скупчване от кожа, месо, органи и кръв, които ще изпием и изядем, с пълно игнориране на огромната болка, която причиняваме и когнитивен и антихуманен дисонанс, които ехтят в земната атмосфера!

    (5) неспособност за изживяване на вина и за извличане на поука от миналия опит - именно, ядем си животните и дори вина нямаме. Защото връзката ни с природата, с Вселената, с човещината в нас е доста прекъсната, прерязама от характеропатията ни.

    (6) изразена склонност да се обвиняват другите или да се измислят правдоподобни обяснения за проявите, довели лицето до конфликт с обществото. - ето, оправдаваме се ако щеш с белтъчините в месото или с това, че в някаква жалка еврейска книга пишело, че някой си скапан персонаж видите ли, психопатно там някъде от небенцето, разрешил на голите маймуни да изтезават и се гаврят с по-малките си братя, животните. Че ида ги ядат. Говоря за прословутата библия, смес от еврейско родословие и сбор от шумерски и египетски митове, базирани на стрологична символика, предназначени за политическа манипулация. Ако ще е до белтъчините, да почнем да се ядем едни други - разликата качествено и принципно е никаква!

    Нарцистично личностово разстройство

    - Човек е дълбоко убеден, че неговата личност и живот са най-важните в цялата вселена. Егоцентризъм - кой е казал, че имаме право да се гаврим с животните по наистина психопатни начини? Единствено собствените ни психопатични отклонения, не и Вселената, не и човешкото в сърцата ни!

    - Склонност към импулсивност и агресия, когато нарцисизмът не е задоволяван. Пълна незаинтересованост и липса на емпатия към всичко незасягащо собствената личност - пълна липса на емпатия, съпреживяване, способност за сприятеляване ирезониране с живота на различни нива, проявен в друг човек или в друг бозайник или дори във флоралния живот.

    - Такъв човек може да включи в рамките на нарцисизма си своето семейство или служебен колектив, дори държавата си. Липса на глобална визия и естествено чувство за общност и колективизъм - а животните са просто земляни, част от земния ни социален организъм, от колектива ни на земляни! Каква болка причиняваме, колко кръв леем ежесекундно...

    Не обвинявам, просто виждам ясно ситуацията през очите и на логиката, но и на по-цялостния си сърдечен разум. Аз самия бях до преди две години месоядец. Много добри хора наоколо ми са месоядци. В огромна степен трупоядството и по този начин участието в грозната верига от психопатия зад него се дължи просто на невежество и навик! Сега вс еповече започваме да знаем как стоят реалиите около грозните факти на мършоядството. Затова вс еповече хора правят съзнателен избор на вегетарианско хранене! някои н его правят, просто защото ги мързи да променят навика си. някои обаче поради гореизброените нелицеприятни психични причини. Не смятам, че един информиран избор за мършоядство, при познаване на фактите зад него, може да бъде направен от истински човечен и съзнателен човек! Масовото разпространение на този канибализъм и сугестираното от грозната месна индустрия стадно мислене за нуждата от него не го извинява, напротив!

    За екологичните щети е писано доста. За изначално веганската ни или всеядна биологична структура също е писано...

    С горните размисли излагам мнение, което идва от ... сърцето ми! Никого не ангажирам с него!

    Бъдете здрави и щастливи!

    Орлин Баев, човек
  5. Like
    Radita reacted to Аврора in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Това е линк към филма "Аерозолни престъпления". Тук филма е с превод на български:
    http://www.pokayanie.info/otrova.html
  6. Like
    Radita got a reaction from Дъгата in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Нормално е да си песимист в тази ситуация,но все пак това е нещо мащабно,случва се в цял свят и когато масата от "виждащите" го достигне критичната си точка ,може да се случат и чудеса,в смисъл прекратяване на пръсканията Поне аз на това се надявам,все пак моите деца (живот и здраве) ще останат след мен и ще дишат....Важното е да не си затваряме очите,дори и нищо да не стане ,поне си опитал...
  7. Like
    Radita got a reaction from Дъгата in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Да ,това е точно така,затова пуснах темата !
    Хора и това е част от пробуждането ,пръскането с тежки метали пречи на мозъчните функции-концентрация,правилно мислене и др. И аз незнам как ще се справим с този проблем,но заедно ще измислим нещо
    Ето тук са описани и някои видове странични реакции от натравяне- http://chm.moew.government.bg/SLM/files/6-Lecture_agr6.pdf
  8. Like
    Radita got a reaction from Дъгата in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Ето нещо интересно от групата на Фейсбук Разкриване или гавра?
  9. Like
    Radita got a reaction from Дъгата in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Аз мислех ,че точно тук темата ще е на място,изглежда никой не се интересува за здравето си...,но може би ,това е следствие на Chemtreils,Ваксини и наблъскана с Е-мулгатори и др. отрови ,храна и т.н.
  10. Like
    Radita got a reaction from Лъчезарна in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Нормално е да си песимист в тази ситуация,но все пак това е нещо мащабно,случва се в цял свят и когато масата от "виждащите" го достигне критичната си точка ,може да се случат и чудеса,в смисъл прекратяване на пръсканията Поне аз на това се надявам,все пак моите деца (живот и здраве) ще останат след мен и ще дишат....Важното е да не си затваряме очите,дори и нищо да не стане ,поне си опитал...
  11. Like
    Radita reacted to Лъчезарна in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Radita, химик съм и много добре знам как неправилното използване на химичните вещества вреди на здравето. Вредят големи групи и органични, и неорганични съединения, а и част от простите вещества. Изобщо с таза част от науката шега не бива. (Със същата сила важи и за клонове от физиката, биологията...)

    Но какво ми прави впечатление... Управляващите са винаги зависими от различни групировки. И е естествено да бъдат прикрити, мимикирани или - изобщо не споменавани проблемите със замърсяването.

    Наскоро отново се заговори за "търговията с квотите за вредни газове". Търговия с квоти... Звучи абсурдно. Там където е чисто - да го замърсим. Цялата комерсализация на екологията е нещо кошмарно. Плаща се, за да се прикрият замърсявания. Плаща се, за да се намалят ПДК на каквито и да е замърсители. Вливат се инвестиции за намаляване отделянето на емисии вредни вещества, а всъщност се перат пари...

    Вярно е, че човек трябва да се надява... Но тук съм песимист. Освен, ако не се промени мисленето на хората, които стоят по върховете. А как то ще се промени, когато желанието за власт е водещо...

    Извинявам се за песимизма си. Но съм се сблъсквала с част от проблемите, които цитирах по-горе. Трагично е!

  12. Like
    Radita got a reaction from Лъчезарна in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Да ,това е точно така,затова пуснах темата !
    Хора и това е част от пробуждането ,пръскането с тежки метали пречи на мозъчните функции-концентрация,правилно мислене и др. И аз незнам как ще се справим с този проблем,но заедно ще измислим нещо
    Ето тук са описани и някои видове странични реакции от натравяне- http://chm.moew.government.bg/SLM/files/6-Lecture_agr6.pdf
  13. Like
    Radita reacted to Аврора in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    За да има идеи за това как да се справяме с това трябва повече хора да видят и да повярват, че това не са просто следи от самолети, а че си ни обгазяват сериозно. Тогава ще доидат и идеите за това как да се предпазваме и как да се преборим с проблема. Виждам че тук в този форум хората се интересуват как да живеят чист във физическо и духовно отношение живот. За съжаление след като ни напръскат отгоре и ни отровят въздуха, водата, храната ефекта от опитите ни да сме физически и психически здрави намалява. Отделно тези пръскания влияят и на мисленето ни.
  14. Like
    Radita reacted to Teemu in За връзката между възпитанието на децата и преброяване 2011   
    Разбирам добрите намерения, но за въпросното преброяване имам много неприятно чувство, той е и толкова естествено, че не мога да го обясня - не мога да разбера как в този форум, като знаем целите и насочеността му, може да се говори за полза от мероприятие, което аз поне лично свързвам с неща като контрол, принудителност, разделение, пилеене на пари (при положение, че данните ги има в общините), принизяване на индивида... Аз ли съм сбъркам или?
  15. Like
    Radita reacted to Лъчезарна in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Заразяват ни с рак чрез аерозолни пръскания от самолети!



    "Внимание! Това, не са следи от изгоряло самолетно гориво! Много е важно да знаем да различаваме кой самолет оставя нормална следа от изгоряло самолетно гориво и кой оставя химическа следа от аерозолни химикали, които след известно време се разстилат по небето. Когато химическите следи са много и са една до друга (често пъти се пресичат), след време образуват плътна завеса по небето, скривайки слънцето и причинявайки редица други негативни ефекти върху природата. Нормалната следа от летящ самолет е къса след самолета и изчезва бързо в пространството.
    Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето – на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам.

    Свинският грип

    Фактите и доказателствата сочат, че изкуственото разпространение на вируси и бактерии чрез ВАКСИНИТЕ, е било рутинна практика на световния елит дълго още преди да избухне 1-та световна война. Колко хора, например, знаят за така нареченото „Голямо свинско фиаско“ от 1976 г., когато над 500 души умират следствие на масово проведените ваксинации срещу свински грип, а други десетки хиляди тежко се разболяват и парализират? От тези 500 смъртни случаи правителството официално признава само 25 (чак да се чуди човек как се е случил подобен прецедент), а от тежко болните – само 500!
    В крайна сметка се оказва, че пандемия от свински грип изобщо не е имало! Оказва се, че това е бил поредният биологичен експеримент върху човечеството!"
  16. Like
    Radita reacted to Nickelangello in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/23/chem-trails-nad-bylgariia.609760?&utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=addtoany
  17. Like
    Radita got a reaction from Ани in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Аз мислех ,че точно тук темата ще е на място,изглежда никой не се интересува за здравето си...,но може би ,това е следствие на Chemtreils,Ваксини и наблъскана с Е-мулгатори и др. отрови ,храна и т.н.
  18. Like
    Radita got a reaction from pavli82 in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Аз мислех ,че точно тук темата ще е на място,изглежда никой не се интересува за здравето си...,но може би ,това е следствие на Chemtreils,Ваксини и наблъскана с Е-мулгатори и др. отрови ,храна и т.н.
  19. Like
    Radita got a reaction from Nickelangello in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Ако има такава тема,моля тази да бъде изтрита!
    Темата е много важна,тя засяга не само природата ,но и нашето здраве!
    Напоследък започнаха да ни пръскат страшно много,но никой не обръща внимание,ето няколко линка:
    Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?
    Chemtrails - Интервю с Розалинд Питърсън
    Аерозолни престъпления
    С какво за Бога пръскат
    Има още много по темата.
  20. Like
    Radita reacted to Ани in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Май почти никой не чете тази тема? А и другите от екологията? Темата е отворена на 28.01.11г. и има само около 60 посещения + 3 поста по нея. За сравнение темата „Болни от липса на воля“ в себепознанието – има 237 посещения + 13 поста, а е отворена на 29.01.11г.

    Защо не се пише по тази тема? Защо са ни интересни повече въпросите за воля, его, себепознание... И те са важни, но нима не ви вълнува истината свързана Кемтрейлс? Дори 1/100 да е вярно, то това ... хич не е приятно (меко казано).

    Някои предпочитат да си зариват главата в пясъка, да медитират върху пъпа си, но да не виждат истината. Или да не се замислят върху тези неща. Хубаво е човек да се стреми към себепознание, да има за цел промяна на собственото си съзнание. Но е добре все пак да се оглеждаме и извън нас. Будността има много измерения.

    Всъщност какво представляват Chemtrails (Кемтрейлс, „химически следи“)? В руската статия на Уикипедията, теорията, че тези следи са от разпръскване на отровни вещества с някаква цел, се окачествява като градска легенда. Според руските автори, има си разумно обяснение. И то е, че кондензационните следи оставяни от самолетите не изчезват веднага понякога поради температурата и влажността на въздуха. В много райони въздухът е замърсен от промишлени отпадъци и при определено направление на вятъра, тези отпадъци могат да паднат над града. Колкото до успоредността на следите – самолетите се движат в коридор от 10 километра широчина. От тук и вероятността да се виждат успоредни следи понякога.

    Това разумно обяснение трещи от всякъде по отношение на логиката и си личи, че е съшито с бели конци. Първо не мога да си обясня защо се увеличи броят на летящите самолети, които са на много голяма височина и оставят след себе си следа, която постепенно се превръща в облак. Всеки път ли времето има пръст в този ефект? И какво общо имат промишлените отпадъци в случая. Те са си отделна беля, но да се оправдаваме всеки път с тях... Как да си обясним, че в райони, които се водят екологично чисти, изведнъж се забелязва замърсяване? Обикновено след подобни следи в небето? А и трасетата оставени от тези самолети не винаги са успоредни. Много често образуват мрежа.



    Тъй като съм от по-старото поколение, то ще си позволя да направя едно сравнение с Чернобил. Тогава (26 април, 1986г.), българското население известно време беше държано в неведение. Ако някой се обадеше, обявяваха го за луд, провокатор и т.н. Последиците ги знаете, а ако не ги знаете – потърсете ги в Гугъла. Сега се наблюдава същото.

    Не съм много склонна към теориите за разните конспирации, но в случая просто не мога да си обясня това явление. Не харесвам преувеличаването, но и омаловажаването на някои неща също не мога да приема. Затова си позволих да припомня Чернобил. В България опасността от неговата радиация беше омаловажена. Умишлено! Не се взеха веднага мерки, както направиха другите страни в Европа, включително и бившите комунистически. И се оказа след това, че макар и по-малко засегнати, ние бяхме много повече пострадали. И сега продължават последствията от глупавото или престъпно поведение на тогавашните ни управляващи.

    Много ми се иска това с Кемтрейлс наистина да е градска легенда...
  21. Like
    Radita got a reaction from Ани in Химически пръскания,маркери,следи.......   
    Ако има такава тема,моля тази да бъде изтрита!
    Темата е много важна,тя засяга не само природата ,но и нашето здраве!
    Напоследък започнаха да ни пръскат страшно много,но никой не обръща внимание,ето няколко линка:
    Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?
    Chemtrails - Интервю с Розалинд Питърсън
    Аерозолни престъпления
    С какво за Бога пръскат
    Има още много по темата.
  22. Like
    Radita got a reaction from Донка in Първи стъпки във вегетарианството - моля за съвет   
    Според мен е възможно,да са се засилили вкусовите и обонятелните сетива и от там усещаш по-добре храната ....и започваш да испитваш глад заради "новата по-вкусна храна"
    След изчистване на токсичните отпадъци от месото,организма става по-чувствителен и оссезателен
  23. Like
    Radita got a reaction from Vespertine in НЛО   
    Ами има, ООН от вчера даже си имат официално назначен дипломат "контактъор" за извънземни !
  24. Like
    Radita reacted to Диляна Колева in България. Ще я бъде ли?   
    А всъщност ........ защо правите сравнения- България ....и .... неБългария.
    България никога няма да бъде Германия и не е нужно да се стреми, защото ще изгуби идентичността си.
    А я да сравним България и .... Индия, например или може би Албания, или да речем Македония!!!???
    Всяка държава е различна, като хората, които живеят в нея и това прави уникални народите.
    Аз не искам да приличаме на Англия, Германия, Австрия, САЩ. Аз искам да живея в България с българите, ако исках друга държава, щях да отида да живея там.
    България няма нужда от сравнения, както хората нямата нужда да се сравняват по между си.
    България си се слави с бай Ганьовщината, както Германия с кобилестите жени, Полша с пияндетата( за първи път там видях толкова много силно пияни хора по улиците), Англия с консерватизма си и т.н. и т.н.

    А що се отнася до учителите....да П.Дънов е българин, но не е нужно да си в България, за да четеш неговата литература, както не е нужно да си в Индия за да се запознаеш с писанията на Буда и се в този ред на мисли...... всяка държава ще я бъде по начина по който хората я подредят. Щом не сме си изчистили къщата ще си дишаме праха и какво от това..... има стерилни хора има и чергари, всеки живее така както е намерил за добре, явно за момента толкова можем, толкова правим .......
×
×
  • Добави...