Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Злинчо

Участници
 • Общо Съдържание

  242
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  2

Злинчо last won the day on Май 27 2010

Злинчо had the most liked content!

За Злинчо

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София, център
 • Интереси
  музика, цигулки, зелена техника, др.

Последни Посещения

18140 посещения на профила
 1. Злинчо

  Живот в лъжа

  истина е единственото,което имаме, другото просто е лъжа. но доколко наистина всеки от нас е готов да схване? тази единствена истина??? според мен опира до чистотата на сърцето. ние растем, нашето сърце е един кристал, който се формира и се чисти от различни включвания, както казват. чисти се, расте, чисти се, расте.... понякога наистина е невъзможно и дори жестоко да зашлевиш истината в лицето на хората които,все още виждат само факти.(истина=факти ,според обществените порядки,а дали е така? - сърцето ще ни каже ) Браво, приятели,наистина добра и важна дискусия отворихте!
 2. Злинчо

  Живот в лъжа

  Браво. много важна тема, според мен. защото напоследък се измъчвам от всички лъжи които съм принудена да изговоря от чиста мекушавост, ще започна от добро утро - ето защо казвам принудена, да мълча се счита за неуважение. може би наистина трябва да спра да правя компромиси, пък да става каквото ще!(не само за доброто утро) една приятелка ми каза скоро такъв един израз :"Для компании цьiган согласился повешится"
 3. Злинчо

  Цигулка за деца

  Аля! Благодаря ти! радваш сърцето и душата ми, че аз нямам време да работя на тази нива ... или само се оправдавам искам само да направя един немного успешен опит за цитат на Учителя, но ми е много любимо: Петата раса донесе цигулката, а шестата ще свири на нея! пожелавам на всички да настроим добре цигулките си!
 4. Злинчо

  Музикални поздрави - 5

  Поздрав за Чебурашка и нейното добро коте-моте
 5. Злинчо

  Забавно

  повтарям се, но много ми се иска да ви поздравя с моите любими: http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhgNEk и http://www.youtube.com/watch?v=ZapOr6x7Xmc&feature=related
 6. Злинчо

  Забавно

  Прекрасно си , Елфче! ))))))
 7. Злинчо

  Музикални поздрави - 4

  Поздрав, Приятели! простете,че се мяркам рядко, особено Елфче-извини ме! Поздрави!!! и
 8. Злинчо

  Цигулка за деца

  Аля! златна си! в последно време трудно се докопвам до някой компютър, и то за половин час, но виждам, че ти поддържаш огъня! много ти Благодаря!
 9. Благодаря ви ,Приятели! излиза,че не само аз се измъчвам и споря с близките си по този въпрос. много полезна тема. Благодаря, Диана! Поздрави!!!
 10. Привет! никога не съм считала комарите за неприятност. като дете,а дори и сега недоумявам чисто физически факта-как може човек да се смущава от дребни гадинки,които си пъплят по Божиите пътечки? и не съм имала проблем с комари...досега?! оказа се,че ухапванията точно ,когато играя са неусетни, но впоследствие се образуваха непрекъснато сериозни отоци. явно имам да научавам други неща. докато играя не е проблем, но аз искам да свиря, а тогава просто спирам, изгонвам комара и догонвам другите. въпросът е - какво ще стане,ако всички се догонват по-сериозен проблем в концентрацията за мен в началото представляваха хората,които изчакват края на дадено упражнение за да се включат в кръга. дори и да са ми познати, аз се притеснявах от "критичният им поглед", роден , разбира се в моето съзнание. изведнъж ми хрумна нещо, което много разсмя сестра ми: представях си тези хора като дървета и изведнъж ме обхващаше много благо усещане. сега не се разсейвам по такива поводи, но забелязвам, че винаги "излиза" нещо ново )) Поздрави!
 11. Злинчо

  Цигулка за деца

  аз... нещо започвам да се превръщам в ходеща реклама на Перлман, усещам но... последно: http://www.youtube.com/watch?v=amS4IZfA_tc&feature=related честно казано ми се ще в някаква такава хипотетична ситуация,в която аз задавам на Перлман разни полуграмотни въпроси и той ми отговаря търпеливо , да го попитам с какви мисли е свирил гами, да речем !
 12. Злинчо

  Цигулка за деца

  Колко сърце и мисъл влага Уляна!
 13. Злинчо

  Забавно

  бравос бе! добре поддържате темата! пари,пари! "злинке",а! така значи! много ми е мъчно за вас, но не мога да се докопам за повече от половин един час до компютъра (за сега) ) Пращам ви цели чувалища с късмет усмивки,здраве и много,много Любов,Приятели мои!
 14. ей,Елфче! изпревари ме! знаех си,че е тази песен, но заглавието на песента и на изпълнителката са много завъртяни и не можах да ги открия с директно търсене
×