Jump to content
Порталът към съзнателен живот

aia

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

2 Следващи

За aia

  • Рожден Ден 24.07.1973

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

3745 посещения на профила

aia's Achievements

  1. Все пак: http://fitnesinstruktor.com/ Дано не се счете за раклама. В сайта има много безплатни упражнения за хора в различна физическа форма.
  2. Здравей! От личен опит - ако правиш контакт с терепавет по скайп е хубаво да е възможно най-близо до живия контакт, т.е. освен аудио да има и визуална връзка. Избягват се много недоразумения, а визуалния контакт може да даде много и повече информация за теб и проблема ти заедно с думите или въпреки тях. Успех!
  3. Електронно списание „Сборище на трубадури“ и семейство Мелконян, за трета поредна година, обявяват конкурс за кратък фантастичен разказ по повод годишнина от рождението на Агоп Мелконян. Повече: http://trubadurs.com/2014/02/04/konkurs-za-razkaz-agop-melkonjan-2014/
  4. Не ме разбрахте, просто питах как така човек да се научи да обича без да е във връзка?
  5. Как човек се учи да обича, нали като се опитва да го прави на практика, теория на обичането няма - просто другият трябва да знае, че имаш някакъв проблем, нали, и да разбира?
  6. Да, тя ми спомена за някакъв Портал Здраве, но аз търсих и не открих подобно нещо - вероятно не е разбрала добре. Много благодаря, сега ще погледна темата!
  7. Здравейте! Майка ме помоли да попитам - имало организирана някаква екскурзия в Странджа на 19, 20 и 21 юли от Бялото братство. Не знам нищо повече. Възможно е да е от някоя от местните организации - живея в Габрово. Някой, ако знае нещо да ли би ми дал някакви координати - тел. или имейл за връзка. Благодаря! Поздрави, Преслава
  8. Здравейте! Чета от време на време тук, без да влизам като потребител. Д-р Първанов, благодаря задочно за начина, по който говорите за нещата и за съветите, които давате - полезни са не само за конкретните хора.
×
×
  • Добави...