Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Синьозелена

Участници
  • Общо Съдържание

    59
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Синьозелена's Achievements

  1. Здравейте, съфорумци! Желая ви благотворно житуване и през тази година! Аз започнах в четвъртък и днес ми е пети ден. Чувствам се добре и става все по-добре :-)
  2. Здравейте, ценители на житото! Радвам се, че отново дойде време за посещение на Лечебницата на Природата. Пожелавам на всички нейни посетители, както и на себе си, пречистването, яснотата, вдъхновението и силата, от която всеки се нуждае по пътя на своето израстване. Любов, Светлина, Мир и Радост!
  3. Благодаря ти, Розалина, за вдъхновяващите думи! Аз започнах поста днес след обед - нова опитност - понеже сутринта организирах с учениците си международна закуска и сметнах за неуместно да не опитам от чудесиите, които бяха приготвили с голямо старание. Пожелавам на всички житуващи разумно прилагане на поста "за балансиране, хармонизиране и установяване на дълбока вътрешна връзка с духовната ни и най-чиста същност .. ." Да посрещнем Пролетта пречистени и облагородени.
  4. Здравейте, житни съфорумци :-) Аз започнах днес (19.02.14) и се чувствам добре. Радвам се, че отново дойде време за житен режим и че го провеждаме заедно. Желая на всички нас просвета и обнова. Любов, Светлина, Мир и Радост
  5. Благодаря за статията, тъкмо навреме ме огря
  6. Ммм, чудесна медитация! Благодаря от сърце
  7. Чудно хубав ден на всички житуващи и нежитуващи! Тук е слънчево и топло, небето е наситено синьо и няма нито едно облаче, Слънцето пее и птиците му пригласят с влюбени песни. Моята Душа също пее, къпе се в светлина и благодари. Животът е прекрасен!
  8. Здравейте, житуващи При мен този режим върви много леко и приятно. Новото е, че не усещам познатото от по-рано влечение към меда и лимоните, усещам едно меко и топло спокойствие, вътрешна тишина, през първите дни известна интровертност и разсеяност. Надигнаха се доста пластове на страхове и съмнения, за които не бях подозирала, че се гнездят в мен и се радвам, че си отиват. През първите дни даже чувствах известна вина за тези мрачни мисли, които се раздвижиха, защото си мислех, че уж се пречиствам, а усещането е, сякаш съм "замърсена". Но на 4-ия ден (вчера, събота) небето се изчисти, Слънцето се усмихна, аз също му се усмихнах с ей такааава усмивка (тук няма такова смайлче да покажа) и ми светна, че и това чувство на вина е от старите лепкави пластове. Така вместо да се укорявам, започнах при всеки уловен страх, при всяка чута негативна мисъл да си повтарям: "Благодаря за пречистването, хайде и това да освободя, и това да си отиде!" Представям си, как в мен се влива нова светлина, нова жизнена сила, как прониква в клетките на цялото ми същество - и в духовните, и във физическите ми клетки - и изхвърля от тях всички ненужни неща, а клетките засияват и разцъфват като цветя. Днес отново грее Слънце и се чувствам още по-добре. Такава благодат е житният режим! Искам да споделя с вас и две чудни молитви на Учителя от "Молитвена Хранилница", които много обичам и вярвам, че ми помагат: Молитва за духовно и физическо здраве Боже, силни и крепки лекар над всички лекари, носител на всяко разположение и бодрост, ела и заживей в мен и ме очисти от всяка нечистота. Измий ме от всяко зловредно влияние на лошите и пакостливи духове, като ми дадеш здраве и неподатлив за спънка дух. Направи от тялото ми Твой храм и от душата ми създай скъпоценна съкровищница на Твоите заповеди и добродетели. Като изтръгнеш всяко зловонно петно от душата ми и заличиш досегашните ми грехове и постъпки, разпростри над мене Твоята чудотворна благодат и животворна сила, като ми дадеш здраве и неподатлив за спънки и умора дух. Далеч отстрани от мен всяко вредно желание, всяка мрачна мисъл, казана от нашия противник, защото Ти си, Боже, силният и крепкият лекар над всички лекари - най-вещ и на-могъщ. Амин Молитва за лекуване Господи, Ти си източникът на живота. Изпрати в мен животворната Си сила - Духа, да ми излекува ума, сърцето, духа, душата, волята и тялото. Да ме излекува от всички психически и физически болести и страдания. Да ме дари със здраве, сила и живот, с младост и красота и да развие в мен дарби и способности, за да мога да живея, да се уча и да Ти служа. Амин Да сте живи, здрави и щастливи всички
  9. Здравейте, съжитници :-) И аз се присъединявам от утре, 27. февруари, към житуването. Пожелавам на всички леко и хармонично пречистване, радостно обновяване, Любов, Мир и Вдъхновение за работа и живот! Да сме живи и здрави, щастливи, в мир със себе си и с всички наши ближни.
  10. Благодаря на Nicki за качените мигове от концерта! Чувствам се озарена и окрилена даже от това кратко докосване до живата магия на Музиката и Светлината! Светъл ден, Любов, Мир и Радост на всички
  11. Сърдечно благодаря за поканата за концерта, изпратена по електронната поща! Не можах да присъствам, но мисълта за събитието ме вдъхновява цяла седмица. Подкрепям идеята за качване на видео-запис от концерта, дано да е възможно! Желая всичко добро!
  12. И аз ти желая успех. Мисля, че си на прав път и твоето вътрешно Себе те води като пътеводна звезда към хората и ситуациите, които са необходими за твоето израстване. Даже фактът, че търсиш и осъзнаваш, сочи, че се движиш напред. Подобно на katjadim съм на мнение, че промяната се състои в себеприемане и Любов към себе си, както към светлите, така и към тъмните страни. Тогава започват да се отварят нови, неподозирани врати. Всичко добро и успех по избрания път!
×
×
  • Добави...