Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мария-София

Участници
 • Общо Съдържание

  2020
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  26

Мария-София last won the day on Декември 1 2017

Мария-София had the most liked content!

За Мария-София

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  Учителя
  Антропософия
  хомеопатия
  езотерика
  лечение с прана

Последни Посещения

27138 посещения на профила
 1. Здравейте , имам 6 годишен Санбернар с Ото хематом  /от една седмица / дали може да ми помогнете за лечението му . 

  Очаквам с нетърпение вашият отговор

 2. Виждам ,че практикувате хомеопатия .Искам да Ви попитам понеже е прилагам в момента на моето куче което е на 9 години и му откриха тумор в синусите . Казаха ,че е голям и не става с операция и химиотерапия. Свързах се с доктор Дюлгерски от Софиия , той практикува и ми изписа лечебни гъби и хомопатично от две седмици ги пие . Искам да помоля и вас за мнение. Благодаря Ви предварително.

 3. Здравейте, бихте ли ме насочили към добър класически хомеопат. Имам куче на три години и половина и бих искала да го лекувам с хомеопатия. Става въпрос за възпалена анална жлеза, кашлица и поведенчески проблеми! Благодаря предварително!

 4. Изписвайте си номера внимателно и вярно,в момента опитвам да се свържа и се оказва,че не мога.
 5. Мария-София

  Карцинозин

  За да се коментира случая,трябва да се знае повече за детето.Моят съвет е да си намерите истински класически хомеопат.
 6. Моля всички,които имат нужда,пишете ми на ЛС с тел. за връзка,това е най-бързия начин да се свържем.
 7. Хомеопатията може да се справи с разсейките,да ги предотврати.Пишете ми на лични,с тел. за връзка
 8. Гъбичките показват спад на жизнената сила/имунитет.Необходим е цялостен преглед-хомеопатично интервю.Хомеопатията се занимава с причините за проблема,които се изясняват при прегледа.
 9. Мария-София

  Учителя и Щайнер

  За всички,които се интересуват и от антропософия,тук са лекциите на Димитър Мангуров от сбирките на група "Духът на Истината" Варна https://www.youtube.com/channel/UC9MWFmlv0-8t1SPRiKBiHdQ Горещо препоръчвам.Импулсите са обединени,много са актуални нещата.
 10. Мария-София

  Хомеопатична Детокс Терапия

  ХДТ е детокс - баланс метод.Абсолютно по правилата на Класическата хомеопатия, Методът е ценен с това,че се работи едновременно на всички нива в организма -конституция,миазъм и оплаквания и при всеки един случай може да се каже необходимото време в месеци за излекуване,при положение,че пациентът е редовен.Ще ви разкажа няколко мои фрапиращи случая,за да видите как работи: 1.Хашимото при мъж-За 3 месеца лечение с HDT всички хормони бяха в норма.Очакваше го прием на хормони цял живот и ниско качество на живот. 2.Псориазис по цялото лице и на места по тялото-3 месеца,детокс на съответния токсин плюс баланс на червата. 3.Пародонтоза,достигнала костта-за 2.5 мес.ситуацията е вдигнати венци,има само няколко леко оголени шийки на зъби все още..Лечението продължава. За Предменструален синдром ПМС и нередовен цикъл няма да разказвам,те са ежедневие,веднага се повлияват.
 11. Вече имаме прекрасни резултати на Хашимото,както и въобще хипофункции на щитовидната жлеза по HDT метод ,практикуваме го около 50 хомеопата за цяла България.
 12. При спешна нужда от помощ ми пишете на лични и напишете тел. за връзка с вас,това е най-бързият и сигурен начин да се чуем.
 13. Преди две години исках от Вас консултация за куче с епилепсия.За съжаление след един от припадаците не дойде повече в съзнание и не бях влизала в портала.Сега отново имам проблем само, че с голям котарак.Голям защото тежи 10кг. и е на 12г.Преди три дена започна да рови често , но не можеше да се изпишка.Ветеринаря му слага катетър и каза, че има камъни тръгнали по уретрата.Засега е оптушен е трябва да яде лечебна храна.Котарака е кастриран преди 11 години.Живеем в къща и не стои изцяло затворен, но и не обикаля улиците.Влиза само в съседите.Досега е хранен предимно с варени пилешки глави и малко гранули за кастрирани котки на Matise.Обича да доминира над другите коткии и  става много нервен когато е гладен.

  1. Мария-София

   Мария-София

   Обадете ми се на тел.0885699855

 14. Преди две години исках от Вас консултация за куче с епилепсия.За съжаление след един от припадаците не дойде повече в съзнание и не бях влизала в портала.Сега отново имам проблем само, че с голям котарак.Голям защото тежи 10кг. и е на 12г.Преди три дена започна да рови често , но не можеше да се изпишка.Ветеринаря му слага катетър и каза, че има камъни тръгнали по уретрата.Засега е оптушен е трябва да яде лечебна храна.Котарака е кастриран преди 11 години.Живеем в къща и не стои изцяло затворен, но и не обикаля улиците.Влиза само в съседите.Досега е хранен предимно с варени пилешки глави и малко гранули за кастрирани котки на Matise.Обича да доминира над другите коткии и  става много нервен когато е гладен.

×