Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мария-София

Участници
  • Общо Съдържание

    2020
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    26

Репутация Активност

  1. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Лекува ли се дископатия с глад   
    Вместо гладолечение защо не пробвате житен режим?Прочетете темите за житния режим във форума.Много по-добър е от гладолечението .Казвам го от опит,практикувам и двете.Ако в храната ви влизат месо и млечни,препоръчвам ви като режим на хранене /не диета и глад/ ЗОНАТА на Бари Сиърс.Изключителен ефект при всякакви заболявания,дори тумори в мозъка /пак опит/.Промяната в храненето и храната,визирам приемането на жива храна/предимно непреработена-сурова/, плюс Класическа Хомеопатия правят чудеса.Също анализирайте ситуацията в живота си,отношението ви към нея,начина по който я приемате,се соматизира в тялото под формата на болка.
  2. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Разликата между его и душа   
    Учението на Буда.Осемстепенния път,Рудолф Щайнер
    http://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=64



  3. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Его заблуди и методи за отклоняване   
    Господ не ни е изпратил на земята да ставаме милионери, майки и бащи, свещеници и проповедници. Той ни е изпратил на земята да бъдем ученици на великото Божествено учение да се научим да живеем правилно.
    Беседа от Учителя, държана на 29-ти февруари, 1920 г. София. Взето от „http://www.beinsadouno.com/wiki/index.php/%D0%A9%D0%BE_%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0_%D0%94%D1%83%D1%85%D1%8A%D1%82“.
  4. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Проблеми с развитието на теми от форума   
    Когато някога влязох в този форум точно това ми хареса,че имаше най-различни мнения,което предполагаше оглеждане на нещата от всякъде.Всеки има собствен Път и той е верен за самия него.Почерпила съм много вдъхновение от различни потребители.Темите зациклят,когато има много спам.И съм съгласна,че спама трябва да се чисти.Малко хора пишат,но много четат.И те влизат за да намерят информация и гледни точки,а не спорове от типа Кой е по по най....
  5. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Учителя и Щайнер   
    За мен Учителя и Рудолф Щайнер са като двете страни на една монета,може би е по-точно да се каже Истина.
    Рудолф Щайнер изнася окултните и езотерични знания като Духовната наука в беседи много години.
    Той е от великите посветени,които имат директен достъп до Акаша.
    Четейки Щайнер,започнах да разбирам много по-добре Учителя и в дълбочина.
    Чела съм,че когато Учителя си заминава от този свят,в стаята му са намерени само няколко книги на Р.Щайнер.
    Има няколко антропософи,които правят жив мост между двамата като Част от Христовия импулс.
    Единият е Димитър Мангуров.




  6. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Трите неща, които бихте променили ако бяхте администратор   
    Учителя не се е занимавал с политика и ни го е оставил като завет.Това не значи да нямаме гражданска позиция,но целта на форума не е такава.Аз го подкрепям.Божието-Богу,Кесаревото-Кесаря...Нека се занимаваме с Истинските неща,а не с преходните,те са загуба на време,и то ценно.
  7. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Психичните отклонения при духовно търсещите   
    Имам съсед ,който в миналото беше каскадьор в Киноцентъра.Участвал е във всички бг филми
    с каскади с коне и даже роля във "Време разделно".Беше много хубаво момче,с невероятно сини очи.
    Все още е запазил синия поглед...
    Та след каскада получава голяма травма и отключва шизофрения.
    Всички комшии го отбягват,защото говори "глупости",аз обаче го слушам с интерес и с него си водиме
    много интересни разговори.Винаги ме осветлява за новите си открития,
    всъщност това,което ми разказва е изключително смислено.
    Той успява някак да живее между материята и духовните светове.
    Та не знам точно кой е с психични отклонения.Дали не са тези,дето мислят само за ядене,пиене и.............
    Може би е време тези
    материалистични понятия да се преосмислят..............
  8. Haha
    Мария-София got a reaction from Кон Круз in Eмиграцията   
    Аз някога положих големи усилия да се махна ,мечтата ми беше и си остана Австралия
    и Нова Зеландия,но сега знам защо съм тук в България.Орлин го е написал прекрасно.
    Ще цитирам думите на съпруга на моя приятелка - адът е в самия теб
    и където и да отидеш, си го носиш.Просто трябва да се справиш с него сам!
    Нещо като бг лафа:С хубава жена всеки може,ха да те видим с грозна дали можеш....
  9. Haha
    Мария-София got a reaction from Кон Круз in Имам оплакване   
    М-да,правилата са важни,аз съм за,аман от крисковци.....Донче,махни мнението,ако не се вписва,обаче маса хора,които имаха какво да кажат, спряха да влизат заради тях.
  10. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Учителя и Щайнер   
    За всички,които се интересуват и от антропософия,тук са лекциите на Димитър Мангуров от сбирките на  група "Духът на Истината" Варна
    https://www.youtube.com/channel/UC9MWFmlv0-8t1SPRiKBiHdQ
    Горещо препоръчвам.Импулсите са обединени,много са актуални нещата.
  11. Like
    Мария-София got a reaction from Орлин Баев in Какво мислите за виртуалните социални мрежи?   
    Ивайло Дичев е професор по културна антропология в Софийския университет, преподава във Франция и САЩ. Редактор е на онлайн изданието за културни изследвания "СеминарБГ". През 2009 г. той направи изследването "Новите медии и новите млади", в което пише: "Ражда се ново, флуидно гражданство, свързано с избора, мобилността, скоростта. Гражданство на все още неизследваните територии на възможното. Социалността не намалява, може би тъкмо обратното, особено ако правим сравнение с времето на социализма. Това, което се случва, е, че западат формалните членства." В изследването (бел. ред. - за проекта са били интервюирани над 100 младежи между 18 и 30 години) Дичев говори за формите на комуникация на "новите млади" . Според културолога при това поколение има "липса на критична дистанция, неспособност да се концентрираш, фрагментарност на знание и идентичности". Разговаряме с Дичев за онлайн поколението в контекста на протестите в арабския свят и в България, които бяха организирани с "посредничеството" на социалните мрежи

    Прави впечатление роенето на каузи в социалните мрежи, които са подкрепени от хиляди хора. Когато се стигне до участие на живо обаче, не се появяват и половината подкрепящи. Как може да се обясни тази пасивност?
    - Новите медии усилват процеси, които се зараждат другаде. В Тунис например глобалната мрежа изигра огромна роля, но в основата на събитията беше едно съвсем реално събитие - самозапалването на Мохамед Боазизи, което взриви целия арабски свят. Без мрежата то нямаше да има такъв ефект, но, от друга страна, ако това беше просто страница във "Фейсбук" или смайлита (иконките за усмивки - бел. ред.), натрупани върху някакъв площад, всичко щеше да си остане виртуално.

    Все пак не може да се отрече ролята на интернет за реакции на гражданското общество.
    - Не надценявайте интернет, той няма да роди социални движения - това, което може да направи, е да ускори неимоверно действието им. Дигиталното общуване окуражава гражданите, разбираш, че има хора като теб. Все по-важна роля ще играе разкриването на информация, която властта крие. Това, което прави "Уикилийкс".

    Но истинската битка за властта започва и свършва офлайн. Проблемът в България е или доскоро беше, че мрежата беше колонизирана от младите. Те имат възможността да си отидат по всяко време, което ги прави много лоши граждански борци. Т.е. те се хващат с някакви битки, но бързо се отказват, организациите им се разпадат, доскучава им. Главното е, че светът им е много по-отворен, отколкото този на родителите, но на всяко нещо реагират със заплахата "Ами тогава си отиваме!".

    Само когато опреш гръб до стената (което става на определена възраст), гражданските борби стават неизбежни. В последните години този монопол на младостта в мрежата започна да изчезва, мрежата остаря, така че това ще се променя.

    Но само, повтарям, ако възникват достатъчно важни каузи офлайн, които интернет да усилва. До кризата, през 2008 г., най-големите страсти онлайн се бунеха около теми като мис "България", "Евровизия", разни расистки обиди и умиления пред дюната от детството. Вижте колко се промени сега работата - протести срещу поскъпването и битки срещу подслушването, защита на министър Трайков и граждански контрол върху обещанията на управляващите.

    Кои са новите млади? Може ли да бъде очертан обобщен образ на поколението, което израства и живее изцяло с интернет?
    - Онлайн поколението, т.е. онова, което е социализирано предимно в мрежата, хора на около 20-30 години, можем да дефинираме най-лесно негативно: те нямат търпение, всякакво отлагане на каквото и да било - информация, удоволствие, контакт, придобивка, се смята за лошо. Тези хора пиратстват, не защото нямат пари да свалят легално филми и музика, а защото искат да ги имат веднага. Те са готови да си тръгнат, не защото чак толкова им харесва другаде, а защото нямат търпение да променят света тук.

    Забелязвам при работата с моите студенти, че те не само нямат търпението да прочетат една книга от начало до края, без да кликват върху нещо с мишка или да си проверяват "Фейсбука", те вече не могат да изгледат един филм от час и половина, стоейки неподвижно на едно място. Естественият период на задържане на вниманието е паднал докъм 10 минути, колкото е един клип в youtube.

    Дори такъв детайл - емотиконите, с които изразяват емоциите си, показват, че нямат време да напишат сложна фраза и да потърсят конотации на думите, а предпочитат да вземат полуфабриката на символчето. Сигурно в това развитие се крие някаква нова възможност, забързване на времето, способност за разпределяне на вниманието между различни екрани… Сега се виждат повече негативните му страни: подвластност, неспособност да си извоюват място под слънцето, да отстояват позиции.

    Може ли да се каже, че има интернет гражданско общество? Може ли да има общество, което да не съществува в реалността?
    - Не. Това е поредната утопия. Такива се повяват около всяко средство за комуникация. Например през 1921 г. руснакът Хлебников пише възторжено за радиото като еманация на общочовешката душа. Всеки път се мисли, че новото средство ще преодолее проблемите на досегашния свят, после идва уплахата, антиутопиите, после някак свикваме и забравяме.

    За интернет се мисли като решение на всичко – ще качи например министерството информация онлайн и управлението ще стане прозрачно. Това е точно толкова наивно, колкото мислите на Хлебников за радиото.

    В изследването "Новите млади и новите медии" споменавате, че активността в социалните мрежи преформулира идентичностите. Каква опасност крие това?
    - Колкото е по-широко културното пространство, в което живеем, толкова повече енергия отделят отделните индивиди и групи за идентифицирането си. Глобалното ражда локалното. Дигиталният свят без граници ражда нови форми на затваряне, обособяване, противопоставяне. Битките, които се водят в мрежата, са невероятно ожесточени, мрежата е генератор на омрази, обиди, митове, сексизъм, расизъм.

    Защо? Вероятно хората се чувстват застрашени поради това, че са попаднали в един твърде голям свят, борят се да оцелеят, в смисъл да не потънат в големите абстрактни числа. Проблемът е, че мрежата създава илюзията, още една утопия - че всеки може, всеки е равен на всеки, всичко е открито и достъпно или в краен случай може да се купи.

    Равенството създава условия за състезание и жестоки битки, това знаем от историята. Надявам се, че постепенно в мрежата ще възникнат йерархии, авторитети, пространства, в които се влиза по-трудно, както е в офлайн живота. И нещата ще се успокоят.

    Хейтърството е и несъзнавана стратегия за удържане на идентичностите в процеса на изключително бърза промяна на света, фрагментиране на възприятията и групите, необозримата комплексност, в която сме се озовали. Мразя, следователно съществувам, би казал Декарт днес. Колкото и да е объркано и флуидно всичко, сигурен съм, че мразя ЦСКА, турците, правителството, леопардови шарки… ерго съм.

    В изследването си твърдите, че младите харесват идеологизираните пространства като паметника на Съветската армия. Какво се крие зад това?
    - Тези пространства са първо публични, а чак след това знак за една позабравена идеология. От 21 години демократичният режим не създаде практически никакви публични пространства, напротив, приватизира паркове, кина, детски градини. Няма да е лошо да се говори първо за това, а после за разрушаването на паметниците, което е едно лесно упражнение.

    Дайте да видим едно публично място в София, направено така, както се прави в демократичните столици от векове, да го харесаме, да го обживеем, да помислим по какъв начин трябва да е естетизирано. Не знам дали абсурдният 6-метров паметник на хан Крум на кон и с меч - палач на християните в София и Пловдив, се различава особено като ментална нагласа от паметника на Съветската армия.

    Много ще е трудно да се променят тези нагласи, мисля, че положението с времето става по-лошо, не по-добро, а преместването на комунизма в музея и слагането му в кавички изисква култура и минимален консенсус. Дайте засега да мислим къде децата могат да карат скейтовете си и да се борим срещу настъплението на шопинг моловете.
    http://www.dnevnik.bg/intervju/2011/04/27/1080974_ivailo_dichev_kulturolog_onlain_pokolenieto_niama/?ref=rss
  12. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Йога - предизвикателство за човешкия дух   
    За мистичните учения
    Тематични извадки из словото на Учителя

    http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=2411&Itemid=33





    Източните народи развиха и издигнаха мощни култури, добраха се до великото знание, но те не можаха да разберат вътрешния смисъл на знанието, затова не можаха да го използват и трябваше постепенно да отстъпят мястото си на Запада. Те бяха се добрали до окултното знание, но се възгордяха и в тях се роди егоизмът – забравиха да служат със знанието си за освобождението и издигането на човека и човечеството, което е истинското предназначение и смисъл на знанието, а се интересуваха само от личното си усъвършенстване. А това вече отбелязва един застой в тяхното развитие. Те живеят сега само с миналото, а миналото е сянката на Реалността, но не и самата Реалност. Реалността има три качества: тя носи живот, светлина и свобода... Тази Реалност е вътре в човека, това е човешкият Аз.В момента, когато съзнаваш, че си Аз, тогава се ражда Христос в тебе – това е новият човек. Сега мислят, че душата е нещо вън от човека. Всяко нещо, което е вън от човека, не е реално по отношение на човешкото битие.



    Ученикът трябва да се концентрира, да развива мисълта си, но не по начина на йогите. Има много начини, методи, с които йогите си служат, но ако човек не ги разбере, той може съвършено да се осакати. Тези осакатени ученици са вън от законите на Природата. Законите на разумната Природа са строги. Аз давам методи, които са свързани с най-малки рискове за човешкия ум. Те са методите на живота, методите на разумната Природа.

  13. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Изнамериха ваксина против влечението към духовното   
    Мислех,че сме във форум с духовни измерения,а не в бакалия,че да правим реклами на когото и да било.

    Щайнер и въпросната ваксина са свързани от гледна точка на това,че той като ясновиждащ и ясночуващ е предупредил за това преди почти сто години .Единствения обяснил и Луцифер,и Ариман ,и духовете на мрака...кое-как-защо..

    Щайнер е държал лекциите си както Учителя,пред ограничен брой хора,като първоначално не е имало замисъл да бъдат издавани като книги,до това се стига много по-късно.Така че информацията е била за тях , а не изнесена на всеослушание...



  14. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in За начинът, по който възприемаме света?   
    Ще се опитам да разгледам нещата от хомеопатична гледна точка.Всеки индивид играе главна роля в собствения си живот,или собствения сапунен сериал.
    Сценарист е самия той.Сценария е собствената му патология,това,което е в ума му.Колкото хора,толкова модели,както знаем - няма двама еднакви човека.
    В различни степени има липси или излишества на :сигурност,пари,партньори,липси на майка/баща,лъжа,страхове,безпокойства,гняв,делюзии,отчаяние,тъга,тревожност,вина,умора,удовлетворение,укори,
    раздразнителност,омраза,обич,мании,мързел,грижи,очаквания,противоречия,разочарования,...............и не на последно място желания.....

    Всичко това обаче е плод на наличие на изискванията на индивида към действителността.Щом има такива изисквания,то той не е в хармония нито със себе си
    нито със заобикалящата го действителност.
    Кога се появяват тези изисквания?Когато няма Любов вътре в него.Защото каквото вътре-това и отвън.Няма Любов вътре,няма и отвън.Дори отвън да я има,
    той не може да я види,все едно я няма.Човек вижда в другите това,което носи в себе си.
    Когато човек има Любов вътре в себе си,той раздава,той е извор,вижда хубавите и добрите неща в света,не съди,знае,че всичко е за добро,дава Свобода на всички,
    знае,че Любовта във вселената е в изобилие,
    достатъчно е да пожелаеш да се промениш,да станеш добър и любящ и една нова Вселена,изпълнена с красота и Любов се открива пред очите....
    Отец винаги те очаква,да го потърсиш,за да ти даде хармонията и изобилето на Любовта.Поискай и ще ти се даде...

    Никола Тесла е проводник на идеите от фините светове,такива са всички откриватели,великите композитори и музиканти чуват музиката на сферите
    и пресъздават фрагменти от нея...
  15. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Искам да помогна на сестра ми   
    Искам да кажа няколко неща,много важни за този случай.
    И Сестрата, и Брата са много интелигентни.Майката е поддържащата причина за състоянието на Сестрата,както и дефакто липсващ баща.
    Огромен проблем е Само-потискането ,както и Авто-агресията на Сестрата.Те са заложени обаче във фамилната история.
    Когато човек се потиска да изрази гнева си навън,то той го обръща към себе си.А когато не може да си реализира знанията ,интелектуалните възможности и талантите,приклещен от обстоятелствата,страда Щитовидната жлеза.Жизнената сила има нужда от помощ,защото не може да се справи сама и продуцира поредицата симптоми на умствено ниво.
  16. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Доверието!!!   
    Не мога да разглеждам каквото и да е отделено от Бог,Усещам го навсякъде и виждам смисъла ,които е вложил в нещата,които ме заобикалят.Животът ми би бил празен без Него.Само гола суета....



  17. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Доверието!!!   
    velinavasileva,казала си го фантастично точно.
  18. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Доверието!!!   
    Станимир, на 22 юли 2010 - 23:21, каза:

    ...
    Като например следната „въображаема“ ситуация: генерал извършва предателство. Умират хиляди войници, но излиза, че това няма никакво значение, важно е единствено нашето лично отношение. И не носи ли този, който се е доверил на въпросния генерал отговорност за хилядите жертви? Въобще къде остана отговорността? Пак ли ще прехвърляме отговорността на Бог? Ако се доверя на някого, аз с това поемам отговорност. В повечето случаи може да не обръщаме внимание на това, но в някои случаи тази отговорност е колосална.

    Вчера си мислех да предложа някой да даде пример и Станимир го даде.
    В него обаче не знаем пред- и след-историята на тази битка,при която загиват хилядите войници.Така че не можем да даваме оценка.Може да е предал тези войници,но да е спасил цял народ?
    Ами нека този генерал е НАПОЛЕОН!Да загиват много хора,но бива унищожен феодализма и човечеството преминава
    в еволюционно по-висок строй.
    От гледна точка на Будизма нещата са такива каквито са-нито лоши,нито добри.Емоциите с които ги оцветяваме-
    тоест личното ни отношение ги прави добри или лоши.
    Искам да кажа,че който носи Любовта в сърцето си,той се доверява в промисъла на Бог за нещата,в това че става най-доброто за всеки в този момент.Нека бъде твоята воля,Господи! И не съди никого за нищо.И няма очаквания.Благодари и за радостта и за страданията!

    :sleeping:

  19. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Вярата в себе си   
    Надеждна е дала прекрасни цитати в темата за Свободното даване

    Цитат

    Обичайте Бога, защото Той пръв ви е обикнал. Заради Любовта Му към вас
    не очаквайте от Него богатство, къщи, имоти. Той ви е дал всичко, което
    ви е нужно, но вие не сте работили, както трябва. Ако хората биха
    работили съзнателно, Царството Божие отдавна би дошло на Земята. Хората,
    непослушните деца на Бога, са причина да закъснее идването на Царството
    Божие. За да научат урока си, Бог ги оставя да понесат последствията на
    тяхната небрежност, да опитат горчивините на живота. Те ще разберат, че
    няма изходен път от положението, в което се намират, освен чрез
    изпълнение Волята Божия.

    http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=10037&pid=123016&st=0&#entry123016
  20. Like
    Мария-София got a reaction from feya in Вярата в себе си   
    Разнообразието в живота е ОГРОМНО
    Планина ,ВРЪХ ,
    всеки върви по собствена пътека към ВЪРХА.
    Колкото хора катерят върха,толкова и пътеки...
    Когато започнеш да опознаваш себе си,започваш да разбираш и своята пътека.Там дето имаш леснини-отработил си нещата в миналите инкарнации,там дето са трудностите-там имаш да работиш в настоящето.
    Когато анализираш живота откъм божествената страна,започваш да разбираш кое защо ти се случва.
    Примери:
    Заекване-високомерие и гордост.Не можеш да се изявиш в областта на комуникациите.Не можеш да бъдеш артист,където да ти ръкопляскат и славословят,т.е. да ти подхранват гордостта,защото ще затънеш още повече.Налага ти се да работиш мълчаливо,без овации,да се смиряваш...
    Бедността-не си отработил въпроса с парите-Ако ги имаш кой знае какви глупости ще натвориш...Биха били фатални за развитието ти като душа.
    Въобще трудностите ти показват,че Бог се грижи да напредваш в правилната посока-да отработваш кармата... и да отваряш любовта в сърцето си.
    Не претендирам за изчерпателност,просто си разсъждавам...
    Когато прозреш божият промисъл зад нещата и започнеш да отработваш съзнателно кармата си,спираш да негодуваш и въпросът с вярата в себе си отпада естествено,защото вярата в Бога те води и знаеш,че си в правилния път.Или просто си осъзнал Бога в себе си и той осветява пътя ти със Светлина.
    Нека бъде волята ти Господи!АМИН.
    Прото разбираш,че всичко е перфектно-В точното време,на точното място...
    Докато го разбера,голям зор видях...


  21. Like
    Мария-София got a reaction from Кон Круз in Историята на България   
    "Българският тип съставлява само една форма,една фаза,но не е нещо кардинално.Нито английският тип,англосаксонският,нито даже цялата бяла раса.Ако разгледате петте раси,те се различават.В строежа на главата има разлика между бялата,жълтата,черната и червената раса.После има една разлика в строежа на ръцете.
    Един китаец,каквото и да прави той,у него няма тия заложби,които има един от бялата раса,от арийската раса."
    Учителят Петър Дънов,ООК,год.ХIII.Лекция Даване-вземане.Скъпоценният камък.


  22. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Учителя и Щайнер   
    Ще направя няколко уточнения за тези,които не са чели Щайнер.За което да ме извинят тези,дето го четат.
    Щайнер има сложен интелектуален изказ,и при него информацията е толкова сгъстена,че понякога се четат само по няколко страници наведнъж,защото има нужда от асимилиране.Определено е необходимо да си достигнал до някакъв обем от Знания,за да можеш да го разбираш.Също е добре да се спази определена последователност в началото,иначе скачаш в дълбокото както се случи с мен.Започнах от "Апокалипсисът на Йоан",но пък после бях в час.

    Щайнер дава директно окултните истини и езотеричните знания
    //вътрешните знания на християнството,църквата набляга на външните неща//
    Това Знание Учителят го е имал,но го е изнасял завоалирано,когато обяснява нещата,
    тъй като църквата го е дебнела и мисията му би била застрашена.
    Освен това, основното в Учението е да подготви и научи хората как да живеят
    поновому,с оглед на идващата Нова Епоха на Водолея и Нова Шеста раса,
    а не да им разкрива тайните знания,пазени от Ордените/последен пазител е О.на Розенкройцерите/
    до идването на Учителя и Р.Щайнер.
    след което знанието се изнася на показ,за който има очи да види и уши да чуе,
    защото започва подготовката и навлизането в Новата епоха...
    А който е трябвало да научи мировите тайни на Битието и истината за човешката история
    и развитие, просто е чел Щайнер.Няма нужда от дублаж.
    Аз четейки Щайнер започнах да разбирам това,което говори Учителя.Преди това имах много въпроси,на които
    никой не можеше да ми отговори.Това е моя опит.
  23. Like
    Мария-София got a reaction from марсин in Депресия   
    Северен,колко раждания преживя и как се чувстваше?Много е лесно да философстваш.Всяка бременност обърква целия хормонален баланс в тялото на жената.Това е момент,когато могат да се отключат всякакви болести,особено наследствени.
    Когато се намериш в такова състояние,въпреки,че си даваш сметка за нещата,то е по-силно.Жизнената сила има нужда от помощ,за да го надмогне.

    Препоръчвам ви Класическа хомеопатия или Лечение с прана.Бах есенциите не действат толкова дълбоко.
  24. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Карцинозин   
    За да се коментира случая,трябва да се знае повече за детето.Моят съвет е да си намерите истински класически хомеопат.
  25. Like
    Мария-София got a reaction from АлександърТ.А. in Видове поведения и роли във форумите   
    Аз се опитвам да разбера кой съм и от всеки научавам по нещо за себе си
×
×
  • Добави...