Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Rachev

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За Rachev

  • Рожден Ден 26.01.1982

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    София Младост
  • Интереси
    Наука и изкуство

Метод за Връзка

  • Skype
    nikolay rachev

Последни Посещения

6052 посещения на профила

Rachev's Achievements

  1. Аз също мисля, че хората не са осведомени, но в същото време може би трябва да бъдат информирани "по-деликатно". Имам в предвид, че ако се каже че това е свещено място за много хора, "другите" хора които не се интересуват от "такива неща" може би ще го приемат като вид егоизъм - за вас свещено, за нас какво забранено ли да бъде ...За това може би табелата трябва да бъде създадена съвместно със Природен Парк Рила, където да се вижда и че държавата стои зад това съобщение и изискване, а не просто " прищявка на някои си..". Може би като съдържание табелата трябва да съдържа неща от сорта, че това е природен парк, нарушителите се глобяват, еко равновесието се нарушава и т.н. След това може би да се допълни и какво е значението на рилските езера за тези, които не са там просто за да се измият, след доволно похапване и в същото време тези хора, които ценят високо тази местност дават своя пример с опазването на природата. Така табелата не само ще уведомява, предпазва и др., но и ще предразполага към възпитание и може би да провокира хората да се поинтересуват, какъв е "свещеният" смисъл на езерата за тези които го настояват. Една добра кампания би спомогнала това да се реализира и да не бъде просто една ръждясала, малка табела, която е готова да падне, почти зарината из боклуците, край някоя малка пътечка.
  2. Моля ви да ни информирате малко по от рано, за да можем да се организираме и да посетим лекцията! Предполагам, че е било интересно!
  3. Много благодаря, обдих се на Рая и тя ми обасни как да се ориентирам.
  4. Моля някой да ме ориентира как се стига от центъра на Варна до мястото дето се събират братята и сестрите там (Ташла тепе). Бил съм доста пъти във Варна но не съм ходил на братски събор там.
  5. Здравейте, аз за съжаление съм пропуснал прожекцията на филмите, понеже сега прочетох новината. Моля ви да ми кажете, дали може да го свалия от някъде да го изгледам, за което ще съм ви много благодарен !
  6. Добре дошъл във форумите на сайта!

×
×
  • Добави...