Jump to content
Порталът към съзнателен живот

krisdan

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

krisdan's Achievements

  1. Благодаря Ви пак за отговорите! Откакто съм писала тук се чувствам много по-добре, в началото доста се бях притеснила. Аз майка съм я сънувала и друг път, в предните ми сънища обаче беше в нас и говорехме лице в лице. Тогава тя ми обясняваше как нейната лекарка е объркала диагнозата (майка имаше рак), как не е имала рак, а нещо е имало с очите й. Съвсем в началото ми беше казала да й дам вода и аз го изтълкувах, че е жадна и полях вода на следващия ден. Другия ми сън беше как ни казва да се грижим повече за сестра ми, тя е по-малка. Така че тия сънища са по-лесни според мен за тълкуване, поне аз си ги тълкувам буквално и слушам. Мона, найстина почвам да си мисля, че няма ад и демони, че найстина те са измислени, за да държат хората в страх. И найстина сега след като майка я няма разбирам колко много я обичам, но те хората са казали...като изгубиш някой, чак тогава разбираш колко е значел за теб. В моя случай малко късно и стигам до заключението, че мога да контактувам с майка само чрез сънища. Даже в по-предни сънища се изненадвам колко въпроси й задавам. Явно подсъзнателно си мисля за тези неща и сънувам ли я те се развръзват и почвам да питам ли питам.
  2. Благодаря Ви за отговорите. Наистина ми помогнахте да се замисля над тези сънища повечко. Не знам защо и двата пъти като сънувах майка ми говоря с нея по телефона. Не сме били разделени, напротив, в последните дни от живота й дори бях по-често до нея и й помагах с каквото мога. Не съм възпитана като вярваща, но в последните 10 години майка ми беше много набожна и винаги ми казваше, че трябва и аз да трагна по този път, защото той е сигурния ми начин да се озова в рая. Откак е починала доста си мисля за всичко, което ми е казвала и чувствам, че може би всичко е плод на подсъзнанието ми. От всички в нашето семейство аз съм най-чувствителна и бях най-близка с майка (дори след факта, че сме се карали доста, но кой ли не го прави). Сега мисля, че може би аз подсъзнателно мисля за нея и за това така се получава в сънищата. Май ще е най-добре за момента да опитам да спра да мисля толкова много за неща, над които нямам контрол. Благодаря Ви пак!
  3. Здравейте! И аз имам един сън, който съм сънувала поне 2-3 пъти вече. Сънувам, че съм някъде на някакъв остров. На брега има хотел, който е много по-висок от нивото на водата. Изведнъж идва много голяма вълна, почваме да тичаме. понякога сам сама, понякова с мъжа ми. Тичаме нагоре към хотела и вътрешно мисля, че сме се спасили от водата. Но точно преди да уради се събуждам. Гледам, че има и други хора, който са сънували подобен. Дори е моя много близка приятелка е сънувала същия сън много пъти. До такава степен се плаша, че съм решила никога да не ида на почивка на остров, защото не знам кога ще се случи това, макар че това, че го сънувам не значи, че ще се случи изобщо... Какво мислите, че значи?
  4. Здравейте! Не сам сигурна дали тук трябва да пиша въпроса си, но все пак ще пробвам, а вие кажете, ако трябва да пиша другаде! Преди няколко седмици сънувах, че майка ми, която почина преди 3 месеца, ми се обажда по телефона от отвъдното. Тя беше доста набожна и откак почина аз все си мисля и се чудя дали е отишла в Рая. И в съня ми я питах директно къде е. Тя не ми отговори веднага, но след няколко секунди мълчание, с тъга в гласа си, каза "Ми долу съм, мами", което значи, че не е в Рая кадето си мисля че е, а в Ада. Това ме накара веднага да се разплача и започнах да я питам какво е там, дали наистина е толкова лошо, колкото казват и т.н. Тя на свой ред каза, че не е толкова лошо, но не би искала аз сащо да ида там. И това беше. Снощи я сънувах пак. Пак ми се обади по телефона, пак от там. Този път каза, да не я питам каде е, че тя направо ще говори, защото няма много време да говори. Каза, че храната, която им дават е стара и мирише, че в църквата (която предполагам също е в Ада) не дават да има повече от двама човека едновременно. И последно каза "А да не ти говоря какво става като се ядоса" имайки предвид дявола. Тя не го каза, но се подразбираше, че за него говори. В последните няколко дни тези два съня много ме притесняват. Не мога да се успокоя, постоянно мисля за това и дали тя е добре и дали наистина не е на по-доброто място. Моля ви помогнете ми да разбера тези сънища, за да мога да имам малко мир в сърцето. Благодаря ви!
×
×
  • Добави...