Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Змайли

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Змайли's Achievements

  1. Таня, без да се отрича значението на Слънцето и Луната, какво да кажем за човек със Слънце в Овен и 6!!! планети в Риби (има такъв реален човек), според теб какви качества ще преобладават у него - на Овен или на Риби? За съжаление доста отдавна го бях срещнала и не помня вече кои точно планети му бяха в Риби. А за Джеки Чан не се учудвам, то такъв "луд за връзване" (всъщност ми е много симпатичен) трябва доста огън да има
  2. Мисля си, че астрологията може да даде представа къде точно му е мястото на човека сред вселената (място, толкова различно за различните хора), да даде информация за собствената му личност, често неосъзната до този момент информация, за да може той най-адекватно да направи изборите в живота си. А колко често хората очакват астрологът (или врачката, или психолога) да даде конкретен и категоричен отговор на поставен въпрос, за да ги избави от отговорността да вземат сами решенията в живота си
  3. Здравейте! При мен възникват някои въпроси относно аспектите в хорара: - какъв е орбиса; - и по-важния - когато едната планета, участваща в аспекта, е ретроградна, това променя ли го от сепариращ в апликиращ и обратно? Да кажем Меркурий на 14 градуса спрямо ретрограден Плутон на 16 градуса като какъв аспект трябва да се отчита - апликиращ или сепариращ, предвид ретроградността на Плутон? Благодаря ви предварително!
  4. Здравейте, Костадин! За съжаление това, което сте написали, няма нищо общо с реалността. Бебенцето се роди на 26 април, момиченце е, тоест Телец (не Близнаци), а таткото е Овен. Раждането беше всичко друго, но не и нормално - беше индуцирано заради други здравословни проблеми. А въпросът ми не беше за пола, а за указанията в хороскопа, които сочат кога ще се роди бебето на една бременна жена. Дотук това, което съм видяла е, че и при двете ми раждания се оправдаха Уран като управител на пети дом и присъствието на Марс в този дом.
  5. здравейте! От формулата за качествата на астролога стана ясно, че съм пълен профан в астрологията Очаквам да се роди детенцето ми, терминът ми е 22 май. Бихте ли ми казали какви указания да погледна в хороскопа си, за да видя кога точно ще се роди (транзити, лунари ...)? Родена съм на 04.06.1971 г. в Пловдив, 14:18 ч. Ако виждате нещо конкретно, моля ви, напишете ми го и защо е така, т.е. от какво се предопределя. Дъщеря си родих миналата година преждевременно - на 10.02.2004, 10:50 ч. в Шумен. След това видях, че раждането е започнало малко след като Луната е преминала над рождения ми Плутон. Но такава връзка няма при други мои познати и децата им. Ще ви бъда благодарна за всяка информация относно момента на раждане на детето!
  6. Изтегли си Zet Astrology ако искаш, оттук: http://www.zaytsev.com/ Прегледай и библиотеката, има доста текстове free Успех!
  7. Chu-do, Напълно съм съгласна с това, което пишеш. Въпросът е как всичките ни други знания и представи за заболяванията се свързват с астрологията. Нали в крайна сметка Вселената е единна и всичко е свързано. Значи, примерно връзката между съзнанието и заболяванията, би намерила адекватно обяснение и чрез астрологията, и чрез твоите разсъждения, и по други начини. Но това са все различни начини да се опише едно и също нещо. Ето за това ми е мисълта - да схвана връзката между отделните начини, за да се види по-ясно същността на нещата. Ама и аз го написах... Хайде, лек ден, че нещо много задълбах, а не мога да се изразя ясно.
  8. Здравейте! Съжалявам, че повдигам въпроса за формулата на астролога, но според нея съм направо за боклука... Нека се представя - казвам се Катя и съм родена на 04.06.1971 в Пловдив, 14:18 ч. Нямам претенции да съм веща в астрологията и "обучението" ми е единствено от материалите и книгите, които съм намерила и прочела - няма школа, няма учител. Въпреки това астрологията ми е интересна и ми е приятно да се занимавам с нея. Това, което показа резултатът от формулата, направи ме уби. Фактът, че имам три планети в осми дом (Меркурий, Венера и Сатурн) и Плутон в 12-ти, не показва ли поне минимални способности за такива занимания? Поне Уран, който ми е кацнал точно на Асцендента, е оценен и според формулата с (+). Моля ви, кажете ми смятате ли, че мъча астрологията, като се занимавам с нея при това положение?
  9. Здравей, Guest! Аз писах като Катерина, преди да ми се потвърди регистрацията. Колкото до гладуването, намери, ако можеш книгата, която съм цитирала (скоро я видях на един щанд със стара литература), прочети обясненията там - спазвах всичко, което е писано. За съжаление книгата не е у мен и не мога да ти цитирам какъв е точния режим. Относно уринотерапията, пиех сутрин от първата урина, средната струя, така, както го е описал Малахов - нечетен брой глътки, различен брой, когато колкото можех, но примерно между 5 и 9. За режима на хранене не помня да съм спазвала някакви сеирозни ограничения, но избягвах на обед в службата да ям банички и други тестени закуски, гледах да си нося от къщи най-различни салати. Опитах се да правя и клизми с урина, но не усетих някакъв забележим резултат, така че се ограничих до 2-3 пъти, колкото да пробвам. Между другото, споделих с майка ми какво правя (живеех отделно от родителите си) и тя след време ми каза, че имала някакво кистозно образувание (гинекологично), отвън се напипвало като топка. Започнала да го налага вечер с компреси и постепенно спаднало. Друго, което мога да кажа, е, че мъжът ми в момента си прави прочистването на носа, описано в книгата на В. Евтимов и е много доволен, но аз с тази бременност само като си го представя... Успех с гладуването и пречистването, когато ми дойде времето и аз ще го направя
×
×
  • Добави...