Jump to content
Порталът към съзнателен живот

divanova

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

divanova's Achievements

  1. Един ден Иво се оплакъл на приятел:''Лакътят ми ме боли ужасно, май ще се наложи доктор'' приятелят му казал:''Вместо да даваш луди пари за доктор, отиди до новата аптека там има компютър който срещу 10лв. и проба на урината ти ще ти направи диагностика и ще ти изпише лечение.'' Иво решил, че ще пробва този нов и очевидно по-изгоден за бюджета му метод. Напалнил той чашка с урина и отишъл в аптеката, излял урината в епроветката, депозирал 10лв. и натиснал копчето. Компютъра започнал да издава странни звуци светнали зелени светлини и така около минута докато накрая се разпечатала бележката с диагностиката и лечението, което гласяло: 1.Имате проблем с лакътя си 2.Правете си топли компреси и избягвайте натоварване 3.След две седмици ще сте по-добре Прибрал се Иво вечерта, мислил той мислил и решил, че ще пробва тази машина отново, но този път с по-сложна задача. Смесил той в един буркан малко чешмяна вода, урина от кучето си, от жена си и от дъщеря си и за капак мастурбирал и прибавил и това към буркана. Отишъл в аптеката, наредил се самодоволно пред компютъра излял всичко в епроветката и натиснъл копчето. Започнал компютърът онези си странни звуци и светлини, фучял бучял и накрая изплюл бележката. Взел Иво бележката и зачел: 1.Вашата чешмяна вода е доста хлорирана -Пийте минерална вода 2.Кучето ви има сърбеж -Кaпете го с противогъбичен шампоан 3.Дъщеря ви взема наркотици -Пратете я на лечение за наркомани 4.Жена ви е бременна с близнаци -Те не са ваши, вземете адвокат 5.И ако неспрете да мастурбирате лакътят ви никога няма да се подобри!
  2. Какво мислите, има ли разлика между прошката и даване на втори шанс?
  3. Ъ ъ ъ, реших и аз да си изкажа мнението по темата, чета чета и какво разбирам- няма такава, тя се е изгубила някаде между редовете...темата де Хайде моля по-сериозно го давайте, не си ги губете темите в игра на думи
  4. Аз като ми се случи нещо приятно си се похвалвам тук там, но го правя дипломатично. Последно например се похвалих пред две колежки за почивката която си направихме със съпруга ми. Описах я с детайли,показах дори и най-хубавите снимки. След като обаче видиях как очите им светнаха в червено побързах да кажа.." Е, то сега имаме вазможност за почивки и пътувания понеже нямаме деца, но като се увеличи семейството едва ли ще имаме тези вазможности и време'' и забелязах че се успокоиха..
  5. Станимир се обоснова доста изчерпателно, накратко ми поясни неяснотата ми по въпроса. Попаднах на една статия случайно, кадето се разказваше за акашовите записи (никога преди това не бях чувала за тях)и ми стана много интересно има логика в това твърдение, че всичко, което се случва си остава като информация и има краен резултат, който води до друг след себе си и така до безкрая. Извинявам се ако звуча невежо, но това е моето разбиране. Искам да ви попитам и друго..Мислите ли, че нашите сънища са някакав начин да четем информацията от акашовите записи? Пак ще ви дам пример. Доста пъти ми се е случвало, а съм сигурна и на други от вас, да сънувам случка, която се случва след известно време така както съм я сънувала. Друго също странно е, че понякога ми се случва изведнъж да мисля някакви абсурдно странни изречения, като тази сутрин например се събудих и в мислите ми се изреждаха изречения като, ще цитирам точно: '' смесват се мляко ръжда и захар'', ''попарва се коприва с ръкия'' ...и когато започнах да се разсънвам и да се концентрирам тези изречения спряха. Много ми е странно всичко това, случвало ми се е доста пъти. Моето ежедневие и професията ми са в съвсем различна насока и не са свързани с рецепти или народна медицина, защото това ми изглежда точно като такава.
  6. Е добре де това според теб не е ли пряка връзка с тези прословути акашови записи. Не е ли точно това смисълът на това понятие..Който умее да ги чете да знае какво му се е случило или ще му се случи. От там и нашите наблюдения върхъ кучетата ни (искрено съжалявам за твоето), имат ли и те достъп до техните акашови записи?
  7. А някой знае ли защо се наричат ''акашови записи''? Друго също ме интересува, мислите ли че животните по един или друг начин имат достъп до акашовите си записи...кучетата например. Аз имам куче и мога да кажа, че доста пъти съм забелязвала как предчувства нещата преди да се случат. Веднага ще дам и пример за това. Усеща съпругът ми 5-10 минути преди да се прибере от работа застава до вратата и го чака, или усеща кога ще има лек семеен скандал и тактично се изнася в някой ъгъл и се свива там.
×
×
  • Добави...