Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sold1eR

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Sold1eR

  1. Вие живи ли сте? А знаете ли какво е живота? НЕ? Ами тогава как искате да знаете какво е смъртта като дори не сте умрели? Живейте и се опитвайте да разберете какво е живота, а пък скоро ще дойде момента, когато ще разберете що е смъртта.
  2. Най-лошото в това е, че на етикетите не пише дали има някакъв процент ГМО, което те лишава от правото на избор. Купуваш си хляб и не знаеш дали брашното не е ГМО. До колкото знам в България има 2годишен мораториум за засаждане на ГМО.
  3. Става дума за рафинираната, бяла захар, която се използва в почти всички сладкиши. Тя е вредна или по-точно не вредна, а отровна. Иначе плодовата захар или захарта в меда е не само безвредна, но и полезна. Ето една презентация, за която се сетих във връзка със захарта. ЦЪК. Поздрави. П.П. Ооо колегата Станимир ме е изпреварил с линка. Съжелявам не го видях. Все пак горещо ви препоръчвам да го гледате.
  4. http://www.vbox7.com/play:79af728d - В клипа са показани много шампиони от различни спортове. Това напълно опровергава хората, които казват "Няма добри спортисти вегетарианци."
×
×
  • Добави...