Jump to content
Порталът към съзнателен живот

paradoxical

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

paradoxical's Achievements

  1. Ами не, леворък съм и ми се променя лявата ръка. Какво значение има? Аз мислех, че само лявата има значение, но чета тук, че и дясната трябва да се гледа, което е странно за мен. А много бих искал да разбера тези промени какво означват поне ...
  2. А, и още нещо. Чел съм, че линиите на ръката трябва да се разглеждат като течащи поточета т.е. все едно извират от началото на линията и се вливат, там където е края. Това до каква степен е вярно? Питам защото примерно, ако си опъна ръката линията е дебела и червена и не се прекъсва никъде, но когато се вгледам във вдлъбнитините на ръка ми, се вижда как има цепнатина и пространство на точно това място, преди да продължи самата линия на долу. Т.е. ако се гледа подкожното "течение" на линията, тя не е прекъсната, но ако се гледат улейчетата на самата ръка, то тогава има прекъсване.
  3. Това което го пише тук го знам. И мерси за предупреждението, въпреки че е трудно ако човек се вманиачи. Повече ме интересува наблюденията и изучаването на това как тези линии се променят. Дали знаеш нещо по въпроса?
  4. Здравейте, Попаднах по случайност на форума и четейки тази тема ми се стори доста интересен. Имах една книга като по - малък за хиромантията и от там съм доста запален по тази наука, но има прекалено много неща очевидно който не са ми ясни. Чета по - горе, че споменавате за променяне на линиите на лявата ръка и ми стана интересно ... от известно време насам наблюдавам как линията на живота на лявата ми ръка се изменя т.е. става прекъсната. Беше една много хубава цяла линия, но започна бавно, но славно да се цепи малко след средата и в момента прилича много на "И", но диагоналната черта е много слабо различима и едва забелижима. Много бих искал някой да ми обясни повече за това поведение на линията на живота и ще оценя високо материали за четене относно тази особеност на линиите на ръката. Не можах да намеря никъде такива материали. Повечето обясняват коя линия за какво е, но не и какво означава изменението на тези линии.
×
×
  • Добави...