Jump to content
Порталът към съзнателен живот

afrodita

Участници
 • Общо Съдържание

  10
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Сигурно знаеш колко е сложна и трудна процедурата по патентоването на лекарствените продукти. Бах Центърът във Великобритания е възложил именно на тази фирма производството на цветни есенции.Ако отрека тези продукти,значи трябва да отрека и работата на повечето Бах Центрове в Европа. Дали изнасят продуктите си за 60 държави не мога да твърдя със сигурност.Прочетох го в Уикипедията. Със сигурност мога да твърдя,че Бах Центровете във Великобритания,Швейцария,Австрия и Германия работят с тях.Някои цветотерапевти в Италия също ги предпочитат. Тази фирма първоначално е произвеждала хомеопатични лекарства и съществува от 1862г.
 2. Фирмата производител е наистина гаранция за качество,защото притежава лиценз и изнася цветни есенции за 60 държави.Както вече писах,повечето Бах центрове в Европа работят с нейните продукти.
 3. Всъщност си прав.Само че аз толкова много вярвам в тях,та се питам дали есенциите действат или вярата ми. Освен това може да се появи клиент,който да поиска доказателства .
 4. Вярвам им!Пия ги отдавна.Приготвям комбинации както за себе си,така и за близки и познати. Да кажем,че това доказателство ми е необходимо за професионални цели. Коректен човек съм-трябва да бъда сигурна,че давам истински цветни есенции .
 5. Ясновидците могат да ти кажат каквото поискаш. На мен ми трябват доказателства,защото съществува и така наречения плацебо ефект. Доста хора правят пари за сметка на хорската наивност или неграмотност. Та затова ми е нужна поне една снимка,която да сравня със снимките в енциклопедията на Метхилд Шефер.
 6. В моето семейство с настинките се справяме успешно с капките за спешна помощ на д-р Бах.Още при първите симптоми на настинка или грип приготвям шишенце с Рескю Ремиди и след два-три дни "пациентът" е здрав.
 7. Засега това е единствения тест за определяне на лична комбинация от цветни есенции,която съществува на български в интернет пространството. В енциклопедията на Метхилд Шефер има много по-прецизни тестове.Те не могат да бъдат публикувани тук,защото са обект на авторско право. Метхилд Шефер е цветотерапевт с 30 години стаж и е основала Бах Инвститути в Германия и Швейцария .
 8. Аз си ги доставям от оригиналните им местонахождения.Това са местата,които е посочил лично д-р Бах. Твърди се,че тези есенции имат по-силна вибрация,затова много Бах Институти в Европа работят с тях. Есенциите на д-р Бах са лицензирани в Европа, Щатите, Канада, Австралия, Индия, Китай и други страни. В България не са лицензирани и не могат да се намерят в аптеките. Има няколко сайта, които ги предлагат. Д-р Бах не е унищожил трудовете си,напротив,направил е всичко възможно да ги разпространи. Има издадени книги и доста публикации в списание Хомеопатичен свят.
 9. Ще съм ти много благодарна,ако си спомниш как се казва този институт.
 10. Има само един начин за установяване истинността на цветните есенции.Капка майчина тинктура трябва да се заснеме по метода на кирлиановата фотография.Разполагам със снимки на всичките 38 цветни есенции. Доставих си пълния комплект есенции от чужбина,но бих искала да проверя дали са истински. Знаете ли дали някой в България може да ги заснеме? Предварително благодаря!
×