Jump to content
Порталът към съзнателен живот

verita

Участници
 • Общо Съдържание

  20
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

За verita

 • Ранк
  от Издателство Бяло Братство
 • Рожден Ден 04/01/1958

Метод за Връзка

 • Skype
  vvviara

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 • Интереси
  езотерика, градинарство, пътешествия
 1. Според мен всичко това не е случайно, защото е време всеки да се вгледа навътре в себе си и да се самоопредели. Много се радвам, че всички хора, които познавам, вследствие на тази дискусия наистина се запитаха кой е за мен Бог, как лично аз го приемам и почитам и т.н. Хората се ориентират добре и това е чудесно.
 2. Организаторите на гостилницата ше се радват ако предложите някакви хубави идеи за това какви храни да се продават, а ако изпратите и вкусни рецепти ше бъде чудесно !!!
 3. Учителя Петър Дънов предсказва в началото на 20-ти век, че оста на Земята ще се върне в първоначалното си състояние постепенно. Най-безопасно това ще се случи в Европа. По-подробна информация може да се намери в том 2 на книгата "Акордиране на човешката душа" - издание на издателство "Бяло Братство"
 4. точно така се случва - чистене. Важен е стремежът към чистота - правиш 1 опит, два, три ...и неусетно се получава
 5. СПАЗВАМ ЖИТНИЯ РЕЖИМ МОЖЕ БИ ОТ 1993-1995 ГОДИНА /ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯ ТОЧНО/. ЕФЕКТИТЕ СА РАЗНООБРАЗНИ - ОБОДРЯВАНЕ, ПОДМЛАДЯВАНЕ, ЕЖЕГОДНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА. ВЪОБЩЕ НЕ УСЕЩАМ, ЧЕ СЪМ НА 52 ГОДИНИ. ВСЕ ПО-ЛЕСНО И ПО-РАДОСТНО МИ Е ДА СЪМ НА ЖИТО / ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ, ЧЕ НЕ ГО ОБИЧАМ МНОГО КАТО ХРАНА/.
 6. Здравейте, за съжаление ги нямаме. Всичко, с което разполагаме е обявено в сайта.
 7. Книгите на Невена Неделчева наистина са чудесни, а и полезни за четене. В момента се подготвят за печат следващите 2 романа. Скоро ще бъдат отпечатани.
 8. Здравейте! Бригадата премина успешно, на 22-ри направихме официално откриване. Благодарим на всички за помощта! Пишете от какво се нуждае центъра с днешна дата - можем още да помогнем!
 9. Има още едно уточнение за записването за пътуване към лагера: след 11-ти август за транспорт от бялата къща ще записва само Дафина на телефон - 0898 515 892 само от 20.30 ч. до 22 часа
 10. Здравейте, има н о в о п р е д л о ж е н и е за пътуване към 7-те езера: За 1 ден - на 19-ти август. Тръгване в 6.00 ч. от бялата къща и обратно от хижа Пионерска в 19.00 часа към София. цена: 18 лв. в двете посоки. Записването става в бялата къща и на тел.: 963 43 13 /от 9 до 18 ч./ необходимо е предварително заплащане от 10 лв. като капаро.
 11. Здравей, Диана, благодаря за бързия отговор. Наистина не съм задала въпроса за брезата ясно. Имам пред вид, че тя е близо до къщата ни и може да падне или да се счупи или нещо подобно, но щом живеят до 50 години, значи нашата е млада. Много е красива и си я обичаме, но терасата ни е точно под нея и ни прави много боклук, освен това и когато от нея пада някакъв сок ни захабява плочките, та затова понякога се чудим дали да не я махнем. Честно казано, не ми се иска да я отсичаме, макар мъжа ми да го желае. Затова питам, в преносен смисъл донякъде, голям грях ли ще си сложим, ако я отсечем?
 12. Здравеите, Имам един малко по-интересен въпрос. В двора, пред къщата, където живея расте бреза, която е над 20 годишна. Притесняваме се, че е доста голяма и ако е стара може да навреди по някакъв начин. Моля, отговорете ми: 1. Колко време живеят брезите? 2. Ако решим да я отсечем, какво трябва да направим като пост, молитва, засаждане на нови дръвчета и др. подобни?
×