Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mercury

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от mercury

  1. Започвам тази тема, защото спрямо мен беше проявена ревност, която сложи край на връзка, която така и не успя дя се разгърне в цялост . Равността беше проявена от мъж, като в началото аз дори и не разбрах каква е причината за рязкото охлаждане от негова страна. Имах глупостта най-чистосърдечно да кажа на бившия си партньор, че негов приятел е много добър и много го харесвам. Казах го не в интимния смисъл, а като за човек. В резултат бях изключително грубо отблъсната, мъжът се затвори като крепост и започна да общува с мен с общи, тривиални изречения. Стана толкова студен и недостъпен, че аз в крайна сметка го напуснах. Умът ми не може да побере мисълта, че някой може да разруши връзка ей така, без да положи усилия дори да разбере защо и в какъв смисъл съм казала нещо. Без да потърси и да даде обяснение за постъпките и мислите си.
  2. Тази точка Вертекс е много интересна. При мен се случи така, че в продължение на 15 години, през няколко години, 6 пъти срещам един и същ човек със съответните, познати от времето на неандерталците, трептения на душата. Три от тези срещи бяха изключително вълнуващи, а другите две минутни. Запознах се с него чак на 6 среща. Естествено, беше ми много интересно това на какво се дължи. Оказа се, че моят Вертекс е в съвпад с неговото Слънце във Везни. Също така се оказа, че моята Венера е в съвпад с неговия Анти- вертекс във Водолей, което обяснява разминаването между нас за този дълъг период от време. Съвпадите на Вертекс, особено със Слънце, са кармични, като отношенията между тези хора никак не са лесни. Това го четох в някакъв американски сайт.
  3. Ето ги данните: Аз - 08. 01.1974г. в 11.20 сутринта в гр. Карлово, България. Той - 24. 09. 1963г. в 13.30 в София, България. Наистина сме много различни като начин на действие и реагиране. Аз това го осъзнавам. Искам да прекъсна отношенията ни, но той така извърта нещата, че все едно ще нося вина цял живот за това. Удря ме емоционално и на съвест. Типично по мъжки.
  4. Благодаря за гостоприемството.:-)

  5. Аз съм нова във форума и още изучавам техническата страна, по която работи. Прочетох много интересни неща за Лунните възли и у мен се породи следният въпрос. С моя партньор имаме следните конфигурации на лунни възли: Неговият Северен възел е в съвпад с моята Луна в Рак в 4 дом, като Южният му възел е в съвпад с моето Слънце в Козирог в 10 дом. Същевременно моят Северен възел е в съвпад с неговата Луна в Стрелец в 12 дом и с асцендента му, също в Стрелец, а Южният ми възел е в квадрат с неговото Слънце във Везни в 9 дом. Едновременно с това имаме точен съвпад между моя Плутон във Везни и неговите Венера и Слънце, също във Везни. Марсовете ни са в точна опозиция - моят в Телец, неговият в Скорпион. Нямаме хармонични аспекти между Луните, Слънцата, Венера и Марс. Моята Венера обаче е в точен съвпад с неговия Сатурн. Срещнахме се абсолютно случайно преди 15 години без да се запознаем официално, след което се се срещахме също случайно още 3 пъти на около 5 години. Преди по-малко от година се срещнахме пак случайно и този път се запознахме. Обаче нещо не се получава комуникацията. Аз "напъвам", той не "поддава". Много е потаен и бих казала студен. Може би защото Марс му е в Скорпион. Обаче в момента, в който започна да се отдалечевам от него, той ме принуждава чрез манипулация отново да търся сближение, като той се затваря и така вече три пъти си се сближаваме и отдалечаваме. Тъй като се запознахме официално при разглеждането на снимки на едни каньони, последния път, когато му казах, че ми е трудно да общувам с него и желая да го напусна, той ми каза, че ние може да се срещаме и разделяме непрекъснато, но каньоните винаги ще си останат. Това е начинът, по който ме манипулира, за да ме задържи. Това карма някаква ли е, или нещо се заблуждавам и поддавам на астрални внушения.
×
×
  • Добави...