Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Златияна

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Златияна's Achievements

  1. Благодаря, Мона! Ти си прекрасен човек. Ако ти трябва допълнителна информация , пиши ми на имейла zlanstoeva@abv.bg За дарения от фирми трябват документи и молба, които мога да ти пратя. Аз не съм много добра , но пратих тук там информация. Ще ти бъда много благодарна, ако имаш време и можеш да ми помогнеш.
  2. Здравей, Мона ! За съжаление е точно така. Много хора го подкрепят само на думи , а си мислят , че един СМС ще им струва доста или са по-важни 5 лв. за цигари. Убедих се, че само когато изпаднеш в такава нужда, разбираш човека отсреща. Аз съм леля на Петьо и страдам заедно с него. Само се моля да оздравее. Младите хора да знаят, че Петко също заслужава веселият и безгрижен живот който те водят.
  3. Ще опиша случая по-подробно. Петко Иванов Георгиев е на 24 години, студент в Университет „Проф. Д-р Асен Златаров”, с тежко злокачествено онкологично заболяване. Преди 8 години му беше поставена тежката диагноза „Сарком на Юинг” на дясната скапула. Последва една много тежка година в борба със заболяването. Премина през операция, химио и лъчетерапия и така победи коварната болест. Така беше до миналата година, когато случайно му откриха тумор на белия дроб. След направената биопсия се установи, че това е рецидив от предишното заболяване. Оказа се, че лекарите в страната са безсилни и ние потърсихме помощ в Анадолския Медицински Център „Джон Хопкинс” в Истанбул, Турция. Там трябваше тумора да бъде остранен с технологията „Кибер нож”.След направен 5D скенер се установи, че туморът е нарастнал прекалено много и не може да се приложи този тип лечение. Започна 6 месечен курс на химиотерапия в Бургас. През това време посетихме 2 пъти Истанбулската клиника за скенер и консултации при проф. Онат и проф. Зафер Гюлбаш. Тогава се установи, че тумора не може да се отстрани и оперативно. Единствения шанс за лечение се оказа трансплантация на стволови клетки. За да бъде извършена тя са необходими 69750 евро, които са непосилни за нашето семейство. Гаранциите за пълно възстановяване след това лечение са 70 %, затова започна процедурата. До момента са внесени 30 000 евро необходими са още около 40 000 евро. На 11 май лекарите извършиха трансплантацията. През следващият месец следват няколко прегледа, след което ще се направи скенер, за да се установи състоянието на тумора и ако е необходимо ще се проведе и лъчетерапия. Лечението продължава, а с него се увеличават и необходимите средства. Молим Ви подайте приятелска ръка на едно 24 годишно момче и му помогнете в неговата битка . Петко има сили и силен дух. Вярваме, че веднъж преборил коварната болест ще успее и сега. Много приятели го подкрепят и му дават кураж. Разчитаме, че и Вие ще се присъедите към нашата кауза. Открита е дарителска сметка и дарителски SMS номер, които може да видите по долу и които Ви молим да разпространите. МОЛИМ ВИ ПОМОГНЕТЕ ! Дайте шанс и надежда на едно прекрасно момче да живее и да сбъдне мечтите си. БЛАГОДАРИМ Ви предварително за проявеното милосърдие и оказаната помощ. Повече информация може да намерите във: http://www.facebook....id=312680730242 http://news.burgas24.bg/158970.html Открита е дарителска банкова сметка в евро ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ Д С К IBAN: BG08STSA93000017454223 /ЕВРО/ BIC: STSABGSF И единен дарителски номер, където се изпращат SMS-и с текст DMS PETIO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVAKOM и M-Tel ) с цена 1,20 лв. с ДДС За повече информация посете официалния сайт на DMS www.dmsbg.com Координати за връзка с нас Тел. 0888 / 723568 - Петко Георгиев pon44o@abv.bg Тел. 0884 / 697540 - майка Зорка Георгиева georgieva64@abv.bg Тел. 0894 / 447488 - леля Златина Стоева zlanstoeva@abv.bg Тел. 0878 / 658585 - Станимир Недев (приятел)
  4. Здравей, Иво.Благодаря!

  5. Здравей и добре дошла!

  6. Ако се научим да си помагаме в беда, ще бъдем по-добри и щастливи! Ако сме единни, ще дадем шанс за живот! Да бъдем състрадателни и единни в борбата за оцеляване! Студента Петко Георгиев от Бургас, се нуждае от 69 750 евро за трансплантация на стволови клетки. За болният от РАК младеж, това е последна надежда да живее. Лечението вече започна и трябва бързо да се внесе голяма сума. МОЛИМ всички, които са съпричастни да изпратят SMS с текст DMS PETIO на кратък номер 17 777. Да помогнем на това изстрадало момче, да му подарим надежда. Прочетете повече във Facebook. http://www.facebook....id=312680730242 Приятелите и семейството благодарят на всички, които го подкрепят!
×
×
  • Добави...