Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Brilliance

Участници
  • Общо Съдържание

    100
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

5 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

9269 посещения на профила

Brilliance's Achievements

  1. ЗДРАВЕЙ И ДОБРЕ ДОШЛА!

  2. Еми, здравей!Вероятно имаш проблем и трябва да си намериш решение за него, докато не е станало късно...Ако трябва спри да готвиш, ако трябва си намери любовник, ако трябва потърси професионална помощ. Защото агресията и натрупаната злоба ще навредят единствено и само на теб, ще те унищожат. Достатъчно мнения се изкаха по въпроса ти, както жените , така и мъжете споделиха своите виждания. Но явно никой не може да ти повлияе да погледнеш на проблема си в неговата цялост и да осъзнаеш, че имаш такъв. Последното , което мога да ти кажа е ,че няма нищо по-лошо от неудовлетворена, незадоволена и злобна жена. Форумът е за Учителя, Учението и за Хора тръгнали по "пътя", търсещи същественото и непреходно в живота. Вероятно има форуми , в които се обсъждат оргазмите и "мъжките достойноства", но не смятам , че темата е подходяща за този форум. Прекалено много внимание отделихме всички на "оргазмите". Желая ти късмет и много Любов!
  3. Еми, след като сме на тази земя, значи на всеки е отредена някаква роля с нейните плюсове и минуси. И това е така, за да се допълваме, независимо от пола. Например- Ако мъжете притежават физическа сила, това е така, защото ние я нямаме. Ако при мъжете е развито повече логическото мислене, това е така защото ние притежаваме по-добре развита интуиция. Мъжкото и женското начало ги има навсякъде в природата. Но това не означава, че едните са пооблагодетелствани от другите. Всеки си има място под слънцето. Освен това, дали мъжете са по-силния пол , може да се спори. Зависи и какво се има предвид под това. Ние сме с по-силна психика и по-богата душевност. За сега има мъже, които си сменят пола и искат да бъдат жени, но не зная да има някой който да е родил дете. Това е дадено само на жената - да продължи рода и да го запази. Именно затова няма жени във войните. За какво тогава да им завиждаме на мъжете?!Всеки си има свието призвание и своя път, който трябва да следва. Не бива да им завиждаме -те са част от нас,както и ние от тях. Нещата винаги са свързани. Що се отнася до половия орган/виждам , че на него предимно наблягаш/ не мисля, че при мъжете всичко там е супер , както го описваш. Дори ми се струва , че при тях е малко по-сложно отколкото при нас. Защото дори , както казваш да не изпитваш удоволствие от "проникването", при мъжете няма как да се получи- те не могат да симулират оргазъм. За да "проникне" на тях трябва да "им стане".Погледни нещата от всичките им страни и ще видиш, че всичко си е на мястото. Що се отнася до "болката и неприятните усещания", които имаш би било добре да приемеш себе си такава, каквато си, да приемеш и заобичаш себе си и жената в себе си. Мисля, че тогава няма да имаш проблеми и неприятни усещания и ще си щастлива и удовлетворена в собствената си кожа.
  4. Божидар,както знаеш махалото дава информация за моментното психо-физическо състояние, както и на енергийния баланс. Защо мислиш, че имаш точно "прилепен дух", а не някакво друго вредно енергийно въздействие. Добре би било да провериш другите видове , за да можеш да използваш визуализация за изчистване.
  5. Здравей, glen!Разбирам как се чувстваш!Но трябва да разбереш, че връзката с татко ти си остава винаги , независимо, че той не е в материална форма...Той знае и усеща любовта ти и винаги ще те обича и ще бъде с теб!Просто го остави да си отиде, за да не "бъде по средата". Не търси връзка и контакт с него. Когато трябва и ако трябва той ще те намери. Приеми , че той е с теб както винаги и не го "дърпай". Излъчвай тази любов, която носиш в себе си, но без мъка и сълзи. Просто знай, че е добре и е с теб!Това му е достатъчно! Има неща, които просто трябва да се приемат...Пожелавам ти много Светлина и Любов!
  6. Относно прилепналите духове може да се чете Киприяновата молитва, както и Псалм 91/за ограждане от злото/. Освен това в spiralata.net има Молитвеник на Петър Димков. Там има доста формули и молитви за различни негативни атаки. Духове и др. астрални същности могат да се "прилепят", когато енергетиката на даден организъм е занижена, енергийния баланс е нарушен. Тогава се получава пробив в енергийната обвивка на човека и астралната същност може да се прилепи или поне да се опита. Тъй като ние не сме сами... Искам само да попитам - от къде си сигурен, че имаш точно "прилепнал" дух и какъв вид е тази диагностика, която показва в % присъствието на астралната същност?
  7. Бил Гейтс, собственик на „Микрософт“: „Светът днес има население от 6.8 млрд. души, които скоро ще станат 9 милиарда. Но ако си свършим добре работата чрез новите ваксини, „Здравеопазването“ и здравните служби по репродукцията, може би ще го намалим с 10-15 %!." Ето един филм за истинското естество на ваксините - "Нация на ваксините" !!! http://www.youtube.com/watch?v=YiK-j_wXgZw
  8. Мисля си, че това е поредния "хуманен жест" на нашия парламент. Както са нещата с донорството, кръводаряването и ред други примери. За да се приеме такъв закон поне трябва да се подложи на обществен дебат...В Швейцария евтаназията варира между 5000 - 6000 евро...-висша форма на "хуманизъм".Медицината е създадена , за да помага, да лекува болните.Затова съществува и палиативна медицина. В тежките стадии на болеста могат да се прилагат дози морфин, които да облекчат страданията на хората, а не да се убиват. А и след като лекарите не магат да направят нищо, за да живее човека, трябва ли да му отнемат живота?!Болните винаги таят някаква надежда!Трябва ли този, който е положил клетва да лекува, на практика да направи обратното?!И то за какво?! За да спести финансови средства на болниците ...отново става въпрос за пари - още едно непочтено прилагане на закона!
  9. Болна за Лобов, в крайна сметка какъв ти е въпроса и проблема при тази ситуация в брака ви? И има ли наистина брак, или просто си любовница на този мъж, за да те издържа?!И възможно ли е проблема ти да е в това-да прекратиш ли връзката си с него / а какво ще правиш, ако той ти "спре крана" /или да продължиш да с с него и да си имаш още един любовник за емоцията?Освен това не разбрах с какво се занимаваш, какви интереси имаш, какво те вълнува освен материалното осигуряване и любовта/секса/?
  10. Здравей, Винаги Болна!Ни мисля, че Бог те наказва, а по-скоро те изпитва...Е, ако вярваш в него /в себе си/безрезервно, той винаги ще ти помогне!Заемаш позицията на жертва-обречена, вместо да превъзмогнеш страха и направиш избора си.Иначе ще си носиш кръста - винаги болна!Естественно, че реалността е различна - в нея няма нищо сигурно, освен едно-смъртта! А материалната сигурност е една илюзия, майя...!Но има толкова хора, които са си направили избора и са тръгнали по своята пътека! Тогава на никого не му е лесно, и заплатите им също не стигат и трудно се издържат сами...Но продължават!Винаги има изход-стига силно да го пожелаеш!
  11. Ето нещо още за пирамидите: http://www.bio-m.net/publications/52.html
  12. Не мисля, че изследването на тексаските психолози е вярно...Моя приятелка,която е напълно нормална, обикновено сънува цветни сънища, които много отговарят на емоционалното й състояние. Аз също нямам психични заболявания, нито съм обременена, но напоследък сънувам много кошмари.Това е свързано с моментното ми психическо натоварване. Що се отнася конкретно до цветните сънища мисля, че те са прекрасни и действат успокояващо и изчистващо на психиката, разбира се ако са хубави и не са кошмарни.
  13. Здравей,Винаги Болна!Това е цената на ...парите!Според мен имаш право на избор-да избереш парите и да бъдеш болна за любов или да бъдеш щастлива от любов!Сама казваш, че не си щастлива и стоиш заради парите на този човек, че нямаш никакви интимни отношения с него, а и той не иска такива. Какъв е смисълат на всичко това?! Да си материално обезпечена....!Проблемът не в това , че си се влюбила в по-млад мъж!Винаги ще се влюбваш в някого, защото само с пари не се живее!А и твоят мъж какво прави през всичките тези години?!Замисляла ли си се?!Вероятно и той е влюбен в някого и затова не желае интимни контакти с тебе?! Този брак е изконсумиран вероятно...Единственото, което го поддържа са парите. И до кога така?!Помисли - до кога можеш да издържиш на това и струва ли си! А ако се влюбиш в по-голям мъж, тогава какво?!Пак няма да те устройва, защото е по-голям ли?! Или защото не може да предложи нищо друго освен себе си!А ако се влюбиш в по-голям, който може да ти предложи и себе си и парите си?! Тогава...?! Нещата ще се случват , докато не разбереш и не избереш това, което е СЪЩЕСТВЕНО в живата!Бъди щастлива и късмет!
  14. Според мен не съществува вина...Когато човек не поеме отговорност, тогава търси виновни. За да не поеме отговорност вероятно има причина- или не осъзнава нещата, или се страхува, или се съмнява в себе си и възможностите си, или е много доверчив и наивен. Но виновен , не мисля, че трябва да се чувства човек. Чувството за вина действа много убийствено и сриващо човека. Понякога един живот не стига, за да излезе човек от тази илюзия...вината.
  15. Anita03, сърдечно благодаря!Много изчерпателно!Бъди здрава!
×
×
  • Добави...