Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Brilliance

Участници
  • Общо Съдържание

    100
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Brilliance

  1. Еми, здравей!Вероятно имаш проблем и трябва да си намериш решение за него, докато не е станало късно...Ако трябва спри да готвиш, ако трябва си намери любовник, ако трябва потърси професионална помощ. Защото агресията и натрупаната злоба ще навредят единствено и само на теб, ще те унищожат. Достатъчно мнения се изкаха по въпроса ти, както жените , така и мъжете споделиха своите виждания. Но явно никой не може да ти повлияе да погледнеш на проблема си в неговата цялост и да осъзнаеш, че имаш такъв. Последното , което мога да ти кажа е ,че няма нищо по-лошо от неудовлетворена, незадоволена и злобна жена.

    Форумът е за Учителя, Учението и за Хора тръгнали по "пътя", търсещи същественото и непреходно в живота. Вероятно има форуми , в които се обсъждат оргазмите и "мъжките достойноства", но не смятам , че темата е подходяща за този форум. Прекалено много внимание отделихме всички на "оргазмите". Желая ти късмет и много Любов!

  2. Еми, след като сме на тази земя, значи на всеки е отредена някаква роля с нейните плюсове и минуси. И това е така, за да се допълваме, независимо от пола. Например- Ако мъжете притежават физическа сила, това е така, защото ние я нямаме. Ако при мъжете е развито повече логическото мислене, това е така защото ние притежаваме по-добре развита интуиция. Мъжкото и женското начало ги има навсякъде в природата. Но това не означава, че едните са пооблагодетелствани от другите. Всеки си има място под слънцето. Освен това, дали мъжете са по-силния пол , може да се спори. Зависи и какво се има предвид под това. Ние сме с по-силна психика и по-богата душевност. За сега има мъже, които си сменят пола и искат да бъдат жени, но не зная да има някой който да е родил дете. Това е дадено само на жената - да продължи рода и да го запази. Именно затова няма жени във войните. За какво тогава да им завиждаме на мъжете?!Всеки си има свието призвание и своя път, който трябва да следва. Не бива да им завиждаме -те са част от нас,както и ние от тях. Нещата винаги са свързани.

    Що се отнася до половия орган/виждам , че на него предимно наблягаш/ не мисля, че при мъжете всичко там е супер , както го описваш. Дори ми се струва , че при тях е малко по-сложно отколкото при нас. Защото дори , както казваш да не изпитваш удоволствие от "проникването", при мъжете няма как да се получи- те не могат да симулират оргазъм. За да "проникне" на тях трябва да "им стане".Погледни нещата от всичките им страни и ще видиш, че всичко си е на мястото. Що се отнася до "болката и неприятните усещания", които имаш би било добре да приемеш себе си такава, каквато си, да приемеш и заобичаш себе си и жената в себе си. Мисля, че тогава няма да имаш проблеми и неприятни усещания и ще си щастлива и удовлетворена в собствената си кожа.

  3. Божидар,както знаеш махалото дава информация за моментното психо-физическо състояние, както и на енергийния баланс. Защо мислиш, че имаш точно "прилепен дух", а не някакво друго вредно енергийно въздействие. Добре би било да провериш другите видове , за да можеш да използваш визуализация за изчистване.

  4. Здравей, glen!Разбирам как се чувстваш!Но трябва да разбереш, че връзката с татко ти си остава винаги , независимо, че той не е в материална форма...Той знае и усеща любовта ти и винаги ще те обича и ще бъде с теб!Просто го остави да си отиде, за да не "бъде по средата". Не търси връзка и контакт с него. Когато трябва и ако трябва той ще те намери. Приеми , че той е с теб както винаги и не го "дърпай". Излъчвай тази любов, която носиш в себе си, но без мъка и сълзи. Просто знай, че е добре и е с теб!Това му е достатъчно! Има неща, които просто трябва да се приемат...Пожелавам ти много Светлина и Любов!

  5. Относно прилепналите духове може да се чете Киприяновата молитва, както и Псалм 91/за ограждане от злото/. Освен това в spiralata.net има Молитвеник на Петър Димков. Там има доста формули и молитви за различни негативни атаки.

    Духове и др. астрални същности могат да се "прилепят", когато енергетиката на даден организъм е занижена, енергийния баланс е нарушен. Тогава се получава пробив в енергийната обвивка на човека и астралната същност може да се прилепи или поне да се опита. Тъй като ние не сме сами...

    Искам само да попитам - от къде си сигурен, че имаш точно "прилепнал" дух и какъв вид е тази диагностика, която показва в % присъствието на астралната същност?

  6. Бил Гейтс, собственик на „Микрософт“: „Светът днес има население от 6.8 млрд. души, които скоро ще станат 9 милиарда. Но ако си свършим добре работата чрез новите ваксини, „Здравеопазването“ и здравните служби по репродукцията, може би ще го намалим с 10-15 %!."

    Ето един филм за истинското естество на ваксините - "Нация на ваксините" !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=YiK-j_wXgZw

  7. Мисля си, че това е поредния "хуманен жест" на нашия парламент. Както са нещата с донорството, кръводаряването и ред други примери. За да се приеме такъв закон поне трябва да се подложи на обществен дебат...В Швейцария евтаназията варира между 5000 - 6000 евро...-висша форма на "хуманизъм".Медицината е създадена , за да помага, да лекува болните.Затова съществува и палиативна медицина. В тежките стадии на болеста могат да се прилагат дози морфин, които да облекчат страданията на хората, а не да се убиват. А и след като лекарите не магат да направят нищо, за да живее човека, трябва ли да му отнемат живота?!Болните винаги таят някаква надежда!Трябва ли този, който е положил клетва да лекува, на практика да направи обратното?!И то за какво?! За да спести финансови средства на болниците ...отново става въпрос за пари - още едно непочтено прилагане на закона!

  8. Болна за Лобов, в крайна сметка какъв ти е въпроса и проблема при тази ситуация в брака ви? И има ли наистина брак, или просто си любовница на този мъж, за да те издържа?!И възможно ли е проблема ти да е в това-да прекратиш ли връзката си с него / а какво ще правиш, ако той ти "спре крана" /или да продължиш да с с него и да си имаш още един любовник за емоцията?Освен това не разбрах с какво се занимаваш, какви интереси имаш, какво те вълнува освен материалното осигуряване и любовта/секса/?

  9. Здравей, Винаги Болна!Ни мисля, че Бог те наказва, а по-скоро те изпитва...Е, ако вярваш в него /в себе си/безрезервно, той винаги ще ти помогне!Заемаш позицията на жертва-обречена, вместо да превъзмогнеш страха и направиш избора си.Иначе ще си носиш кръста - винаги болна!Естественно, че реалността е различна - в нея няма нищо сигурно, освен едно-смъртта! А материалната сигурност е една илюзия, майя...!Но има толкова хора, които са си направили избора и са тръгнали по своята пътека! Тогава на никого не му е лесно, и заплатите им също не стигат и трудно се издържат сами...Но продължават!Винаги има изход-стига силно да го пожелаеш!

  10. Не мисля, че изследването на тексаските психолози е вярно...Моя приятелка,която е напълно нормална, обикновено сънува цветни сънища, които много отговарят на емоционалното й състояние. Аз също нямам психични заболявания, нито съм обременена, но напоследък сънувам много кошмари.Това е свързано с моментното ми психическо натоварване. Що се отнася конкретно до цветните сънища мисля, че те са прекрасни и действат успокояващо и изчистващо на психиката, разбира се ако са хубави и не са кошмарни.

  11. Здравей,Винаги Болна!Това е цената на ...парите!Според мен имаш право на избор-да избереш парите и да бъдеш болна за любов или да бъдеш щастлива от любов!Сама казваш, че не си щастлива и стоиш заради парите на този човек, че нямаш никакви интимни отношения с него, а и той не иска такива. Какъв е смисълат на всичко това?! Да си материално обезпечена....!Проблемът не в това , че си се влюбила в по-млад мъж!Винаги ще се влюбваш в някого, защото само с пари не се живее!А и твоят мъж какво прави през всичките тези години?!Замисляла ли си се?!Вероятно и той е влюбен в някого и затова не желае интимни контакти с тебе?! Този брак е изконсумиран вероятно...Единственото, което го поддържа са парите. И до кога така?!Помисли - до кога можеш да издържиш на това и струва ли си! А ако се влюбиш в по-голям мъж, тогава какво?!Пак няма да те устройва, защото е по-голям ли?! Или защото не може да предложи нищо друго освен себе си!А ако се влюбиш в по-голям, който може да ти предложи и себе си и парите си?! Тогава...?! Нещата ще се случват , докато не разбереш и не избереш това, което е СЪЩЕСТВЕНО в живата!Бъди щастлива и късмет!

  12. Според мен не съществува вина...Когато човек не поеме отговорност, тогава търси виновни. За да не поеме отговорност вероятно има причина- или не осъзнава нещата, или се страхува, или се съмнява в себе си и възможностите си, или е много доверчив и наивен. Но виновен , не мисля, че трябва да се чувства човек. Чувството за вина действа много убийствено и сриващо човека. Понякога един живот не стига, за да излезе човек от тази илюзия...вината.

  13. Както е казано - Дозата прави отровата!Така, че всичко зависи от нея и ми се струва, че това зависи за почти всички неща. Аз понякога пия 20г.уиски и ми действа много добре. Но от толкова не се напивам. Просто тялото ми се чувства отпуснато и ми харесва вкуса на горчиви бадеми. Това се случва може би 2-3 пъти в месеца, когато ми е много натоварено. Затова не виждам нищо лошо в алкохола ,приет в разумни граници и то съзнателно, а не да се наливаме...

  14. Здравейте!Благодаря ви за отговора, но искам да попитам - тъй като пациента е от Варна, трябва ли лекуващия хомеопат да е от същия град?Имам предвид, възможно ли е да се появат т.нар. хомеопатични кризи в хода на лечението и как се процедира,ако лекуващият хомеопат не е от Варна, а се обърнем към Вас за помощ?Благодаря Ви!

  15. Здравей Borovin, аз несъм специалист, но мога да кажа моето мнение след като изчетох доста задълбочено това, което си изписал. Не мисли, че само ти имаш страхове, срамове и т.н. и само ти се бориш с нещо. Всеки има нещо и се мъчи да се справя с него.Така, че това не бива да те притеснява. Човек, тръгнал да осъзнава себе си, няма как да не се стреми да се бори с нещата. Дали борбата е най-добрата форма или приемането е друг въпрос. Но какво ми направи впечатление докато четях написаното от теб. Пишеш и описваш негативните неща в себе си и в живота си. В същото време аз виждам един невероятно смел човек, тръгнал по пътя на осъзнаването, както на самия себе си, така и на живота около него, а от там и на самия живот като цяло. Къде открих това- в примера за страха от магазина, а сега обикаляш цяла България. Това означава, че един вид страх си го преодолял. За това се иска смелост!Другият пример е за колелото - когато ес качваш на голямото колело е най-щастливия ти ден. За това се иска смелост!Желанието ти , които ти е станало реалност- да имаш истински приятели!Това никак не е малко в днешно време Но преди това искам да ти кажа, че можеш да се довериш на hip-той наистина е професионалист.

  16. "Законът на прераждането е закон на Христос. Прераждането е закон за усъвършенстването на човешката душа."

    Прераждането е един закон, според който, щом една работа остане недовършена, дава ти се възможност да дойдеш втори път да я довършиш."

    "Човек дохожда много пъти на Земята, а не само един път. Колко пъти дохожда? – От него зависи. Обикновеният човек се преражда средно на всеки 45 години. Ако той слиза на Земята да се учи, Разумните Същества му определят в кое семейство ще се роди. Той няма свободен избор. Ако човек идва на Земята съзнателно, за да помогне на хората, той има свободен избор да се роди, дето иска. Колкото по-напреднал е човек в развитието си, толкова по-голяма свобода има при слизането си на Земята. Гениалните хора и светиите идват рядко на Земята, когато човечеството отбелязва епоха в своя живот. Великите Учители идват на Земята през всеки две хиляди години. Те внасят голямо преобразувание в човешкия живот."

    Не мислете, че тези, които заминават за онзи свят, остават за дълго време. След 45–50 години отново идват тук, на Земята. Малките деца идват още по-бързо, след година или след 4–5 години пак са тук. Възрастните се връщат след 45–50–70 години. По-напредналите – след около 250–300 години. Най-напредналите – след 1500, а Учителите на човечеството – след 2000 години."

    "Сегашният Борис (цар Борис ІІІ – бел. К. З.) е същият дух, който покръсти българите. Младенецът Симеон е духът на историческия цар Симеон. Баща и син наново се събират в един дом."

    "Много още има да учи човек! Затова той е минал и ще мине през безброй форми и степени на живот. Хората, които имат жалка представа за живота, мислят, че веднъж като се роди човек, и всичко е свършено. Не, раждането е един вечен, непрекъснат процес. Безброй пъти човек се ражда, като минава от една фаза на развитие в друга. Имайте пред вид едно: въпросът за раждане и прераждане е въпрос за просветения човешки дух, за просветената човешка душа, за просветения човешки ум – това не е въпрос за обикновени умове."

    http://www.bialobratstvo.info

×
×
  • Добави...