Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сабина

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Сабина

  • Рожден Ден 26.05.1977

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Сабина's Achievements

  1. Благодаря! Все едно съм със семейството си с Вас.

  2. Привет!Желая ти успех!!!

  3. Здравейте, Искам да се занимавам с изучаване на паневритмия. Живея в Бургас. Знаете ли към кой трябва да се обърна? Благодаря . Морски поздрав, Сабина
  4. Здравей :)

    Добре заварила. На теб и на всички тук, спокойствие и мир :))) Благодаря за милото посрещане.

  5. Здравей :)

    Хубави и светли дни ти желая!

  6. Здравейте, когато бях бременна с дъщеря си през цялото време си мислех, че ще се роди момченце. Когато я видяхме за пръв път на видеозон и разбрахме,че от екрана се плези една малка принцеса, чак бях леко шокирана и ми трябваше време да свикна с идеята, че интуицията ми ме е подвела. Не сме искали конкретно някакъв пол, просто аз се бях настроила погрешно. Сега съм много благодарна, че имам момиченце, защото си мисля, че съм много емоционална за майка на момченце и се надявам много с второто детенце (за което работим) да избегна момента с предварителната нагласа..макар, че много се надявам на момиченце . Аз също смятам, че душите избират родителите, при които да се появят в зависимост от уроците, които има да научат в живота. Моля се, при всички хора, които очакват това чудо, да дойдат разумни и добри души, а ние да имаме мъдрост и търпение да се учим от тях.
  7. Здравейте и от мен. Съгласна съм напълно с написаното от latina, защото същият принцип на разделно хранене (на Харви и Мерилин Дайъмънд) спазвам и аз в момента. Всичко започна с един тест за това какви храни мога да ям, който си направих след няколкоседмично спазване на режима на Д-р Дюкан, от който не се чувствах добре. Момичето, което ми прави теста ми препоръча този стил на хранене, както и книгата на Владимир Леви. Проблемът при мен е Близначеската ми буйна природа, която освен крайности не признава друго вече тридесет и няколко години. С този стил на хранене някък си успявам да вляза в златната среда, което за мен е постижение. Иначе имам доста килограми за сваляне, а освен това и се надявам да забременея скоро, та всичко това налага разумно отношение към храната и спокойствие-това ми дава разделното хранене Пожелавам искрено късмет на всички, които като мен са пробвали с години чудодейни и не толкова, рецепти за отслабване, повишаване на жизнените сили и възпитаване на самоуважение, докато разберат, че отговора винаги е бил в тях.
×
×
  • Добави...