Jump to content
Порталът към съзнателен живот

zverkinq

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    zverkinq got a reaction from boba75 in Големите Аркани 1   
    Ако може някой да ми отговори в действителност каква е ролята на Жрецът като Голям аркан. В някой случай той е "сватовникът" в други е "великият просветител", в трети може би простое загатната идеята за брак, не мога конкретно да разбера идеята и ролята му в обществото, ако погледнем и другите карти - Асо жезли, Кралица пентакли - били могло това да е символ само на идеята която някой се опитва да направи реалност като съчетае ...... с Кралицата, това да е идеята, която "бракосъчетаващият" има за цялата атмосфера .... ????? И какво отнушение има когато се пада като финален отговор при келтски кръст когато въпеорсът е "Дали ..... е започнал или е имал връзка с ......?"
  2. Like
    zverkinq got a reaction from boba75 in Големите Аркани 1   
    Преди време много силно впечтление ми беше направила комбинацията - Висшата жрица + Луната + 3 чаши. Понеже се чувствам някак несигурна в значението на цялата тази комбинация, ще помоля за помощ защото наистина ми въздействат изключително...!!!!
  3. Like
    zverkinq got a reaction from boba75 in Големите Аркани 1   
    моето тълкуване ..... хммм, по-скоро съм избрала пъ, който съм сметнала за успешен без да знам дали в края ще има победа или не победата е неизвестна , тя е само догатка за това, какво би последвало, може би просто съм повлияла на събитията и на финала, може би тази мистерия, е довела до красивият край, прехода от тъмнината към слънцето в душата към изгрева, истината, може би най-сетне след толкова мистерии се разкрва истината в бъдещето....
×
×
  • Добави...