Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ina Ina

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ina Ina's Achievements

  1. Не, тъй като хомеопатичният "Histaminum" има друго действие, различно от химическият алопатичен препарат, има т.н. хомеопатична "картина" по която може да бъде предписан, а не като анти-хистамин. Мерси този път за конкретния отговор.
  2. Мисля, че темата е полезна и за други. Ок, ето един различен въпрос. При предписан Антихистамин от лекар, може ли той да бъде спокойно заменен с хомеопатичния му еквивалент Хистаминум и това по-безвредно ли е?
  3. Ами аз питах кое е лекарството за първа помощ за гърлото, така да се каже. Обясних, че го възприемам като остро състояние, защото наистина досега не ми се е случвало и т.н. Дори да не го взема, защото това, че питам не значи, че ще тръгна да се лекувам, но просто исках да знам Хистаминиум, поумон хистамин ) или Поленс е за предпочитане при алергии от този тип. Защо сте толкова праволинеен не разбирам, това е форум и тук си общуваме като хора, обменяме мнения... моето защо го изтрихте?Аз доста съм чела за класическата хомеопатия и не е като да не съм съвсем наясно, освен това.
  4. Съжалявам, но класическите хомеопати не се занимават с това, да потискат симптоми. Изтрили сте ми следващото мнение ли? Класическите хомеопати не предписват Арника при травми ли?
  5. Въпросът е, че аз не искам точно сега да се подлагам на лечение с конституционно лекарство, защото съм чела, че се получават обриви, може да се върне стар симптом и т.н., а точно близките 3 месеца трябва да съм здрава. След това може.... Но проблемът с горлото ми е пречка също, написах вече защо. Просто не искам да рискувам и затова питам за симптоматично лечение, пък Октомври вече може да посетя хомеопат.
×
×
  • Добави...